- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Ha tökön akarod lőni magadat, akkor menj bele egy ilyenbe bátran. Ha nyersz, automatikusan érvényessé válik a kivitelezővel történt előszerződés. Aminek kiegészítő eleme lenne, hogy ha amennyiben van a pályázat keretösszegén felüli összeg, akkor ezt te kifizeted, így mondjuk elég lényeges lenne, hogy mennyi az annyi. Beadod, nyersz, kijönnek, és azt mondják, hogy +1 millió, akkor mit csinálsz?
De amúgy így beadási határidő előtt 5 vagy 12 nappal nekikezdeni a komplexhez kivitelezőt keresni, szerintem nem sok sikerrrel kecsegtet (bár fene tudja, egyesek, akik eddig füle botjukat sem mozdították ajánlat kapcsán, elkezdtek hiénázni, legalábbis engem most ketten is megtaláltak a nagy semmiből a napokban).
Meg mondjuk úgy indul a történet, hogy energetikai tanúsítvány, egyrészt az mutatja meg, hogy nagyjából mit lehet csinálni, másrészt azt ugye el is kellene készíteni a fennmaradó időben, ha nem budapesti vagy pest megyei vagy, akkor erre lenne 3 munkanap.
Meg csak hogy jól értem, azt sem tudja a túloldal, hogy mondjuk hány ablakod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest