- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Micsurin #26137 üzenetére
Alkoholos filccel szebbet rajzolok, itthon lemarom vaskloridban és nagyító nélkül is szebben felforrasztom az ellenállásokat. Ezek hitvány utánzatok. Csak az a baj, hogy nehéz kiszűrni. Újonnan, kívülről jól nézett ki ez is. Ráadásul nem a legolcsóbbat vettem meg, de igaz hogy az olcsóbbak között válogattam tényleg. Szóval nem is tudom..
Mi kel ahhoz, hogy jó alkatrészt vegyen az ember.. csak a gyári jó horror összegért? Nincs fokozatosság? A középáras termék is ugyanolyan rossz, mint a legolcsóbb? Vagy csak nem volt szerencsém?
Egyébként simán elképzelhetőnek tartom, sőt két kínai mikroszkóp vásárlásakor meg is tapasztaltam, hogy más tulajdonságokkal és más árkategóriában is eladják ugyanazt a rossz-közepes terméket. Más doboz, más árazás, de ugyanaz a termék van a dobozban.
Konkrétan tavaly vettem egy közepes telejsítményű és olcsó, valamint egy közép-felső kategóriás drágább mikroszkópot a neten. Most van két tökéletesen ugyanolyan, alsó kategóriás mikroszkópom. Kidobtam pár tízezrest az ablakon és még a fogyasztó védelemhez se fordulhatok. Pedig nagyon jó értékelése volt mindkét eladónak, több száz és ezer pozítív visszajelzéssel. Gondolom hamis volt az is, pénzért vették a sok pozítív visszajelzést. Kína, szeretlek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs