- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanee
tag
Oké, értem. Amúgy én a ''víz''-ben néztem, ott 2600 volt. 2300ért már tényleg meggondolandó, de nem akarok igazából ennyit költeni.
Megvan az átalakító, meg van egy fölös 8 centis ventim, szóval, ha azt mondjátok, hogy tudok darabra is csavart venni, akkor ez mindenképp költséghatékonyabb
Köszi még1x, jóéjt!
csanee -
csanee
tag
Helló!
Az 5 év gari nagyon csábítóa 2470es sorozat nekem drága most perpill, 2421est találtam jó árban (1900 pénz). Mondjuk 26dBA a zajszint, de legalább a mostaninál bizti halkabb. Lehet, hogy ez lesz a megoldás. Szted elég lenne egy 1800+ Palominora egy elég jól szellőző házban?
Én drágábban találtam 2470L-t, de akkor rossz helyen néztem.
Látom, neked is GT van, ezexerint meg vagy elégedve vele, ha így ajánlod.
Azért a csavarboltot is megnézem, a csavarok mégiscsak olcsóbbak, mint egy komplett hűtő
Köszi neked is a segítséget!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest