- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Azért a 288 magos Xeon elég kevéssé befolyásolja a notikat. Legalábbis remélem nem ezzel akarnak nevezni.
A 3D cache jó dolog, de amíg csak comingol, addig mit kezdjünk vele? A filléres Mars utazás is comingol, már alig 300 év. Vagy 3000. Ugyanígy a videokártya cancel se fog sok fps-t adni az Intelnek hogy utolérje az AMD presentgen CPU-ját. Amúgy is Nvidiát veszünk helyette, nem Intel Arcot.
"milyen többoldalas, komoly elemzést tudtak lehozni más oldalak"
Nekem speciel elég ha a lényeg benne van, nem kell az ősrobbanástól kezdeni a cikket, emrt elunom a felénél.
-
janos666
nagyúr
Puszta ránézésre, eleganciában egy nagyságrendi ugrásnak tűnik az AMD féle chipleteléshez képest. Mint ha elrepült volna 10 év, vagy valami sci-fi filmből jönne.
Viszont tagadhatatlanul ironikus, hogy költségcsökkentési okokra hivatkozva született ez meg, mégis drágább lesz a vásárló felé, mint az elődei.
De mostanában minden erről szól. Pl. a másik kedvencem, hogy a DirectStorage-hez több VRAM kell, hogy csökkenthesse a VRAM igényt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Csak olyan híreket írunk, amikre mi is kaptunk megerősítést. Itt kaptunk. Az utolsó bekezdésbe bele is írtam azt, hogy lesznek olcsóbb Meteor Lake modellek, és az azokra épülő notebookok beférhetnek 1000 dollár alá. Ezt két gyártó is megerősítette nekem. Arról pedig senki sem tehet, hogy drágán gyártható technológiát használ a Meteor Lake. Ez az Intel döntése volt.
Nem mindenki kapta meg előre a teljes anyagot. Én meg nem tudok 25 perc alatt 6 oldalas cikket írni belőle. Erre senki sem képes. Ha az Intel mindenkinek odaadná előre a teljes dokumentumot, akkor mindenhol lenne ebből több oldalas cikk, de az Intel szelektál.
A többi majd jön sorban.
-
-
matteo_szg
őstag
PH védelmében azzal érdemes tisztában lenni, hogy a hivatkozott külföldi szaksajtó NDA-alatt előre megkapta a Meteor Lake anyagokat, gyakorlatilag a keynote indulásával egy időben publikálták az igen részletes cikkeket.
A többi hír pedig még simán megjelenhet, hiszen inkább a keynote-hoz tartoznak (illetve az azt követő panelbeszélgetéshez, Q&A-hez), nem pedig a Meteor Lake bejelentéshez. Biztos vagyok benne, hogy Abu írni fog a 288 magos Sierra Forestről.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest