Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
I. Richard
üzenetére
ez a railgun télleg nagyon komoly. másfél kilót ~10e kmh-ra gyorsítani ennyi idő alatt az nem egyszerű. nem lenne rossz visszatérnénk Verne Gyula bácsihoz, és ilyenekből lőnék ki a felszerelést földkörüli pályára... mondjuk a megvalósíthatóságnak könnyen utána lehetne számolni csak most lusta vagyok. amiknál már működik ilyen vidámparkban is, valami rettenet rövid idő alatt gyorsul 100-ra, kb. 5g kíséretében.
-
lapa
veterán
király, köszi szépen. végülis azt írja, hogy egyrészt a ''szekunder'' anyagban létrejövő feszültség melegít (tanultuk fizikából, de nem emlékszem a nevére), másrészt pedig a mágneses tér gyors változása. tehát a tekecsben és a munkadarabban (lábos) feltételezem elég nagy a hatásfok. arról viszont nem nagyon találtam infót, hogy a vezérlés mennyit eszik. ebben tud valaki segíteni?
-
lapa
veterán
igen, ahogy olvastam tudtak róla, hogy gebasz van és kimentek megnézni mi történik. a 3 közül 2 lekapcsolt (vmi gázos berendezés), de a harmadik nem és ott általment a soksok elektron. és azt írja a meleg miatt száll felfelé.
kicsitoff: a powerlabs linken szó van az indukciós fűtésről. el tudja ez nekem valaki pár mondatban magyarázni? pl. mi történik az indukciós tűzhely esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest