-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz gabor9991 #50622 üzenetére
Többen is jeleztünk már a Paypal topikban, hogy az sms-ek nem érkeznek a paypaltől vodafone-os telefonszámokra. Több napja próbálom én is, egy darab sem érkezett, késve sem. A paypal-es topikban lévő beszélgetés erről itt van: [link]
Többek között pl. ezt a paypalhez tartozó számot is érinti: +36707177120
Én erről kaptam a paypaltől a belépéshez szükséges kódokat már egy ideje, de már napok óta nem jön egy sms sem, hiába próbálom akármikor. Lehetséges, hogy a vodafone letiltotta, mert tömeges sms-ek mentek erről a számról?Akinek esetleg van vodafone-os kapcsolata (üfsz/technikus/mérnök vagy bárki, aki utána tud nézni), kérem jelezze az illetékes(ek)nek! A paypal topikban írtak szerint már a vodafone üfsz felé is lett jelezve többek által is, de ha többen jelezzük több irányból, talán komolya(bba)n veszik az ügyet és nem kell pl. 30 napot várni rá (hivatalosan).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Vodafone-nál nincs Facebook Zero? (0.facebook.com adatforgalmi díj nélkül)
-
spammer
veterán
válasz mukibuci #11380 üzenetére
"régi az "jutalom hétvége" volt amúgyis"
Már májusban is jutalom percek volt a neve, itt van az sms a telefonomban, regisztrálva lett.
Itt van az összes sms a regisztrációról, feltöltésről, aktiválásról.Arról NEM jött sms, hogy újra kell regisztrálni, az oké hogy 2 országos lapban kiírják (bár fogalmam sincs hogy melyikekről van szó, de ez mindegy is).. De ha nem is tudtam, hogy újra kellene regelni? Honnan tudjam, hogy megváltozott? Azt pedig nem várhatják el minden ügyféltől, hogy a netet böngéssze, hogy mikor mi fog megváltozni. Nyilván egy rövid sms értesítés után legalább utánaolvasna az ember neten, de szerintem nem szokás naponta lesni a voda honlapját.
szerk: azért kiváncsi lennék, hogy abban a 2 országos lapban ki volt-e írva, hogy újra kell küldeni a regisztrációt.. Na mindegy..
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz mukibuci #11372 üzenetére
Megkaptam a hivatalos választ: Jún 2-től átalakult a vitamax jutalom, és ezért újra kellett volna küldeni a 1270-re a jutalom regisztrációt ("jutalompercek").
Na most erről egy rohadt sms sem jött, hogy újra kell regisztrálni, vagy hogy akármi változott volna, én pedig minek is küldtem volna újra, ha már egyszer regisztrálva lett...
Most pedig bukó 100 perc, hiába a feltöltés. Ez azért mocskos nagy szemétség a vodától, hogy minden gagyi nyereményjátékról meg marhaságról jönnek az sms-ek, de arról nem, ha a jutalom szolgáltásra újra kellene regisztrálni sms-ben, vagy hogy megváltozott akármi és újra kellene aktiválni a bónuszt..
Arról nem is beszélve, hogy rohadtul "jutalom percek" volt már réges régen, és aktiválva is volt, Ők csupán azt változtatták meg, hogy 100-ra csökkentették a jutalom percek számát.
Már májusban is a "jutalompercek" szót küldtem el és aktiválva volt, akkor miért nem küldenek arról sms-t, hogy újra kell regisztrálni? Hát persze, minek is beszéljen 100 percet "ingyen" a barom ügyfél..
szerk: Erről nem kellett volna tényleg kötelezően sms értesítést küldeniük? Törvény szerint?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz mukibuci #11370 üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem, szóval a jutalompercek volt már aktíválva, már amióta átalakult..
Ezelőtt is jött sms a bónuszról, most viszont nem.Akkor írok az üfsz-nak, hogy kapcsolják már be, mert ezer éve aktíválva lett és fel is lett töltve az egyenleg
-
spammer
veterán
Volt egy 3000-es vodafone vitamax feltöltés kártyára, sms nem jött, hogy bekapcsolták a jutalom hétvégét, pedig az volt aktiválva előtte is. Most akkor él a hétvége, vagy nem?
-
spammer
veterán
Mi a fene van a Voda honlapjával? Valami félkész sablon jön be, most hegesztik?
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Vettem Vodafone telefont, vmi olcsó izé, mindegy, a lényeg az, h instant vitamaxos, a vodafone.hu/instant oldalon be lett regelve (szerződési adatok), majd elindítanám a hívást a végső aktiváláshoz, erre azt mondja, hogy a kimenő hívások korlátozva vannak. Nyomom a 1270-et, erre bemondja a "gép" h a neten gyorsan tudom regisztrálni, gyorsabb mintha telefonon intézném. De jó, azt csináltam vaze. Kikapcsoltam a telót és vissza, mert állítólag az is kell hozzá, ugyanúgy korlátozva van a kimenő hívás. Na most akkor mi a franc van? Hogy tudnám végre használatba venni?
-
spammer
veterán
Mi az hogy a Vodafone kénye kedve szerinte bekapcsolgatja a hangpostát olyan telefonnál, aminél már egyszer le lett mondva a szolgáltatás? Nekem nem kell, ne húzzanak le lóvét rólam, kikapcsoltam már rég, erre visszakapcsolta már 2 telefonomon is
-
spammer
veterán
válasz Gebriel #6873 üzenetére
A vitamax online szerint az egyenleg felhasználási időm és a rendelkezésre állási időm is 2010, majdnem még 1 évig... Tehát mindkettő!
Tehát ha most rátöltök 1500-at, és nem beszélem le 30 napig, akkor elveszik az 1500 (vagy a maradék amennyit nem beszéltem le belőle), miközben marad rajta még egyéb összeg (mostani egyenleg), amit 2010-ig felhasználhatok? Ez így kicsit "bullshit", nem?
Vicc, ha ez így van..
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Ha elektronikusan töltök fel egyenleget 1500 Ft-tal, akkor ugye 30 nap a felhasználási idő [link] , de ha nekem még majdnem egy évig felhasználható a jelenlegi egyenlegem és rátöltök most 1500-ast, akkor a kb. 1 évhez adódik még a 30 nap ugye? Tehát nem kell lebeszélni 1500 Ft-ot 30 napon belül... Jól tudom?
szerk: ezt írja: Shell, Mol, Esso és OMV benzinkutaknál a benzinkutas segítségével elektronikusan is feltöltheted a normál 3000, 7000 és 12000Ft-os címletekkel egyenlegedet.
De ha ott is 3000 a legkisebb, meg feltöltőkártyánál is, meg interneten is, akkor hol lehet 1500 Ft-tal tölteni?
Köszi előre is a választ!
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Olvastam, hogy lehet 1500 Ft-tal is feltölteni kártyát. És hogy? Mert OTP Netbanknál pl. 3000 a legkisebb. Az 1500 Ft-os csak ilyen kaparós kártyán kapható?
-
spammer
veterán
válasz Studi22 #4802 üzenetére
Mivel a telefon menti az üziket, megnéztem, és kérlekszépen 6, azaz HAT egész db hálózaton kívüli sms volt az 52-ből. Igen, nyilván telefonáltam is, de ha 1 hete még több mint 1000 Ft volt rajta, és azóta 2, azaz KETTŐ hálózaton kívüli sms volt. Duma is alig. De mindegy, részemről lezárva a téma, majd nézem liveon h mi a helyzet.
-
spammer
veterán
válasz Gebriel #4800 üzenetére
Uno, és beszéltem is, de annyit nem, inkább smst küldtem, mert tudtam h van 100as keret. Na mindegy, mostanra megjött a live kódom, így gyakrabban lecsekkolom majd az egyenleget, kiderül hogy sumákolnak e.
-
spammer
veterán
válasz Gebriel #4798 üzenetére
10-ből 9 kb. hálózaton belüli, ami közel 50 smsnél, hát őő... Másik voda telón ugyanez a helyzet, szintén 100sms téma, szintén vodára nagyrészt, szintén szedi le a pénzt. Átbaszás van itt kérem.
-
spammer
veterán
Hello! Szerintetek az hogy lehet, hogy 1 hete küldött egyenleg sms szerint akkor több mint 1000 Ft volt a egyenlegemen (vitamax), most jött az sms hogy egyenleg 579 Ft, de azóta szinte csak sms-t küldtem, az is az ajándék 100 sms lenne amit bekapcsoltak szeptember elején és még a felét sem küldtem el a keretnek, tehát nem vonhatna érte le pénzt. Hogy a francba ajándék sms ha közben szívja le a pénzt?
Másik kérdésem: a live.vodafone.hu -n hogy a francba lehet jelszót igényelni? Hiába küldöm el a JELSZO szót a 1270-re, nem kapok. Wapozni nem szoktam, nincs is beállítva, pláne nem fogok érte pluszban fizetni.
-
spammer
veterán
Hello! Tegnap vásároltam új vitamax kártyát, ma jött egy sms hogy az ajándék 100 sms szolgáltatást bekapcsolták. Mivel nem kértem semmiféle szolgáltatást, gondolom automatice jár új előfizetőknek, de erről nem találok sehol infot. Google is csak valami 1000 sms akciót dobott ki, de ez 100 sms. Mostantól akkor 100 sms ingyen lesz, akárhova küldöm? Erre ugye később nem vonnak le havidijat (nem kell lemondani) ?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple notebookok
- Horgász topik
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok