Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Grejoz
csendes tag
Hej!
Vodás vagyok. Mátrix 2 tarifám van. Már 1 éve használom a vibert, minden gond nélkül. Most, kb. 1 hete elkezdte azt csinálni, hogy ha nem wifin vagyok, akkor nem enged képet küldeni, illetve megnézni sem tudom, amit küldenek, csak kicsiben a chat felületen. A chat továbbra i működik, és mád alkalmazás (LINE) simán hiba nélkül megy. Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek? Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?
-
Grejoz
csendes tag
válasz
alba-regia #22451 üzenetére
Nekem 6-án van számlazárás, és ma kaptam értesítést. Általában mindig 15-e körül jön a mail.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Psychonaut #22010 üzenetére
A havidíj minden hálózatba irányuló bessélgetésre/smsre felhasználható. Az adó szerintem be van építve a havidíjba, mert nemrég emelték. Külön nincs feltüntetve.
-
Grejoz
csendes tag
A Ray Topicban találtam egy érdekes felvetést, és pár választ rá:
7886:
Nem ide tartozik de igaz hogy a Vodafone letiltani tervezi a víber és hasonló alkalmazásokat ? nálam még működik....7887:
Mátrix 1-2-3-4, Vitamax és alap iPhone-os csomagoknál tiltva van a VOIP, ergó nincs Viber sem.7890:
Állítólag ez lesz vagy már van de nálam még működik, de ha megteszik felmondom az előfizetést az biztos!!!!!Ti hallottatok erről valamit?
-
Grejoz
csendes tag
Nekem a normál-normál cseréért el akartak kérni 7000 Ft-ot, hiába magyaráztam, hogy tuti a kártya ludas. Nem tudtam állítani a hívószámkijelzést, és sokszor elszállt a térerőm, és nem engedett csatlakozni a Voda hálózatra. El küldték szervizbe a telót, hogy szoftvert frissítsenek rajt, de a csere telefonnal is ugyanezt csinálja a kártyám.
Ezek után remélem majd ingyen kicserélik. Azt ígérték.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elfelejtettem egy játék címét
- Tőzsde és gazdaság
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest