- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Integra
titán
megkaptam sms-ben a havi számlámat. de email nem jön. mennyivel utána küldik a számlát? elektronikus számlázást kértem, nem papírosat.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
átirattam ma red-re az előfizetésem. észrevételek:
-mivel kivettem flottából, visszavettem a számom a nevemre, 5000 ft.. wtf?!
-mivel volt 1gb-os net csomagom és hiába lépek felfelé nagyobb csomagba, szintén tulajdonos váltás miatt kifizettetik velem, újabb 4000 ft... wtf?
-majd adatokat kérnek, mit csinálok, hol és hogy élek, foglalkozásom, keresetem.. miafasz?! majd felrobbantam, olyan mérges lettem.. mi a fészkes fene köze van nekik ezekhez? és akkor megkrédezem a lánytól, hogy ugyan már mi ez? köteles vagyok én ezt megválaszolni? mondja,nem... mondom akkor semmire sem akarok válaszolni. felháborító. nem az, hogy statisztikát szeretnének, mert ezt megértem. hanem azt, hogy nem mondják, hogy most ha segítene nekünk némi statisztikával, amit nem köteles amúgy megtenni.. de nem, az etikusság még csak szikrája sem látszik. és ott ül szegény lány mögött egy kosztümös nő meg egy technikus, mert éppen szolgáltatás minőség ellenőrzés lehetett élesben.. úgyhogy a végén meg is mondtam a mögötte ülő kosztümös nőnek,hogy ez így nagyon nincsen rendben, nem veszi ki jól magát.. megértik és igazam van és bocsássak meg ezért..mikor válik élessé az átállás? azt mondták, hogy holnap délután.... erre megint mit mondjon az ember? ....
sms-t küldenek egyáltalán róla? -
-
Integra
titán
használ valaki red előfizetést?
13900, 24 hónapra... a 24 hónappal van gondom azért.. van ennek az előfizetésnek valami buktatója amire odakell figyelni?
de nem látok más előfizetést ahol befizetek fix x összeget, aztán korlátlan és nem kell odafigyelnem másra már..
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest