- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
OldAkita #55638 üzenetére
Szia, nagyon szívesen. A nagyobbal biztosan jobban jársz majd és fognak is olyat adni, ha olyat kérsz. De annyit tudok segíteni, hogy ha a közelben (Ásotthalom környéke, Szeged, Kiskunhalas stb.) lenne a használat, hogy kipróbálhatod a leendő helyszínen, addig kölcsön adom. A lakásban sem nagyon mindegy, hova van helyezve, nálam is évek alatt kísérleteztem ki, persze még a kisebb berendezéssel, ami nem annyira érzékeny. De van egy próbára, hosszabb időre "kölcsönözhető" tejfölös dobozom is, a nagyobbnak az elődje (1.kep), de amit szeretnél, a kisebb (2. kép), pedig már csak a fiókban helyet foglal (ezért is néz így ki), azt szívesen oda is adom. Ha beválna ott, akkor nem is kell, csak díjcsomag hozzá. Addig pedig elég egy ingyenes kártyát rendelni hozzá. 😊 Természetesen nem képez anyagi értéket számomra, max. ötven év múlva lesz muzeális értéke, azt meg úgysem érem meg. Ha érdekel, privátban folyt.köv. 😉
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
OldAkita #55629 üzenetére
Szia, hasonló helyen élek, ahol a mafarak is csak enni járnak hozzám, a világ végén. Pont egy ilyet kaptam amikor szerződést hosszabbítottam a régi helyett. Hát, viccnek kicsit rossz volt. Mondtam, hogy 4g csak papíron, na meg a térképen vam nálam, 3g is lepkehálóval, néha, de ez sajnos nagyon nem vált be. Szerencsére másnap visszavittem és adtak helyette egy nagyon normálisat, amit olyan helyre tettem, ami sokszor megtalálja a 4g-t. (kettő belső antenna, és eléggé érzékeny). Az 50gb meg sokminden re elég már, ha nem is korlátlan. 😊
Ilyen most is van a kinalatukban: [link]
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- E-roller topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged