-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6661 üzenetére
Kár érte! Köszi a választ! A pannon tocsikos kérdést nézd már meg légyszíves!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6659 üzenetére
Ez csak jó hír ha rosszul gondolom! Látod ez egy olyan készülék amit be tudnék vállalni ha autofokusz van benne. Bár a csuszkás telóktól ódzkodom. Soha nem is volt sem kinyitható, sem szétnyitható telóm. Kezedben volt már ilyen készülék? Milyen benyomásod alakult ki róla? .....hátha hamarosan láthatunk a teszt rovatban egy írást róla, és 1-2 fotót amit ezzel a készülékkel készítettek. Köztük egy francia erkélyen lévő tornacsukáét.
Depression! A Pannon tocsikban kérdeztem 1-2 dolgot. Ha tudsz, válaszolná rá?! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6648 üzenetére
Köszi a várom a jelzésed! Szerinted az árlista vagyis az árak korrektek, az árképzés logikus, következetes?
a.: Igen, szerintem az.
b.: Nem, szerintem nem az.Ha Te is követnéd az árlistát, akkor láthatnád, hogy abszolút idióta, minden logikát nélkülöző módon szokták az utóbbi időben azt összeállítani. Abban igazat adok neked, teljes mértékben, hogy kicsit erős volt amit írtam. Emiatt ezúton is megkövetek mindenkit.
Tudod, mint írtam 7. éve használom az előfizetést jelenleg csak 4-5eFt. a SIM-em számlája. Ha hosszabbítani akarok, akkor szinte olyan áron /kivéve az 1Ft.-os telókat / vehetek készüléket, mint aki vesz egy Vitamaxot.Ja csak céges előfizut említettél.
Ezt csak neked írtam, Mukibuci és Studi22 ne válaszoljon, nem akarom őket hergelni.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6634 üzenetére
Elárulom. "A" kategóriában vagyok. Az előfizetést 7. éve használom. Ebből kb. 3,5 évig egy "cég" nevén volt, de oly módon, hogy a szolgáltató is tudta, hogy az adott alkalmazott használja. Csak pár éve névre kellett írni. A havi számlám, mármint annak a SIM-nek amit én használok 4-5 eFt. Korábban, amikor még nem volt "A, B" stb., havi szinten 15-20 eFt. volt a számlám. De most összesen 5 előfizum van más-más számlaösszeggel ......a többi a családban. Egyébként valszeg a következő hónapban 2 előfizut átviszek a Pannonhoz, mert jobb ajánlatot kaptam. Készülékek közül a középkategória érdekel. De nem a ratyi kijelzős, már a megjelenésekor is elavult telefon, horror áron, vagy 1-2 eFt.-al a Vitamax ára alatt.
Egyébként nem céges előfizetésem van, hanem flottás.Más:
Ezt írtad:
- "Aki egy éven át vállalja a havi 3k-es számlát, az már B kategóriába kerül, jelentős kedvezményekkel." ******Ezt Te is tudod, hogy marhaság.- "Kevés olyan céges ember van, akinek multimédiás telefonra van szüksége. (most nem vágyról írtam, hanem akinek létfontosságú ez az üzletben)" *** ez is a fenti kategória.
Egyébként a Voda készülékárairól: ne is rám hallgass, csak olvass vissza, mit is írnak a valszeg. Voda előfizukat áruló fórumtársak!
További szép napot!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
C.Dávid
tag
válasz Depression #6636 üzenetére
Ebben is van valami,de azt valljuk be,hogy régebben tarifákban és telefonokban is olcsóbb volt a Voda.Ma különbséget se nagyon lehet tenni a 3 szolgáltató árai között,ez pedig a verseny halálát jelenti a mobilszegmensben és ezzel mi előfizetők járunk a legrosszabbul!
Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
Studi22
aktív tag
válasz Depression #6591 üzenetére
RIM egy elég stabil cucc főként business célra,szoftfrissítésre nem nagyon kell bajlódni nagyon el szokták találni a dolgot.
Mivel minden fejes ezt használ központban mármint Berry-t így nem hinném hogy rossz választás lenne,és nem hinném hogy csak azért van nekik mert másnak is ez van szóval nekem is kell...
Nem rossz nekem kb fél órát volt eddig Berry kezemben addigra kezdtem szokni.
Ha fontos a biztonságos állandó web és mail elérhetőség akkor ez Neked kell...Kb ennyi, live és hasonlós okoskodás, piros doboz biztos felejthető hogy találkoznál vele.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Danielsson
tag
válasz Depression #6499 üzenetére
Kösz az infót! Olvastam tesztet róla, lehet maradok Nokiánál.
-
MODERÁTOR
válasz Depression #6494 üzenetére
Sőt az igazán jól tejelők ráadásul évente cserélhetik a telefonjukat is Sőt a márkaképviseleten sem kell sorba állniuk
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
SpeedR
őstag
válasz Depression #6494 üzenetére
Igen néztem ezt a díjcsomagot és lehet, hogy jó is lenne. De ez a csomag fel van sorolva az A kategóriánál is. Mi a különbség a kettő között?
"A jól tejelők C és D kategóriába kerülnek. Lásd fentebb, aki 6-7k-ret költ havonta, az már C-s lehet."
Épp tegnap írta valaki, hogy havi átlag 8k a számlája évek óta és A kat-ot kapott.(#6493) mukibuci
Egy nekem címzett hozzászólásban írtad T/2 személyben. Tehát az a minimum, hogy rám IS értetted és természetesen a magam nevében válaszoltam is erre.[ Szerkesztve ]
-
Danielsson
tag
válasz Depression #6467 üzenetére
Oké, van, de sajnos nem mindenkinek futja 50ezres telóra... Én mellesleg ha futná rá akkor se vennék ennyiért, nálam a max a 30-35ezer Ft. De az is már nagy luxus valahol...
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6302 üzenetére
Ezt a poént már hetekkel ezelőtt ( 1 hónapja?? ) lelőttük. Én azóta is szekálok itt 1-2 kollégát miatta. Tőlük meg kapom a magamét Én arra spórolok egy ideje.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest