-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave1984
őstag
-
Dave1984
őstag
Engem is igen érdekelne,hogy alakul a flottás beszélgetések díja?Jelenleg 570 ftos díj ELLENÉBEN!!beszélünk ingyen,tehát fizetünk már egyszer azért,h.ingyen beszélhessünk!Na most az össz havidíj 2000ft ebböl 1000ft lebeszélhető!A kérdésem az,h ha flotta előfizuban másodperc alapú a számlázás,tehát erre h. lesz érvényes a percenként 2 forintos adó,mert ha csak 30 secet beszélek,úgy lenne fer,h. 1ft adó legyen rá!Illetve ezt a mobiladót ugye a havidíj lebeszélhető részéből fogják levonni,nem hozzá adják a havidíjhoz?!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Nem kicsit jó a Voda hálózata:
-
Dave1984
őstag
válasz harmatit #18529 üzenetére
Igy csináld! [netbeállítás]
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek!13.án éjfélkor volt a számlazárásom,a netet lassítást viszont nem vették le!Más is járt már így?
-
Dave1984
őstag
Bocsánat,kicsúsztam a szerkesztési időből.
Kérem ilyen gyors a Voda EDGE hálózata Szekszárdon:ilyet T-Mobile hálózaton tuti nem fog senki mérni!Az EDGE-n is max 70-80kbit
-
Dave1984
őstag
Tény: Szekszárdon a T-mobilenak,ha nem akarsz 3Gt használni,szinte csak GPRS lefedettsége van,még a Vodának,mindenhol EDGE,ráadálúl nagyon gyors 200kbit/sec stabilan,reggel munkába menet gond nélkül tudok netrádiót hallgatni(128kbit)
Szekszárd-Kistormás vonalon csak a Vodának van UMTS lefedettsége,másik kettőnél Szekszárd tábla végén megszűnik!
Hja és Nagyszüleimnél Kistormás Voda UMTS lefedettség,T-mobile pGPRS,TELENOR NINCS!!!
Lényeg:számomra(ahol én a legtöbbet használom a Vodának van a legjobb hálózata![ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
szinte országos 3G lefedettség lett.Minden Respect a vodának.
Ahol használni fogom telenornak még beltéri lefedettsége sincs,T-Mobile csak GPRS,Voda eddig EDGE volt,most már 3G,yes
Már csak valami jó telefont kéne néznem a vodánál,hál Isten ők adják a közalkalmazotti flottát
Vajon a többi konkurens ezt mikor éri be???Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz Kolbászzsír #18112 üzenetére
MMS szolgáltatás Aktív?Mobilnet aktív?
-
Dave1984
őstag
Mukibuci: Megkaptad az üzenetem?
-
-
Dave1984
őstag
sziasztok.Olyan problémám van,h. kértem közalkalmazotti flottát,hétfőn hívott is egy kedves hölgy,egyeztettük az adatokat,mondta,h.elsöbbségivel adja fel a sim kártyát,keddre ideér.Kérte,h.mentsem el a számot,amin hívott,és ha megjött a kártya,szerződés,hívjam fel.Mivel ma sem érkezett meg a csomag,gondoltam felhívom,rákérdezek mi van.Többször is hívtam,de nem vette fel,vissza sem hívott!Mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget!Nekem a tudat nem ad szabad utat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok