Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marcsello31 #75195 üzenetére
Nagy nehezen megtaláltam ezt a Vodafone XXL csomagot a weboldalukon.. Az ár elég jó 4.990,- / hónap, korlátlan csomag.. Azonban egy Cat6 eszközt adnak hozzá.. Oké, hogy tud 300 Mbit/sec-et downloadban.. De a Cat6 márnem elég jó.. Az új Samsung telefonok Cat20-at tudnak, tehát ha egy telót leteszel és megosztod rajta a netet, akkor sokkal jobb, stabilabb kapcsolatot lehet elérni rajta, mint az előző Cat6-os eszközön..
Már biztosan egy Wi-Fi6 képes és mellette 5G képes mobil routert választanék hozzá. ZTE, HUAWEI..
Még ha nincs is 5G a környéken, a 4G sebessége akkor is nagyságredekkel jobb.. -
csaszi75
senior tag
válasz
mickemoto #75172 üzenetére
3G-t lekapcsolták:
Beírod a Google-be hogy "Vodafone 3G lekapcsolás" és ez az első találat. Lekapcsolták!
https://www.vodafone.hu/3glekapcsolas
"Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala vármegye egyes településein már lekapcsoltuk a 3G-hálózatot.
Következő lépésként 2023. március 13-án Budapesten és Pest vármegye településein kapcsoljuk le a 3G-hálózatot, majd március 27. és április 10. között az ország maradék területein." -
Marcsello31
őstag
válasz
csaszi75 #75193 üzenetére
HAli!
Ezt az opciót érdekes mód nem láttam a weboldalukon regisztráláskor.
Gondolom a Vodánál meg lehet kérdezni ezt a történetet is, mondjuk Engem nem zavar, "1 évet kibírok, ha nem ütnek el, közben".
.
Nálam itt maxon tolja a sebességet, pedig csak mobilról van megosztva net. Gondolom egy routerrel majd idővel még gyorsabb is lehet, itt a torony nálunk színte bepislog a nappaliba. Nemsokára megyünk a Vodához, más előfizut is kötni, a jó térerő miatt.
"szolgáltató váltás". Majd akkor ezt megkérdezem, talán hivatkozhatok arra, hogy nem láttam ilyen témát ezzel kapcsolatban. De nem sürgős. Nem írtam volna alá ha gond lett volna. -
csaszi75
senior tag
válasz
#38464487 #75118 üzenetére
Ezt lehet találni Google segítségével:
https://www.vodafone.hu/segithetunk/keszulek/beallitasok_utmutatok/q-4
Úgy tudom, hogy függetleníthetem a készülékem, ez igaz?
A hálózati zár feloldása, vagyis függetlenítés mind feltöltőkártyás, mind előfizetéses tarifák esetében lehetséges, de csak az ügyfél kérésére történik.
Feltöltőkártyás készülékek esetében, ha a SIM-kártyán megjelenik bármilyen összeg, azaz volt legalább egy sikeres feltöltés, az előfizető a készülék függetlenítését díjmentesen kérheti. Amennyiben nem tölt fel az előfizető a SIM-kártyára felhasználható egyenleget, úgy a szerződés megszűnését követően kérheti a készülék díjmentes függetlenítését.
Előfizetéses szerződés esetében, a szerződéshez, a Vodafone-nál vásárolt készülék függetlenítése díjmentes a szerződés lejáratát követően. Amennyiben még nem járt le a határozott idejű szerződés, akkor a szerződésbontásból eredő díjak megfizetése után kérhető a függetlenítés, amit a készülék használója is kérhet.
A függetlenítés meghatalmazással is intézhető, lakossági előfizetők esetében ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett eseti és konkrét meghatalmazással.
A függetlenítést a belföldről díjmentesen hívható 1270-es ügyfélszolgálati telefonszámon, és a Vodafone üzleteiben lehet kezdeményezni. Fontos, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kizárólag az előfizető, a használó pedig márkaképviseleteink egyikén kérheti. -
csaszi75
senior tag
válasz
Marcsello31 #75102 üzenetére
Próbáld meg az, hogy elköteleződés nélkül (tehát egy vagy két év vállalása nélkül) egy hónapra kipróbálod.. Aztán ha jól működik, akkor aláírsz x évet..
-
Marcsello31
őstag
Szia! Igen nekem így van Beállítva az apn,
egy másik telóba raktam az adat simet így használom pcn tableten tvn.
Valóban publikus ipt ad.
Nem vettem észre kapcsolat bontást ennél a csomagnál, pedig én internet rádiózni szoktam nap közben, nem akadt meg.
Érdekes, hogy annó régen én még az 500gigás adatkeretes csomagot használtam, ott volt óránkénti kapcsolat bontás, direkt figyeltem, mindegy mit tettem alatta.
Itt nincs semmi tiltás egyenlőre, Max Talán a sebessége. Nem mindenkinél ad jó sebességet, nálam mázlim van. -
TKZ
csendes tag
Sziasztok! Tudjátok esetleg hogy van annak valóság alapja, hogy van egy korlátlan mobilnet előfizetésem, a SIM egy Mikrotik routerben van. Azt vettem észre, hogy amikor hosszabb ideig nézek bármilyen platformon(Netflix, Amazon stb.) filmet, vagy sorozatot egy idő után szétkapcsol az internet. Valahol láttam, olvastam hogy a Voda azt csinálja hogy ne legyen sok adat forgalom valahogy érzékeli és blokkolja ezeket. Igaz lehet?
-
dokee78
félisten
-
balinlin
senior tag
Sziasztok!
Vodánál van már VoWifi? -
mickemoto
őstag
Sziasztok! A vodafonnak megszűnt teljesen a 3g szolgáltatása? Dél alföldön legalábbis nekem ha a telefont 3g-re állítom akkor nem hogy net nincs de még telefonálni sem tudok. Azt írja hogy nincs szolgáltatás. Automatikus 2g/3g-n viszont van net is és telefonálni is tudok.
-
gabor9991
őstag
válasz
#01110937 #75164 üzenetére
Gyerek feltöltős számát is megpróbálták párszor, mikor megemlítettem hogy nem publikus csomagra esetleg vevő lennék ,akkor megkérdezte mire gondolok, elmondtam de azt válaszolta hogy ilyen tarifákat ők nem tudnak adni, ezeket az egyedi megtartós tarifákat akkor szokták felajánlani ha menne az ember máshová.
-
-
-
asdf_
veterán
Mondjuk azért minimális odafigyeléssel lehetett volna sokkal kevésbé barom módon fogalmazni:
Ehelyett lehetett volna mondjuk azt, hogy 30 naponta 12 hónapig. Ez érthető, egyértelmű, mindenkinek megvan elsőre mi az, nem akad el benne, hogy most mi a f*szt is akartak? Mert ha kötekedni akarok, akkor a 12x30 naponta az 360 naponta 1GB
-
zzola
titán
Hozom a popcornt.
-
válasz
interstate76 #75165 üzenetére
senki ne írja le, hogy "de igen, egyértelmű volt", vagy hogy "tanuljak meg szöveget értelmezni
Szerinted hogy lehet még értelmezni a vodafone által írt szöveget?
-
interstate76
addikt
válasz
Bferibörs #75163 üzenetére
Egy olyan világban, ahol soha senki nem akar átverni egy kétértelmű megfogalmazással, ott ez az egész nem is lett volna téma, én viszont láttam már karón néhány varjút, és ha valami nem 100%-osan egyértelmű, akkor inkább futok vele egy felesleges kört, semmint hogy utólag bosszankodjak. A következő mondat nem neked szól, hanem úgy általában: én elengedném már ezt a témát, szóval please, senki ne írja le, hogy "de igen, egyértelmű volt", vagy hogy "tanuljak meg szöveget értelmezni" és hasonló okosságok - köszi!
-
Bferibörs
addikt
válasz
interstate76 #75142 üzenetére
Ebbe nagyon belebonyolódtál, ezt megrendeltem, 30 naponként ( nem havonta 😁) 1 GB adat felhasználhatóság, 12 hónapon keresztül. Számomra egyértelmű volt a szöveg.
-
skroy
senior tag
Vodafone-nál van lehetőség, hogy részletre vásárolt készülék törlesztőjéből több részletet befizetni online?
-
válasz
interstate76 #75152 üzenetére
ha mondjuk azt írják, hogy 12x1GB adat, 30 napos ciklussal. Vagy havi 1 GB 1 éven keresztül.
=>
12 hónapon át megújuló 1GB adat.Tökéletesen ugyanazt jelenti amit megfelelőnek tartanál és amit a vodafone ír.
-
Marcsello31
őstag
Az szuper! Akkor ez volt a nyögve nyelős rèsze, megnyugodtam. Itt a tanyán csak ez van de az bitang jól.
Stabilan jön házon belül az 50 mega, házon kívűl meg van a 100is.
Semmi sincs tiltva, köszi a válaszod, így már ezen nem agyalok többet. Fura hogy esőben mèg jobb a vètel, talán a víz miatt?! -
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #75157 üzenetére
Minden hónapban előre fizeted a havidíjat. A következő számla 4990-lesz, ahogy mondtad.
-
Marcsello31
őstag
Szia! HA Jól Értem akkor az az 1hónap előrét mégegyszer nem kell kifizetnem 'ha jól értem'.
ÉS ha minden igaz, onnantól kezdve jön a rendes havi, az az a 4990ft az az 5000ft kereken.
Igy rendben van, mert spórolnom kell másra is. Köszi a válasz,okat.
A sebességgel itt nincs gond, nagyon jól jön, lehet leváltjuk erre a másik netet majd, de még kel szereznem egy routert mostmár, ezért is kéne spórolgatnom, ill gyűjtögetnem. -
zzola
titán
válasz
Marcsello31 #75155 üzenetére
Tört havi, plusz 1 hónap előre. Teljesen jó a számla.
-
Marcsello31
őstag
Heló mindenkinek.
Rinyáltam itt hogy nem jön meg a számla, tesség megjött,igaz meg lett magyarázva hogy mért ennyi az annyi.
ennyibe került most nekem: 7083 Ft
Gondolom ahogy írtátok, utána jön majd az eredeti összeg az 4990ft/hó. -
zzola
titán
válasz
interstate76 #75152 üzenetére
Nézegesd még picit, hátha sikerül értelmezni, mi van odaírva...
-
interstate76
addikt
Segítek kicsit: a megfogalmazás akkor lett volna egyértelmű, kizárva mindenféle, szolgáltató részéről történő átverési szándékot, ha mondjuk azt írják, hogy 12x1GB adat, 30 napos ciklussal. Vagy havi 1 GB 1 éven keresztül. Ha magyarázni kell a különbséget ahhoz képest, ami a screenshoton szerepel, akkor bizony de, veled van a baj.
A screenshoton szereplő szöveg ugyanis simán jelentheti azt is, hogy kapsz 1GB adatot, amit nem 30, hanem összesen 12x30 napon keresztül használhatsz fel.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest