Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Bferibörs #75163 üzenetére
Egy olyan világban, ahol soha senki nem akar átverni egy kétértelmű megfogalmazással, ott ez az egész nem is lett volna téma, én viszont láttam már karón néhány varjút, és ha valami nem 100%-osan egyértelmű, akkor inkább futok vele egy felesleges kört, semmint hogy utólag bosszankodjak. A következő mondat nem neked szól, hanem úgy általában: én elengedném már ezt a témát, szóval please, senki ne írja le, hogy "de igen, egyértelmű volt", vagy hogy "tanuljak meg szöveget értelmezni" és hasonló okosságok - köszi!
-
interstate76
addikt
Segítek kicsit: a megfogalmazás akkor lett volna egyértelmű, kizárva mindenféle, szolgáltató részéről történő átverési szándékot, ha mondjuk azt írják, hogy 12x1GB adat, 30 napos ciklussal. Vagy havi 1 GB 1 éven keresztül. Ha magyarázni kell a különbséget ahhoz képest, ami a screenshoton szerepel, akkor bizony de, veled van a baj.
A screenshoton szereplő szöveg ugyanis simán jelentheti azt is, hogy kapsz 1GB adatot, amit nem 30, hanem összesen 12x30 napon keresztül használhatsz fel.
-
interstate76
addikt
Bocs, ha volt már, vagy ha én vagyok értetlen, de akárhogy nézem, számomra nem egyértelmű az alábbi megfogalmazás Voda feltöltőkártyás (Tuti100) csomag mellé, az extra adat vásárlása címszó alatt:
A kártyához ugye jár alapból havi 100MB (az egyik lányom használja és valószínűleg kevés lesz neki). A fenti opció gondolom, olyan 1GB-os csomagot takar, amit 12 hónapon át lehet felhasználni. De akkor miért nem azt írják, hogy 12 havonta megújuló 1GB adat, vagy hogy 12 hónapig felhasználható 1GB adat?
Legalábbis nagyon meglepne, ha 1 éven keresztül 30 naponta kapna 1GB adatot, aki egyszer befizet 5.690,- Ft-ot.
-
interstate76
addikt
Köszi a válaszokat, srácok!
-
interstate76
addikt
Múlt hét szerdán rendeltem 2 TUTI100-as kártyát, de még semmi hír felőlük - normál, hogy nem tartják a 2-4 munkanapos, várható kiszállítási határidőt, vagy ha ma sem érkeznek meg (nem kaptam semmilyen értesítést, hogy csomagom érkezik), akkor hívjam fel őket?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest