- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
válasz
4Grider #73099 üzenetére
Végre sikerült. Applikációból, webről és icsekkből próbálgattam erste számláról. Eddig ilyen gondom nem volt. Ami érdekes volt, az az, hogy a legelső tranzakció alkalmával rendben feldobta a George a hitelesítési értesítőt, amit ujjlenyomattal nyugtáztam. Itt a Gerorge ki is írta a sikeres fizetést, viszont amikor visszairányított az app-ba na ott sikretelen volt. Kb fél órás szenvedés után icsekkből sikerült, ráadásul hitelesítés nélkül.
-
p.t.r
aktív tag
Egyenlegfeltöltés folyamatosan sikertelenre fut. Elég bosszantó.
-
zzola
titán
válasz
azbest #73096 üzenetére
Nem jön 3 hónappal előrébb (de lényegében mégis). Lejárat előtt 90 nappal kapsz értesítést, hogy elvégezhető az adategyeztetés. Ha elvégzed, onnantól számítva 365 nap múlva kell újból. Ha te előbb elvégzed 3 hónappal, akkor buktad a 365 napot...
Nem kötelező az első napon egyeztetni. -
azbest
félisten
válasz
ledgeri #73089 üzenetére
nem halászós, előző nyáron is ilyen béna leveleket küldtek.
null <no-reply.hu@vodafone.com>Áh, azt hiszem megfejtettem. Mivel értesítés után időben megcsinálom, ezért mindig 3 hónappal előrébb jön a határidő...
Ja látom az ügyintézési felületen is:
Biztos így viccelnek április elsejével előreHa megcsinálom holnap, akkor még idén ősszel újra értesíteni fognak, a munkaszüneti napok miatt lehet decemberi lejárattal
-
azbest
félisten
Nektek is kiküldték a feltöltőkártyás adategyeztetés levelet ma reggel?
Gondolom valaki mellényúlt, mert nekem valamikor nyáron van az éves fordulónap.
Szép email a "null" feladóval -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Ebben a hónapban lejáró hűségidős előfizetésem, hogy tudom most lemondani ?
Telefonon ez müködik ? -
dchard
veterán
Pusztán elméleti síkon: akár kimenő teljesítmény, akár antenna ág, akár multi-RAT tekintetében elképzelhető a csere. Például a régebbi 1800 és 2100-as RRU-k is cserére szorulhatnak, adott esetben a CPRI-t is bővíteni szükséges, de hogy ezek egy részét korábban elvégezték-e az jó kérdés. Nyilván a nem létező 700MHz-es réteg szintén új RRU-t fog igényelni, a 3.5GHz-es réteg pedig mind AAU.
De azt tudni kell, hogy alapvetően a lényeg nem az RRU-ban, hanem a BBU-ban van. Az RRU-nál a kimenő teljesítmény, a multi-RAT, esetleg az ADC/DAC felbontása lehet korlátozó tényező, minden mást a BBU csinál ami kártya rendszerben bővíthető egy bizonyos határig.
-
Sziasztok!
Valaki van aki ért a vodafon online rendelős felületéhez?
Én most csütörtökön rendeltem egy ASUS TUF laptopot. Kb félóráig volt készlet, el is kapkodtuk.
Viszont a rendeléseimnél, konkrétan 12 szer szerepel. Adok egy két screenshotot.
Azt írja, hogy sikertelen, pedig jött email róla és még a számlát is megkaptam.
Jelzem a boltban az Arénában nem tudtak rá semmit mondani, az online ügyfélszolgálat dettó...és a felső sor nélkül még ez van bent 11 szer. Valami tipp?
-
dchard
veterán
válasz
anglergab #73077 üzenetére
1800-on már nem nagyon van 10MHz, de 2100-on még igen, szóval simán lehet 700+2100 vagy 800+2100, a lényeg hogy nem 4CC van az tuti
Lassan egy év eltelik mióta a refarm megvolt, de még mindig csak alig alig látni 1800@20MHz-et. Nehéz elhinni, hogy ahová megérte 2100-at is rakni, oda nem érte meg +5MHz licencet venni a Huától, hogy a zömében két CC-s klienseket jobban ki tudják szolgálni midband-en.
-
dchard
veterán
Érdekes, nálam Voda 2CC és 3CC mellett nem ír semmit a bal felső sarokban, de a Vodafone felirat mellett sem. Csak annyi van hogy 800, miközben NSG-n látom hogy hol 2CC van hol 3CC attól függően, hogy a 2100-at még mellé tudja-e nyomni. mondjuk nálunk 700 nincs.
Szóval a CA kijelzés (már ha egyáltalán az) biztosan nem stimmel.
-
törölt tag
Erről a vodafone chat-ről tud vki vmit? (sms-ben jött videóval kiegészítve, pár hete, hónapja)
-
dchard
veterán
válasz
Landsmann #73059 üzenetére
Vigyázzunk ezzel a képpel, mert megtévesztő lehet. Már egyszer szóbakerült, és akkor sem tudtuk eldönteni, hogy amikor ebben az app-ban azt látod, hogy "800+700+2100+1800", akkor ez azt jelenti, hogy a 4 frekit össze is fogja a telefon, vagy csak méri a 4 frekit, amiből mondjuk kettőt fog össze. Tekintve hogy a bal felső sarokban ott virít a "2CC" logó, én ebből arra következtetnék hogy csak 2 frekit fog össze. Különösen gyanús a 700+800 összefogás, mert alig van ilyen telefon a picaon...
-
Signum04
tag
Azaz elkeserito, hogy 1,5 evvel a magyar bevezetes utan ez meg mindig orosz rulett…
Nem hiszem ha ezt a voda bedobja pl. nemetorszagban, hogy csinalunk neked esimet, ja bocs elbasztuk ugrott a szamod, akkor ezt ott barki lenyeli…
Igazabol nekem nem lesz melle masik sim, nem fog tudni mivel osszeakadni a halozat. Ha sikerul nekik legeneralni akkor elvileg mukodnie kellene.
Egyebkent, ha legeneralom az eSimet, onnantol az eredeti fizikai sim kuka es hasznalhatatlan? Vagy tud parhuzamosan futni? Vagy amelyik eppen aktiv az mukodik? -
-
ledgeri
nagyúr
Tudna valaki linkelni nekem megfelelő ASZF doksit, és leírni a pontos ASZF paragrafust (számáot), hogy mit kell néznem feltöltősként, ha itthonról menne külföldre, külfödi számra SMS?
Keresem nézem, de nem értem. Ha hívásról van szó akkor az egyértelmű még táblázat is van, hogy kinek hova mannyi honnan, de ami SMS küldéses részek nem ennyire részletesek...
Ha jól gondolom, és a következő linkeltben a 152. oldal ami csak és kizárólag EUs és nem EU-s ként bontja, akkor bocsi... Ha nem akkor meg a helyesbítő infókért köszi! -
Klara_
őstag
Készülék cserénél - cseretelefon formanyomtatványon látom a régi készülék (Sony nem javítható, áraban kérhettem mást) adatit, és az újét - IMEI, típus, csere dátum; de azt nem, hogy az új készülék meddig garanciális. Azt mondták garanciajegyet nem adnak, a fenti nyomtatvánnyal tudok menni ha gond lenne, 2 év garancia van a csere napjától. Normális ez így, vagy verjem az asztalt egy garanciajegyért?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- iPhone topik
- Próba
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest