Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
"Vagy baj ha fejlődünk és már ez is elektronikus? "
Hm, hát nem biztos, hogy fejlődés... Azok a kövek Stonhenge, vagy hieroglifák, még ezer évek múltán is itt vannak... de ami elektronikus, az elszállhat bármikor... akár a szó.
Akkor ez vajon fejlődés?
Tudósoknak pont ez a problémája... hogy régebbi korokból többet megtudhatunk lassan, mint a jövő embere, erről a korról."Tudod NYÁR-on is bírságolnak az ellenőrök. "
Az lehet... de mindennek van előnye, hátránya. Én pl addig nem írtam rá, az igazolvány számot, amíg ezt nem kérték... Másrészt, amíg tömeg közlekedtem... nem igen találkoztam ellenőrrel. Vonatnál inkább, de volt ott is olyan eset, hogy ilyen vagy olyan okból nem tudtam jegyet venni, még sem büntetett. Persze, ez is ellenőre válogatja... ismerőst, azért is megvágták, mert nem érkezett még meg anno a diákja, és diákkal utazott (jegy)...Ez is több tényezős dolog
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Turbózd fel a gèped,most!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest