- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
viktorhu #59986 üzenetére
Nekem mindkét itthon használt számhoz tartozó tarifám egyedi, megtartós csomag, (van egy feltöltős is) de ilyet még nem tapasztaltam, hogy egy percen belül felvették volna, sőt, mindkettővel jóval fél óra felett várakoztam (ahogy a feltöltőssel is) ezért írtam ,hogy a jóváírást automatikusan felajánlják, ha szól az ember a hosszú várakozás miatt.
Igazából a VoLTE lett bekapcsoltatva a számokon, más miatt nem nagyon szoktam hívogatni az ügyfélszolgálatot.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest