- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
Ilyen az, amikor a 20,5 km-re lévő 4G adótorony
lenyomja letöltésben a 4,2 km-re lévő 3G-s adótornyot.A frekvenciacseréknek amúgy nyoma sincs még a környéken. Frissen bejártam 2/3/4 G esetén mindhárom szolgáltatóval Bakonyszentlászló - Bakonygyirót - Románd - Veszprémvarsány - Ravazd - Pannonhalma - Écs - Győr vonalat, semmi változás. 2G szinte csak 900 MHz-en Győr határában van 1800 MHz, 3G 900 MHz-en Pannonhalmától van 2100 MHz is, 4G LTE szintúgy Pannonhalmától van 1800 MHz, odáig csak 800 MHz.
Azért a konkurenciának már sikerült bővítenie. Telekom Nyúlon 2600 MHz 4G LTE, de Pannonhalmáig 800 MHz mellett ott az 1800 MHz is. Telenornak ugyan nincs 2600 MHz, de egészen Veszprémvarsányig elhozta 1800 MHz-en az LTE-t.
Úgy gondolom, ha valaki rászorul a 3G lekapcsolására az a Vodafone. Teret kellene engedni a 4G-nek és bővíteni kapacitás, valamint területi lefedettség tekintetében is. -
FraFer82
tag
válasz
Gubu0101 #57298 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem. UPC-től átvett ügyfeleknek eddig is 12490 volt a Red Infinity Pro, amiből lett most lett Red infinity World, szóval eddig is ennyiért kaptad/kaphattad volna, ha van otthon UPC-s/vodás TV, internet, telefon.
A másik csomag szerintem nagyon/jobban megéri: 9 ezer forintért korlátlan beszéd, sms, net mobilon. Szerintem ez a legjobb teljesen korlátlan csomag itthon, ami bárhol elérhető.
Kezd a Vodafone magára találni, és egyre jobb ajánlatokat kihozni a tőlük több szolgáltatást igénybevevőknek, nem csak összeadja végre. -
Beniii06
addikt
"A Vodafone új RED csomagjaiban a korlátlan beszélgetés és üzenetküldés mellé korlátlan adatmennyiség is társul – hogy a felhasználó valóban úgy érezze, semmi sem állhat az útjába. A RED Free már havi 10.990 Ft-os havidíjért elérhető, a korlátlanság mellé pedig 10 Mbit/s sebesség is jár, amivel még az 1440p-s, full HD felbontású videókról sem kell lemondani. A világgal szorosabban kapcsolatot tartani kívánóknak a RED Infinity World mindemellett díjmentes roamingot is biztosít 110 országban 42 ezer forint extra készülék-kedvezménnyel, havi 15 990 Ft-os havidíjért. Azon ügyfelek számára, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, előbbi már 8.990 Ft-os, míg utóbbi 12.490 Ft-os kedvezményes havidíjért érhető el."
-
Gubu0101
veterán
válasz
ablack #57293 üzenetére
Fel mehet,csak korlátozott sebességgel.
(#57294) MadMancs 4G bejövetelnél,nem emlékszek,hogy ennyire hajaztak volna a sebességre előfizetésekkel.
Most már egyre több olcsóbb készülék jön ki 5G támogatással,gondolom most még gyorsan beleugrasztják a népet,aztán jön majd a sok új előfizetés 5G támogatással -
MadMancs
veterán
válasz
Gubu0101 #57290 üzenetére
Én úgy látom hogy ugye Red Live és Red Live+ lezárásra került, a Red Infinity osztodott ketté. Red Free lett az Infinity 10/10 es verziója, Red Word pedig a régi Infinity nek megfelelő. Ez mondjuk egy nagy piros pont mert userek nagyrészének bőven elég a 10/10 ( felénk pl nagyon nem is érhető el több), de nem mindegy hogy 16 vagy 11 ezer.
Viszont ahogy az lenni szokott mindenki marad az eddigi csomagjában. Míg nem vált. -
gabor9991
őstag
válasz
#04535040 #57280 üzenetére
"Másik lehetőség: ügyfélmegtartó csoport, havidíj 1500 Ft, voda irányba korlátlan beszéd, más hálóba 100 perc, adat 200MB. Ez éves szinten 18.000 Ft."
Kis keresgélés után meg lehet találni a [tarifához] szükséges flottakódot, nemrég váltottam át feltöltős simeket erre a csomagra online, még a posta is ingyenes amikor hozzák az új SIM kártyát.
-
törölt tag
válasz
norrberth #57277 üzenetére
Hááát:
7.000*12=84.000/év. A lottózásból mennyi profitod volt? Éves megyei matricát max 3-at vesz az ember....Másik lehetőség: ügyfélmegtartó csoport, havidíj 1500 Ft, voda irányba korlátlan beszéd, más hálóba 100 perc, adat 200MB. Ez éves szinten 18.000 Ft.
De az a legfontosabb, hogy neked megfelel, és elégedett vagy azzal amid van. Ez a boldog élet titka.
-
Caranita
aktív tag
most se sikerült hibátlanul kirakni
https://www.vodafone.hu/kisvallalkozasok/tarifak-es-opciok/business-mobile-redKiegészítő Adat opció:500 GB - nettó 1 000 Ft/hó (bruttó 1 050 Ft/hó)
3 GB - nettó 3 000 Ft/hó (bruttó 3 150 Ft/hó)
5 GB - nettó 4 000 Ft/hó (bruttó 4 200 Ft/hó) -
norrberth
addikt
Senki nincs olyan jó csomagban mint én.
Red feltöltő kártyás.7000Ft Korlátlan perc/sms belül.
De itt lebeszélhető vagy levásárolható a feltöltött összeg
6000Ft ot lottóra levásárolok.De év elején éves Megye Matrica is befigyel.
Net az semmi 200Mb feltöltésenként.
De wifin lógok és összegyűlik. -
4Grider
nagyúr
válasz
simpley #57274 üzenetére
Én nem gondolnám. A mi off flottánkban az egy előfizetőre jutó átlagköltés bruttó 2300 Ft körül van, a flotta felének 2/4/7/13/25/korlátlan GB netje van havonta, amit 256 kbps-ra lassítanak elfogyáskor, és átlagban 197 percet beszélnek idegen irányokban a flottatagok. 2300 Ft (ok, átlag) helyett senki nem fog nálunk 11e Ft-ot fizetni.
-
efká
tag
Itt az új Red: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
wjbhbdux #57257 üzenetére
vagy a voda Jézus 2. eljövetele
Ez így van, nagyon jó csomagokat ajánlanak volt UPCseknek. Nekem ~5600 huf volt a business freedom L 300perc meg korlátlan 3g 2mbps net aminél 20gb után jött az ejnye-bejnye, most meg 5000 huf és korlátlan beszéd, 4G nem lassított 'korlátlan' net lesz aminél 15gb után fog jönni az ejnye-bejnye.
-
ablack
senior tag
válasz
nagyfejü #57260 üzenetére
Bemész az új szolgáltatóhoz (lehet hogy online is intézhető) és kéred a számhordozást.
Kapsz időablakot, amikor hordozzák a számodat. A jelenlegi szolgáltatónál semmit se kell intézni.Arra figyelj hogy ne legyen hűség vagy lejárt számlatartozás, és a minden adat megegyezzen a jelenlegi szolgáltatódnál rögzítettel.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Vodátol mennék a családdal számhordozással.
Mi a menete?
üdv -
wjbhbdux
veterán
Hallo
UPC-s megszűnő 3000 forintos 1Mb korlátlan 3G mobilnet helyett jött egy szerződés tervezet, ha jól vettem ki a szinte értelmezhetetlen számolgatásukból akkor 2000 forintért 10Mb korlátlan 4G (hűség nem volt és erre sem lesz). Hol keressem az átbaszást a kisbetűs részben? vagy a voda Jézus 2. eljövetele?
-
MadMancs
veterán
válasz
simpley #57253 üzenetére
Igaz. Engem mondjuk nem zavar mert többnyire YouTube Music ot használok (a vodás tájékoztatással ellentétben ez sem fogyaszt egy bitet se), vagy ha youtube akkor se a videó a lényeg ( általában le van zárva képernyő) hanem a hang
Nincs és nem is lesz minibázis, de olvass vissza, kb 1 hónapja velem és a térerő gondommal van tele a topik.
-
simpley
őstag
válasz
MadMancs #57252 üzenetére
480p a korlátozás, elméletileg Tube-ra és a többi videós/filmes appokra. Ezt le lehet venni, ha jól emlékszem.. Intézz egy minibázist! Hogy-hogy március óta nincs térerő?
UP:
rendben van az infó:
" A Red Live tarifacsomaghoz az Előfizető kérése esetén a weboldalon megjelölt harmadik felek által nyújtott video szolgáltatásokhoz való hozzáférést a Szolgáltató 480p felbontásban korlátozott minőségben teszi lehetővé. Ezen korlátozással az Előfizető a mobiltelefon készülékre és a hálózati kapacitásra optimalizált minőségben veheti igénybe a szolgáltatást, ez az opció nagyobb képernyőjű készülékek esetében a képminőség romlását eredményezheti. Az Előfizetőnek a korlátozott szolgáltatási sebességű optimalizált video opció (480p videó felbontás) igénylésére és lemondására az Előfizetői Szerződés megkötése során, vagy a Szolgáltató személyes és telefonos Ügyfélszolgálatán van lehetősége."
forrás: [RED tarifák-voda] Lap alján, kisbetűs rész a további infó menü alatt -
MadMancs
veterán
válasz
Gubu0101 #57251 üzenetére
YouTube miatt mondjuk pont nem kell Infinity.
az minden red ben korlátlan. Nyomattam is márciusig meló közben.
azóta meg nincs térerő.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest