Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
gabor9991 #49963 üzenetére
Hali!
Lehet benne van a pakliban.
Pár napja kérdeztem, hogy van-e valaki, akinek megy a vodafone.hu oldalon a My Vodafone.
Voltak akiknek ment illetve olyanok is akiknek nem.
Nekem esedékes volt egy számla fizetése de nem tudtam belépni sehonnan ezért felhívtam a supportot telefonon és ott mondták, hogy még dolgoznak az oldalon, illetve az új oldal sem mindenkinek megy még rendesen.Szóval én úgy gondolom, hogy most még simán van rá esély, hogy csak bug, amit majd később javítanak.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Politika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendszergazda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest