Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
maximilian4
addikt
köszi mindenkinek a választ
-
válasz
maximilian4 #49248 üzenetére
Semmit, alapból a saját díjcsomagod netét használod. Annyi szokott lenni néha, hogy egyes csomagoknál nem a teljes adatmennyiség használható fel külföldön, hanem egy meghatározott része. De aktiválni nem kell semmit.
-
4Grider
nagyúr
válasz
maximilian4 #49248 üzenetére
Szerencsés ember vagy, ha a hírek nem jutnak el hozzád...
A hazai adatkeretedet általában plusz költség nélkül tudod használni az EU-ban is egy ideje... -
maximilian4
addikt
Külföldön hogy lehet használni mobilnetet? Ki kellett jönnön Athénba és úgy emlékszem volt valami összeurópai összeborulás. Mobilnetet használhtom plusz költségek nélkül vagy be kell állítanom, aktiválnom kell valamit?
-
szabacsik
őstag
Helló. Hangfelvétel kikérésekor a szerződéshez tartozó számra megy valami értesítés hogy kikértem azt?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Donki Hóte #49243 üzenetére
Jó dolgok vannak. A többségnek 10% tartozékkedvezmény, ha nem adja hozzájárulását a nyomkövetéshez.
-
Mit lehet tudni arról, hogy az idén is lesz a vodafone-nak a tavalyi Nyáriadat akcióhoz hasonló ajánlata
-
bul07
nagyúr
Na megvolt a R216-Z router telefonon keresztüli függetlenítése
Leírom hátha mást is érdekkel
Telefonba meg kellet adni a IMEI számot meg egy email címet ahova küldik nem a kódot hanem a kódhoz vezető link hivatkozását(nálam így jött)(kép róla), rákattintani és átdob http://www.okosoldal.hu/simlock/Unlockfile_************, ahol látható a készülék adata feloldó kód meg a leírás hogy mit hogy kell csinálni, egy kép rólaViszont
R216-Z
Most hogy független lett, tettem is egy próbát, segítséggel sikerült beállítani megy is a nett rendesen
De vodafon által rátett firmware miatt kényelmetlen használni
Mert minden egyes bekapcsolás után rá kell nyomni a beállítások mentésére, nem kell semmit módosítani mert megjegyzi de míg nincs rányomva a Mentés gombra addig nem kapcsolódikTehát függetleníti a voda csak ép még odaszúr egyet a felhasználónak nehogy nyugodtan problémamentesen tudja használni
Köszi voda -
pjen
félisten
Go startos vagyok, az előbb jött SMS netezzek többet, Go S lettem+150Ft,+500mega net.
-
kiskakas
senior tag
válasz
viktorhu #49233 üzenetére
koszonom!! annyi,h elobb elirtam, Huawei B315 a router tipusa.
Elvileg egy havi 50m net csomaggal lenne igényelve, igaz az,h a sim csak ezzel a routerrel működik?
-
kiskakas
senior tag
Használ vki esetleg ilyen LTE routert, amit a vodától bérel?
Belső antennás és az adott helyen elég ratyi a térerő, kipróbálni a voda viszont nem engedi..
-
MR ME
aktív tag
Meoldódott a kérdésem...
-
maximilian4
addikt
válasz
Beniii06 #49229 üzenetére
Kezdetektől fogva az enyémek a telefonok. Én vettem őket újonnan a vodafone-nál. Nem tudom mi lesz, mindenképpen leírom a fejleményeket. A szóban forgó telefonok egyébként galaxy s7 edgek. Az egyik vadi új (ki lett cserélve, azóta nincs használatban), a másikat még használom.
-
Beniii06
addikt
válasz
maximilian4 #49228 üzenetére
Akkor már lehet korábban próbálta valaki unlock-olni,(ha nem te vagy az első tulaj) és remélhetőleg a 10 próbálkozáson túl nem mentél, mert akkor örökre függő maradhat a telefon, legalábbis nekem huawei LTE router/mifiknél volt 10 max próbálkozás, a samsungnál nem tudom, hogy van-e ilyen.
-
maximilian4
addikt
Na jelenleg úgy áll a szekér, hogy a telefont elküldték a Samsunghoz. Próbálták megcsinálni bent a vodánál a függetlenítést, de nekik sem ment. Kértek új kódot, ugyanazt küldték. Egyébként le a kalappal a vodafone hozzáállásáról. Nagyon segítőkészek voltak. Ha lesz fejlemény jelentkezek.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #49226 üzenetére
Nincs
-
Soulfly842
addikt
A vodánál nincsenek korlátos, nem túlbeszélhető csomagok (előfizetés)? (költségkontrol - értsd, mintha a feltöltőkártyás és a havidíjas között lenne egy átmenet... ha elfogyott az egyenleg nem lehet többet beszélni, forgalmazni róla..)
-
bucihost
senior tag
válasz
gyraph #49208 üzenetére
Szia. Sajnos a vodának is a TMX a szervize. Az alaplap cseréről meg van a munkalap? Ha igen, akkor vidd be azt is és küldjék el újra. Azon lenni kell egy az alaplap egyedi sorozat számának (nem imei). Írni kell egy minőségi kifogást (jegyzőkönyvet) amiben nyomatékosan meg kell őket kérni, hogy az alapján azonosítsák a készüléket.
-
bul07
nagyúr
válasz
AnNa997 #49219 üzenetére
turbado, sose hallottam még róluk és úgy nézem bolti garancia van, hát
Nagyon figyel melyiket veszed meg
Redmi 5 3/32
eustock 39.900 Ft +1000Ft szállítás [link]
turbado 42,900 + 300Ft utánvétel [link]Redmi 5 2/16
turbado 39,100 + 300Ft utánvételAmúgy én ránéznék a Meizu M6 Note 3/32-ra is [link] (Most jelentették be hogy lesz magyar forgalmazó +szerízpartner is)
PH teszt[link] -
bul07
nagyúr
válasz
galaxys80 #49217 üzenetére
Na igen, de garanciális javításra át se veszik ha nincs meg a garancia papír
22csapdája, ha nincs meg a matrica nem tudod bekapcsolni nem fogják pótolni, ha nem pótolják nem veszik át javításra
Persze ez csak elhagyott garancia papír mellet gond(#49216) AnNa997
Eustock
Csütörtökön rendelve Redmi 5A pénteken futárnál hétfőn meg is jött, garanciáztatni magyar partnernél kell
Most még két napot simán bír pedig öcsém napi sok órát telefonál, neki lett rendelve addig míg le nem szervizelve a A5(2016) -
galaxys80
veterán
Elképzelni nem tudom, hogy a telefon belsejében nincsen meg valahol az imei szám.
Annyira nem lehet amatőr a Samsung, hogy rávág egy matricát aztán annyi. (Mellesleg nálunk az első volt, hogy leszedtük és a kukába dobtuk)
Ha nekik ez kell a garanciàhoz, akkor jelezzék előre. -
AnNa997
tag
Bocsi, hogy a kérdésemmel ennyire felborzoltam a kedélyeket
Hülye kérdés volt, de igen, valóban láttam meghirdetve olyan Iphone 5s-t is, ami osztrák hálózatfüggő...
Lényeg a lényeg, hogy valszeg maradok a Redmi 5-nél
(Eustockról esetleg...valami?) -
eami
veterán
válasz
maximilian4 #49214 üzenetére
ennyi... rá ragasztod azt.
-
maximilian4
addikt
Szerintem sincs sehol hogy ne szabadna leszedni, meg amúgy is a zsebből kivétel-betétel miatt hónapok alatt vagy rövidebb idő alatt lekopik. Azt pedig nem várhatja el senki hogy te tokban hord a telefonod vagy legyen lefóliázva a hátulja (matricával együtt...lol).
(#49213) eami
Nekem csak olyan pótmatricáim vannak a telefonokhoz, ami a dobozra való, de azon is rajta van az imei, s/n stb.. Viszont ezek mind megvannak a telefon dobozában csücsülve. Emlékszem egyébként az s7 edge meg az s8 hátulján is volt ilyen imei matrica, az volt az első hogy levettem (bár tudtam hogy az üvegen is rajta lesz), de ebből pót darabot nem adtak.
-
bul07
nagyúr
válasz
maximilian4 #49211 üzenetére
Ez egy A5 2016, és ennek a hátuljára matrica volt ragasztva
És én sehol nem találkoztam olyan szöveggel hogy hé ezt a matricát ne dobd ki, sehol a mellékelt Samsungos papírokon
Vagy hogy távolítsd el jó őrizd meg, láttam ilyen matricát amit nem szedtek le, szó szerint már lekopott róla minden -
bul07
nagyúr
válasz
galaxys80 #49209 üzenetére
Hát hidd el hogy az is szolgál a telefon azonosítására
Öcsém elhagyta a garanciális papírjait , citromail rendszerében meg törlődött több mint egy év levelezése(adatvesztésük lehetett valamikor)
Így először hívtam a Samsungot hogy mi legyen, mert a telefon elromlott de nincsenek papírok
Mondta is a megoldás
Media Markt felhívása számla másolat kérése, majd írni kellet egy emailt egy samsung email címre ahol kérvényezni kellet a garancia papír pótlását, ehhez kellet a számla meg egy kép arról a matricáról
Most ott tart hogy
Ügyének kivizsgálása folyamatban van, a válaszig szíves türelmét kérjük.Ha nem küldenek oda a garancia
És igen az a kis matrica létfontosságú, mert oké hogy még most be lehet kapcsolni a telefont(imei szám előcsalása) de ha úgy hibásodott volna meg hogy nem kapcsol be és nincs meg a matrica sehogy nem lehetett volna garancia papír pótlást kérni
-
gyraph
tag
válasz
gyraph #49194 üzenetére
Sziasztok,
Elnézést, hogy összesítve válaszolok és köszönöm, hogy ennyijen válaszoltatok. A telefon sim kártya fiókja sértetlen és semmilyen szám nincs rajta, de ezt a telefont én ezzel a sim kártya tartóval kaptam vissza alaplap csere után. Őszintén szólva soha nem tudtam róla, hogy azon szerepelnie kell imei számnak, és soha senki nem is hívta fel a figyelmemet rá, hogy azon rajta van az imei szám, mert ezestben én is ellenőriztem volna, amikor a visszakaptam a szervízből. Való igaz volt egy teljesen sima hétköznapi matrica az imei számmal a telefon hátulján, de az kb. három asztalra tétel után olvashatatlanná vált volna érzésem szerint, éppen ezért ráragasztottam arra a kis fóliára, amiből a telefon vásárlásakor kivettem. A matrica mind a mai napig megvan és sértetlen. Ott volt abban a dobozban, amiben bevittem a telefont a vodafone-nak.
„A biztosító nem tartozik felelőséggel azoknak a készülékeknek a károsodásáért.
a. amelynek imei, vagy sorozatszámát már nem lehet azonosítani és a sérülés természete nem támasztja alá az ime, vagy sorozatszám megsemmisülését, vagy azonosíthatatlanná válását”De hát nem azonosíthatatlan az imei szám. A telefon egyben van, a kijelzője szilánkosra tört és ami azt illeti a hátlap sincs a legnagyobb formában. Viszont fizikailag csak meg van jelölve az alaplap egy imei számmal…gondolom. Nemdebár? Szerintem a szervíznek kisérlettet kéne tennie, hogy leolvassa az imei számot az alaplapról, hiszen azért kaptam új imeit, mert cserélték az alaplapot.
Nekem ez evidensnek tűnik. -
asdf_
veterán
válasz
mukibuci #49204 üzenetére
Mindegy, majd kiderul, mindenesetre en is kivancsian varom, hogy mi a szitu sim fiokkal, mivel panaszosunknal a telefon, ket masododperc alatt ki tudja pattintani belole azt, es csekkolni, hogy milyen szamot talal rajta, es ennek mennyi koze van az o ket imei-jehez, majd errol itt beszamolni (vagy esetleg elmondani, hogy arrol apro, jelentektelen tenyrol, hogy nincs/megsemmisult a sim fiok miert felejtett el tajekoztatni minket
).
@(#49205) bul07: irni viszont nem irjak sehol, hogy ez szolgal azonositasra, igy persze, hogy leszedi a juzer. Tudom, mert a sajat tabletemnel en is neztem, hogy ez most mi a szar es leszedhetem-e vagy sem, sehol nem irtak, hogy nem, mas kerdes, hogy nalam fennmaradt, mert elfer a tok alatt, anelkul amugy lejott volna magatol is, mert csak a kozepe ragasztos, a szelei nem (a lezergravir biztos nem fer bele egy ekkora cegnek
).
-
Ha nem egyezne, akkor azt írtak volna. És ha nem egyezik, van egy halom papír a vodanal illetve az ügyfélnek is ennek,igazolására. Sőt ha nem egyezne, nem kapott volna kar számot sem
Szoval jo dolog bele látni, hogy mindenki
hülyehelikopter rajtunk kívül, de nem mindig ezzel kene indítani -
asdf_
veterán
válasz
mukibuci #49202 üzenetére
a, Nem kerult emlitesre, hogy nincs meg a SIM fiok/olvashatatlan a rajta levo szam
b, a nem beazonosithato iq=80-as embereknel nem egyeziket is tud jelenteni, tehat en -amig ki nem derul, mi nem franki a sim talcaval- siman valoszinusitem azt is, hogy azert kerult visszadobasra, mert A imei-t keresett a szervizes/biztositos/voda dolgozo/istentudjaki, es B-t talalalt. -
asdf_
veterán
válasz
lugosi #49196 üzenetére
Valamint, hogy amikor utoljara a halon logott, akkor az elofizeteshez tartozo sim volt-e benne, es szabalyosan lejelentkezett-e a halozatrol, avagy egyszercsak eltunt.
Az meg mondjuk a vilag vicce, hogy egy kiveheto(!!!) muanyagdarab alapjan akarjak azonositani a keszuleket. Nyilvan amikor garisan csereltek az alaplapot, akkor a kapott alaplapon volt valami egyedi azonosito, ezt az azonositot a belso munkalapon rogzitettek (ha voltak olyan trehanyak, hogy nem, akkor datum alapjan a beerkezett alkatresz visszakeresheto), igy talan ha meltoztatnanak szetszedni a telefont es csekkolni...
(szerintem arra sem vettek a faradsagot, hogy a szerviztortenetet visszanezzek, es igy feltunjon nekik, hogy MB-cseres a cucc).Vissza kell menni a vodahoz es irasban(!) kifogasolni az egeszet (mar amennyiben a biztositasi esemenyt a vodanal kell bejelenteni, ezt nemtom, sosem volt keszulekbiztositasom), hogy azert nem stimmel azimei, mert annak elozmenye volt.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest