Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One UI zápor esett a hétvégén
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz
gyraph #49208 üzenetére
Szia. Sajnos a vodának is a TMX a szervize. Az alaplap cseréről meg van a munkalap? Ha igen, akkor vidd be azt is és küldjék el újra. Azon lenni kell egy az alaplap egyedi sorozat számának (nem imei). Írni kell egy minőségi kifogást (jegyzőkönyvet) amiben nyomatékosan meg kell őket kérni, hogy az alapján azonosítsák a készüléket.
-
gyraph
tag
válasz
gyraph #49194 üzenetére
Sziasztok,
Elnézést, hogy összesítve válaszolok és köszönöm, hogy ennyijen válaszoltatok. A telefon sim kártya fiókja sértetlen és semmilyen szám nincs rajta, de ezt a telefont én ezzel a sim kártya tartóval kaptam vissza alaplap csere után. Őszintén szólva soha nem tudtam róla, hogy azon szerepelnie kell imei számnak, és soha senki nem is hívta fel a figyelmemet rá, hogy azon rajta van az imei szám, mert ezestben én is ellenőriztem volna, amikor a visszakaptam a szervízből. Való igaz volt egy teljesen sima hétköznapi matrica az imei számmal a telefon hátulján, de az kb. három asztalra tétel után olvashatatlanná vált volna érzésem szerint, éppen ezért ráragasztottam arra a kis fóliára, amiből a telefon vásárlásakor kivettem. A matrica mind a mai napig megvan és sértetlen. Ott volt abban a dobozban, amiben bevittem a telefont a vodafone-nak.
„A biztosító nem tartozik felelőséggel azoknak a készülékeknek a károsodásáért.
a. amelynek imei, vagy sorozatszámát már nem lehet azonosítani és a sérülés természete nem támasztja alá az ime, vagy sorozatszám megsemmisülését, vagy azonosíthatatlanná válását”De hát nem azonosíthatatlan az imei szám. A telefon egyben van, a kijelzője szilánkosra tört és ami azt illeti a hátlap sincs a legnagyobb formában. Viszont fizikailag csak meg van jelölve az alaplap egy imei számmal…gondolom. Nemdebár? Szerintem a szervíznek kisérlettet kéne tennie, hogy leolvassa az imei számot az alaplapról, hiszen azért kaptam új imeit, mert cserélték az alaplapot.
Nekem ez evidensnek tűnik. -
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EA Sports WRC '23
- One UI zápor esett a hétvégén
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest