Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
sziasztok volna egy kérdésem, ahogy fel menyek a voda oldalára és próbálok informálódni akár melyik menüben mindig azt írja ki hogy "Az oldal nem megfelelően van átirányítva" próbáltam másik böngészővel is de dettó. Másnál is ez a helyzet?
(#45359) Cry0 akkor úgy látszik a nagy app megújítás teljesen elvitte a fejlesztők idejét -
törölt tag
-
Cry0
őstag
sziasztok!
most váltottam át Go Eu-ból Go Start csomagba ugye a neten 100 perc telefonálás illetve sms van de nekem az alkalmazás 143 lebeszélhető percet és sms-t mutat. ez miért lehet ? még nem teljesen állt be erre a weboldaluk ? friss még a változtatás 2-3 órája lett igényelve illetve még a honlapon sincs feltüntetve a +2Gb netem. ebből kifolyólag gondolom hogy ez még változni fog. -
max-pain
senior tag
Roaming eseteben a "Európa hazai áron opció" dolognak van meg ertelme? Ugye egy honapja kikapcsoltak mindenkinek (amikor valtoztak az EU-s szabalyok), de az opcio lehetosege nem tunt el a voda reszerol. Miert? Nem latom mi szukseg lenne ra a tovabbiakban...
-
Gstyler
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a jó tanácsokat
Kérek ajánlatokat és átgondolom, hogy mi legyen.
-
gabor9991
őstag
válasz
Gstyler #45333 üzenetére
(Azt hiszem, hogy körülnézek a T-nél, hátha havi 6.000ért nem csak 1 GB netet adnak. Plusz új ügyfélnként biztos kapok kedvezményt
)
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, mondd el, hogy lejárt a hűséged, szeretnél az ügyfélmegtartó kollégával beszélni.Miután kapcsolták, mondd el neki is, hogy mit szeretnél, (sok netet-kevés percet/nagyon olcsón
)Megemlítheted, hogy ezt , havi hatezerért hűség nélkül megkapod, mindenféle alkudozás nélkül, tudnak-e ajánlani valami hasonlót.
ezek után valószínűleg kapsz egy ajánlatot, eldöntheted, megfelelő-e vagy nem.
A 25ezres készülékkedvezmény pedig 24 hó hűség esetén havi kicsit több mint ezer forint, gondold meg, melyik éri meg jobban. -
Gstyler
senior tag
válasz
mukibuci #45341 üzenetére
Igazából kb havi 20-30 percet telefonálok, így nekem a .net fontosabb. A vodánál ugye 6ért kapsz 150 percet, de mellé csak 1 gigát, a ténél 6ért mondjuk 4gb net és a legkisebb talán 80perces csomag.
Persze ez egyénenként változó, de nekem tényleg elég a minimális perc. Sőt az sem muszáj, mert azt a pár percet max kiszámlázzák...
-
Ha csak mobilnet kell, és van 3 szolgáltatásod a telekomnál, akkor a 30 giga kijön náluk 7500 Ft-ból, ami azért nem olyan rossz. Szóval ez akkor éri meg, ha már egyébként is telekomos vagy.
Ha összehasonlítjuk a vodafone mobilnet extrájával, akkor ez utóbbi összességében versenyképes, mivel 7000-ért igaz hogy csak 20 gigát ad, de adott esetben valamennyire kihasználható még a 0 és 6 óra közötti +100 giga. Nekem pl a 0 és 6 közötti nem jelent semmit, mert akkor alukálok, de van aki ki tudja használni és annak előnyös. Emellett a vodafonos verzióban ez úgy annyi, hogy nem kell hozzá több további szolgáltatás, hogy ennyi legyen az ára. Anélkül (további szolgáltatások nélkül) a telekomos is 10.000 Ft, az már elég sok érte.
Bár mindemellett ha most mobiladat tarifát kellene választanom, akkor én még mindig a telenoros hello data startot választanám (azaz választottam, mert vettem egy olyan előfizetést). -
laszlohu
addikt
Hogy mit műveltek az adategyeztetésnél, az katasztrófa,
június elején bementünk, és megcsináltuk az adategyeztetést rokonom mobiljával,
majd július elsejétől azt mondja egy hang, hogy hívásait korlátoztuk, csak a 1750 - et hívhatjuk,
majd bementünk személyesen, ott újra egyeztettünk július 9-én , és azt mondták, hogy 48 órán belül aktiválják,
és a mai napig nem műkszik,volt rajta kb. 7000 Ft
lehet, hogy pénzt kéne tölteni rá, hogy újra aktiválják?pedig a sim kártyája nem járt le.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Gstyler #45339 üzenetére
Hol ennyi a havidíj a T-nél? A 6500 Ft (közben megnéztem a 10 GB árát) pluszban jön rá a beszéd díjára. Tehát ha előfizetsz Mobil L csomagra (150 perc + hálózaton belül ingyenes), valamint a 10 GB-os netre, akkor 12000 Ft-ot fizetsz havonta. A Vodánál a Go Extra (200 perc + hálózaton belül ingyenes), valamint a 20 GB-os net kerül 12000 Ft-ba. Itt konkrétan 21 GB-od van, mert a Go Extra is tartalmaz 1 GB-ot.
Csak simán 1 GB nettel a Go Extra 5990 Ft, míg ha a Mobil L mellé kérsz 1 GB-ot (mert alapból nincs benne), akkor kevesebb percért fizetsz 7500 Ft-ot.
-
Gstyler
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Gstyler #45333 üzenetére
"Azt hiszem, hogy körülnézek a T-nél, hátha havi 6.000ért nem csak 1 GB netet adnak."
Pont most írta valaki a Telekom-os topikban, hogy a saját kezűleg összeállított csomagban 10 GB netet választ 6000 Ft-ért. A Vodafone ezért az árért 20 GB-ot ad például. Az 5 GB 3000 Ft. Ezek kiegészítő adatcsomagok az új csomagok mellé.
-
Gstyler
senior tag
válasz
mukibuci #45334 üzenetére
Miként tudom igénybe venni a kedvezményt Mukibuci?
( Az online felületen beléptem, végig klikkelgettem és az új szerződésnél kiadja a kedvezményt, de ha a szerződéshosszabbítást jelölöm ki, akkor nem is adja ki a teljes ár/ havi 0-ás opciót, hanem csak azt, hogy havi részletben tudom megvenni a telefon, de erre meg ugye nem szól a kedvezmény, csak az egy összesgben való kifizetésre. )
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Hetek óta nézegetem ezt a 25e forintos készülék kedvezményt, tegnap végre lejárt az előfizum, tehát hosszabbíthatnék. Ekkor jött a meglepi....
Nekem, mint 14 éves ügyfelüknek nem jár a kedvezmény? Csak az újaknak?
A hűséges ügyfél az vegye meg bolti áron az új telefont?(Azt hiszem, hogy körülnézek a T-nél, hátha havi 6.000ért nem csak 1 GB netet adnak. Plusz új ügyfélnként biztos kapok kedvezményt
)
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
alex devil #45331 üzenetére
SZIG + lakcím kártya ami biztos kell, és az eső havi díj. S7 S8 esetén érdemes némi előleggel is számolni.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, tesóm a Trémobiltól szeretne átmenni a Vodához számhordozással. Két évre aláírna és szeretne előfizuval egy készüléket részletre venni . Milyen papírokat vigyen magával? Új előfizetőként hogyan kaphat részletre telefont?
-
törölt tag
sziasztok,
lakossági előfizetést milyen módon lehet megszüntetni..? telefonon, írásban, személyesen..? illetve mikor..? van még rajta kb 1,5 hónap hűség, de időben szeretném elindítani a dolgot..
köszönöm
-
air
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #45328 üzenetére
Semmi.
Pár óra múlva aktiválják. -
H.Istvan25
senior tag
Vettem egy feltöltős simet, feltöltöttem 1500 forinttal, kaptam így 4 gigát plusz aktiváltam még 1-et. Viszont nincs 4G csak 3G. Mi lehet a baj?
-
MK VII
veterán
válasz
viktorhu #45319 üzenetére
Teljesen egyértelműen fogalmaztam és teljesen egyértelmű volt, hogy mire mit válaszoltam.. Ha Te nem értetted meg az nehogy már az én saram legyen...
Egyáltalán min sértődtél meg? Válaszoltam a Te kérdésedre is egy idézettel az egyik előző hozzászólásomból...
Komolyan ilyen frusztrált és érzékeny emberek minek fórumoznak??De hagyjuk is srácok az egészet a fenébe...
Hihetetlen ez a topik... Akárhányszor bejövök ide, ilyen lelki sérült emberek betalálnak...
Óvoda ez vagy mi?Kinek nem inge nem veszi magára.. Hál' istennek vannak itt is értelmes emberek...
Szevasztok. -
viktorhu
veterán
válasz
MK VII #45315 üzenetére
A kép miatt kérdeztem (amit később magyaráztál el), szóval nem barátságos a visszamutogatás a korábbi bejegyzésedre - amellett írtam más infót is. Szeretem, ha valaki segítséget kér, utána meg osztja a válaszolókat ("olvassatok figyelmesebben"). Szépen ki tudod szedni a válaszokból a számodra releváns infókat, nem olyan nehéz az.
-
MK VII
veterán
válasz
Dluinet #45317 üzenetére
TUTI csomag..
Nem hinném, hogy rossz lenne az APN vagy nem tudom.. De az biztos, hogy egész este ment a youtube, arról a telefonról amibe be lett rakva, csak megosztani nem lehetett. Szóval nem csak 1-2 percig volt net...Amint lesz még alkalmam rá, utána nézek az APN-nek is és kipróbálom... Köszi.
-
MK VII
veterán
válasz
Hoorus #45314 üzenetére
Persze, hogy nem volt net, mert nem kapcsoltam be... Most csináltam a képet a menüpontok miatt (#45309) California1 kérdésére.
"Majd még próbálom. Jelenleg nincs másik telefon a környezetemben amivel ki tudnám próbálni."
Olvassatok picit figyelmesebben..
(#45316) Hoorus
Semmi gond nincs. -
-
MK VII
veterán
válasz
California1 #45309 üzenetére
Ezek vannak. Most a P9 van nálam, de a többi telefonon is be volt állítva, hogy minden telefon csatlakozhason. Egyébként mint írtam ugyan azokkal a beállításokkal a Telekom kártyámról osztotta rendesen mindegyik telefon a netet, Vodafone kártyáról nem.
Majd még próbálom. Jelenleg nincs másik telefon a környezetemben amivel ki tudnám próbálni. -
-
MK VII
veterán
válasz
zeon.hu #45303 üzenetére
Ha csatlakoznak a hotspothoz a telefonok, de netet nem kapnak, közben a kiszolgáló telefonon van net, akkor mi lehet a hiba? Komolyan kíváncsi lennék rá, mert hétvégére pont kellett volna, hogy osszam a netet, de sehogy nem sikerült és nem jöttem rá miért. Csak a szolgáltató felől gondolnék valamit.
Telekomos kártyámról mindegyik telefonnal működött a megosztás. -
California1
őstag
válasz
radio100jozs #45306 üzenetére
Előtte , volt olyan SIM amelyik 11nap alatt jött meg volt amelyik 3nap.
-
radio100jozs
őstag
válasz
California1 #45296 üzenetére
"kódok postán az utolsó Júli 4-én !" -> Ezeket akkor mind július 1-én, vagy utána rendelted akkor ezek szerint?
-
air
nagyúr
válasz
radio100jozs #45292 üzenetére
Eleinte én is tamáskodtam, de valóban működik, még mindig.
Egy ismerősömnek kellett net nyárra, ezért én is igényeltem egy SIM kártyát.
Megjött, aktiváltam (másnap már regisztrálni is tudtam), adat promót bekapcsoltattam, és a net megosztás is megy róla. Teljesen ingyen 4GB, egy hónapra.
Csendben jegyzem meg, hogy pár száz megát már forgalmaztunk róla, de a My Vodafone appban ez még nem látszik.
Elfelejtették elkezdeni számolni, vagy technikai hiba miatt nem mutatja a fogyást?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest