Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
karldergroße #40446 üzenetére
Nettó árakat nézd meg és esetleg rájössz, hogy rossz helyen keresed a lehúzást...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sirkan13 #40448 üzenetére
ezeket a felhívom őketeket konkretizálhatnátok egyébként, hogy kinek és konkrétan mit mondtok, mert így nem azt mondom, hogy nem hihető, de valahogy nincs előttem a sztori. ha olyan gabenesen van előadva, mint ahogy hangzik, akkor ezeket jó eséllyel egy 4 órája betanított ügyfélszolgálatos is csuklóból pattintaná.
-
sirkan13
aktív tag
Én mindig felhívom őket és megkérdezem hogy mennyire szeretnék hogy továbbra is az ügyfelük maradjak.A válasz mindig az hogy nagyon,az én válszom akkor győzzenek meg😃Mindig megtaláljuk a közös nevezőt 12éve.
-
musicryder
tag
Mert ha más leírja a negatívabb tapasztalatait az nem " üzletrontás "?
Itt csupán annyit említettem meg, hogy más szolgáltatónál a régi ügyfelek valamivel kiemeltebb szerepet kapnak az új ügyfelektől... ( és mivel fentebb viszonylag adatokkal próbáltak érvelni, így adatokkal érveltem vissza ) -
-
Bozek
nagyúr
válasz
musicryder #40443 üzenetére
Ha jobb a Telenor, akkor menj oda. De ennek a témának semmi köze ehhez a topichoz. Ha szigorúan nézzük az alapelveket, akkor "üzletrontás"-nak minősül...
-
musicryder
tag
válasz
Daffni2 #40442 üzenetére
nagy számolgatás nem kell...
Családban apám telenoros...tavaly októberben járt le neki a mytarifa M csomagja ami 7490 ft volt... Mivel lejárt a csomag bement és érdeklődőt, majd lett telefon vásárolva és csomag módosítása...
Az érdekesség a dologban, hogy a 7490 Ft-os csomagárát levitték 5290 Ft-ra, de a csomag tartalma nem változott... ( telenoroskkal korlátlan beszélgetés / 180 perc egyéb irány / 500 Mb net )
És akkor a készülékárakat már nem is nézem, mert ott jelenleg el is vérzett a szolgáltató... Egyáltalán nem veszi figyelembe azt, hogy az ember mekkora csomagot köt ( maximum az induló árat csökkenti, meg minimálisan a végső árat ), míg a konkurensek itt is jobban helytállnakAmit te mondtál arra meg nem vagyok már jogosult, mivel a 25. életévemet már betöltöttem itt pedig ugye 25 év alattiakról van szó...
-
Daffni2
addikt
válasz
musicryder #40441 üzenetére
Azért egy picit lehetne számolni is,24 hónap alatt a bevételük: 143 760 Ft.Áfa befizetése után marad 113 196 Ft.Ez csak a bevétel.
Extraként + 2GB adatot kapsz,ingyen beszélsz minden vodással,és 20 000 Ft kedvezményt kapsz a készülék árából.Már már alig marad haszon a 2 év alatt.
Mi kellene még?
-
musicryder
tag
válasz
DeFranco #40425 üzenetére
Nekem is e hónapban jár le vagyis válik határozatlanra az előfizum, de nem igen erőlködnek... ( jelenleg a régi Go+ Young csomagom van, az a 26 év alattiaknak cucc )
Mivel lassan telefont akarok venni 1 hete voltam bent az üzletben és érdeklődtem a lehetőségeimről...
Régi ügyfél ide-oda mintha nem is lennék az... Jöttek azzal a készülékkedvezménnyel meg, hogy a csomagom a Go+EU lenne és viszontlátás... -
RAZR_v3
tag
Meg van határozva pontosan, meddig jár a +2GB adatforgalom pontosan? Most nem a jogosultak életkorára, hanem ennek az akciónak az időtartamára gondolok.
-
Teko001
őstag
Ha valaki netre szomjazna:
CJDW7 W2EZ9
9FEK3 KRC4Y
MJMZ2 TKYZ3
ZLDHW AZPTT
Z9JTF EREZD -
Sayuar
senior tag
-
gabor9991
őstag
válasz
DeFranco #40427 üzenetére
Asszonynak közelmúltban járt le a hűsége, go tarifa volt neki is, ügyfélmegtartó ajánlatként ártakták egy nem publikus tarifába, ami ( lehet nem forintra pontosan)havi 3400 körüli árért 290 valahány, perc alapon lebeszélhetö percet, és 500MB adatot tartalmaz, ami lassítós ha elfogy, de csak 9.6kbit-re, szóval viber üzenetet esetleg lehet váltani, másra már nem jó, de a lényeg, hogy nem lett újabb hűségidö aláírva, úgyhogy bármikor felmondhatja ezt is.Hívd fel az ügyfélszolgálatot, mondd el, hogy a számodat elhordoznád, mert van jobb tarifa máshol, de ha kapnál elfogadható ajánlatot akár meggondolnád azt is, hogy maradj.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dr Bubo #40426 üzenetére
Rosszabb ajánlatot biztos nem kapsz, mint ami most van.
Hááát ez általában a neten bukik az adatmennyiség vagy a lezárós korlát miatt. Ez is megfelelne egyébként, mert beszélni nem szoktam sokat, ami keret van az vagy elég, vagy nem sok a plusz. Az adatmennyiséget lépem át.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #40425 üzenetére
Válassz ki egy szimpatikus mobilflottát és ha nem akarnak megtartani, akkor válts!
Rosszabb ajánlatot biztos nem kapsz, mint ami most van. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Dr Bubo #40424 üzenetére
jó és ilyenkor mit mondjak?
fel szeretném mondani a szerződést, várom a megtartó hívásukat?
vagy fel szeretném mondani a szerződést - ok, kérem az adatokat - öööö meggondoltam magam?
valahogy ez nincs előttem, hogy hogy mondunk úgy fel egy szerződést, hogy nem is mondjuk fel
(meg amúgy jól esne, ha nem kellene habisztizni, hanem partnerként kezelnénk egymást és jönnének egy ajánlattal, vagy legalább rákérdeznének, hogy mi a helyzet velem rég nem hallottak rólam, gyerek sokat nőtt-e mióta utoljára beszéltünk, nem akarok-e esetleg még két év rabigát, valami...)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #40422 üzenetére
Előfizetés felmondásakor a Vodafone és a Telenor is előáll egy kedvezőbb ajánlattal.
Amikor a Telenornál mondtam, hogy már náluk van új előfizetésem, azért akarom a régi felmondani, próbált győzködni, hogy családtagnak, ismerősnek is odaadhatom a régi előfizetést a megtartó ajánlatukkal.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dr Bubo #40421 üzenetére
na ez az ami nálam soha nem működött
elmentem az otp-hez, hogy felmondom a nem kevés számlám, vállvonás, tollvonás, lehet menni (szerencsére tényleg fel akartam mondani, nem habisztire mentem be), upc kb. ugyanez.
vodánál egyébként már 17 éve ügyfél vagyok szóval nem bánnám ha kitalálnának valami okosat, hogy kerekítsük ezt fel 20-ra.
anyósomék cégesébe beszállhatnék éppen, most már az önállóságon kívül nem is tart vissza sok minden. ott is csak lassítós a net. telenor.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Most kaptam sms-t, hogy az (egyedi kedvezményként) megadott kedvenc szám szolgáltatást a holnapi naptól megszüntetik.
Megnéztem a számlaelőzményeket, tiszta sor, most jár le a 2 év hűség, amit "aláírtam" anno.
Megnéztem az utolsó számlát, ott is jelzik annak a tényét, hogy a szerződésem határozatlan idejűvé válik.
Két kérdésem van:
1.) most sima, régi Go tarifában vagyok, 2690/hó, 100 perc, 150 MB, lassítós verzió (ez az utóbbi ami miatt nem váltanék)
várható, hogy ebből a tarifából egy úttal ki is raknak?
2.) ilyenkor régebben mindig megkerestek egy ajánlattal, hogy van egy ötletük, mit szólok hozzá, ha aláírok még két évet, akkor ezt tudják ajánlani. Ok, hogy nem kötelesek erre, de szokatlan, hogy most nem kaptam ilyen megkeresést. Ennyire leszokott a voda az ügyfélmegtartásról?
-
trec12
addikt
Tényleg jön az ingyenroaming (frissítve)
A vége még érdekesebb! Ma visszavonatta Junker a tervezetet....
-
-
hzoltan
tag
Sziasztok,
Coca 50MB +adat, ha esetleg valaki fel tudja használni, akkor hajráT2CEJ N7M27
YYA9N FC4NP -
Oly
őstag
válasz
4Grider #40397 üzenetére
Ki mit ért flotta alatt?
Vannak olyan flották, amiket saját névre lehet kötni egy keret megállapodásban meghatározott tarifával...
És vannak azok a "flották" ahol a cég köt saját névre x db előfizetést amit szét szór a dolgozóknak.
Ezeknek eltérő a kezelése, mégis flottának hívják az emberek mindkettőt.
(Arról nem is beszélve, hogy a kettő ötvözete is lehet, ami még tovább bonyolítja) -
zsoca9208
tag
Tudja valaki, hogy meddig lesz a 25 év alatti 2 giga net és 20 ezer kedvezmény telókból akció? Jövő hónapban lenne esedékes telóvásárlás, és nagyon jó lenne ha addig lenne
-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Egy névre, egy éven belül, hány vitamax sim aktiválható?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
bwin.party #40388 üzenetére
A hálózattal nem lesz probléma, az jól meg van csinálva, üzembiztos, stabil.
A gond ott van, már akinek ez gond, hogy nincsenek versenyképes mobilnet csomagjaik, hiányoznak a tematikus korlátlan opciók és a net alapú kiegészítő streaming szolgáltatások (mobiltévé, zene). Ilyen téren le vannak maradva, mint a borravaló, a másik kettőhöz képest sehol sincsenek.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest