-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz #15490560 #40898 üzenetére
Jut eszembe, Telenornál az ügyintézők is be vannak mikrofonozva, és minden rögzítésre kerül. Velem is szórakoztak, mondjuk én rögtön a beszélgetés után mondtam neki, hova küldjék a felvételt, hogy megbeszéljem az ügyet az ügyvédemmel. Hirtelen eszébe jutott a kollégának a megoldás a problémámra.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
-
titán
válasz djapor96 #40754 üzenetére
Ne vicceljünk már, 2016-ban az egyetlen 25-ös portot használni smtp-re kész röhej. 2000 óta bérelek szervert privát használatra, egy csomó hardver- és szoftvermigráláson vagyok túl (a népszavazáson sikeresen megbukott a migrálás tiltása ), de az első naptól kezdve nem a 25 a default smtp (igaz már egy éve átálltam google vállalati levelezőszolgáltatására). Nem értem, hogy lehetnek ilyen inkompetens barmok pozícióban.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Varszegig #40747 üzenetére
Maxnál 6000, mert új csomagot rendelek. Nem őrültem meg, nem veszek külön percet, meg külön adatot.
(#40749) Sayuar
Az xl azért nem jobb be, mert vehetek külön adatot. Akkor az már havi 7000. De akinek jobban a beszélgetés irányába tolódik el a forgalma, annak az jobb.[ Szerkesztve ]
-
titán
Más is szokott ajándék perceket és adatot kapni? Pár hónap alatt, amióta vodás vagyok eddig kétszer kaptam 100-100 percet és egyszer 1 GB-ot.
Legutóbb:
Màr hasznàlhatod is 100 Belföldi Percedet! Jòvàìrtuk kàrtyàdon a belföldi normàl dìjas hìvàsokra felhasznàlhatò 100 percedet, melyet 30 napon belül hasznàlhatsz fel. Vodafone[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Varszegig #40741 üzenetére
De ti most majd fizettek egymás közötti beszélgetésért, és úgy drágább lesz a tuti, mint a max. És amikor átléped az 1 gigát, máris csak 2000-ért vehetsz pótlást. Én nem váltok. Nálam havonta elfogy másfél giga és 150 perc.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Másnak nincs problémája a "netre szomjazol" feltöltésekkel? Nekem 3 napja "várakozik" státuszban vannak a feltöltéseim.
-
titán
Vodafone tényleg ennyire idióták társasága? Az előfizetési szerződést elküldik emailben mezei kereshető pdf csatolmányként, amiben leírják az ügyfélbiztonsági kódotmat, és a jelszavamat? Ezek megőrültek
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Viktor0610 #38976 üzenetére
IEGYENLEG tartamú sms a 171-re
-
titán
Nos az első Vodafoneos napom egy merő cumi volt. A munkahelyemen pontosan nulla a térerő. Egy pincében van Budapest kellős közepén, és egész nap a csak segélyhívás feliratot bámultam. Holnap mehetek venni egy femtocellát.
-
titán
Az új, kártyás előfizetésemet számhordozással online rendeltem meg, hozta is a posta másnap. Simkártya (ideiglenes telefonszámmal) nem műxik. Várok, semmi, pár naponta próbálkozok, semmi. Ma este aktív lenne a számhordozás, de még mindig semmi. Felhívom ügyfélszolgálatot, kiderül, hogy az aktiválási folyamat az ő hibájukból megszakadt.
Kiderült, hogy a havi előfizetést (max tarifa) azért beaktiválták, és két hete pörög egy inaktív kártyán. Nem lettem boldogabb. Persze az ügyfélszolga úgy érezte, hogy ez normális ügymenet.
Morcosan meglengettem egy fogyivédős bejelentést, amiben erre a beszélgetésre hivatkozok. Kapcsolt, és rögtön felajánlott 2000 forint jóváírást az egyenlegen. Aztán délutánra még az eredeti keret felhasználhatóságát is kitolták 2 hónappal. Kissé nehezen indult a dolog, kelett egy kis noszogatás, de végül nagyon is korrekt lett a megoldás.
A hordozásom is folyamatban van. Elküldök egy sms-t és kétszer kapja meg a fogadó, egyszer az ideiglenes, egyszer pedig az áthozott számról.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Franky2Ster #38845 üzenetére
Persze, hogy ingyenes..
[ Szerkesztve ]
-
titán
Egy órája le van rohadva a Voda teljes online rendszere.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz bihariszabi #38783 üzenetére
Ha megteszik akkor az komoly bűncselekmény.
-
titán
válasz 4Grider #38707 üzenetére
Most beszéltem a Vodafone ügyfélszolgálatával és hevesen tiltakoztak az ellen, hogy nem működik a tethering. Az a fajta megosztás, amit te írsz, az két előfizetői szám közötti adatkeret kettéosztását jelenti, nem pedig a thetering korlátozását.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ha valaki szeretne 3000 forint kedvezményt, az írjon rám. Új szerződést kötök, és ha megjelölök ajánlót, akkor én és az ajánló személy is 3000 forint kedvezményt kap a vodától. Ha írtál, kérlek írj ide is, hogy más már ne írjon nekem. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Végül úgy döntöttem, hogy sima MAX L csomagot választok, és ha épp kell, akkor előfizetek GO-ra hűség nélkül, majd lemondom, amikor már nem kell roaming.
-
titán
Készülék és mindenféle extra nélkül szeretnék GO+ EU előfizetést. Nem találtam hűség nélküli lehetőséget. Tényleg lehet, hogy a semmire is hűségszerződést akarnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest