- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Vangelis #27036 üzenetére
értem. nem mondtál újat az előző tényleíráshoz képest.
tehát 2 kérdés:
1. online rendelte, vagy bent volt-e egy ügyfélszolgálatnál, dílernél, és ott, fizikálisan aláírt mindent, és az ügyintéző is..
elővettem a dossziémat.
nekem van egy biztosítási példányom, amin vigyorog mindkettőnk aláírása.tehát. ha üzletben vette, keresse elő a papírokokat.
és keresse meg, hogy van-e aláírt biztosítási szerződése.mert ha van, akkor nincs kérdés.
akkor csak nem jutott el a biztosító példánya az irattárba, és/vagy nem vitték fel a gépre.ha nincs ilyen példánya, akkor valószínű az ügyintéző felejtette el.
de könnyen kideríthető, hogy ki volt a tettetes, mert ugyanaz, aki a szerződést elkészítette.2. a számlája.
szerepel-e a rajta a "care" +2k-s tétel, majd lejjebb, a kedvezményeknél a -2k.
(mert ugye így is, úgy is 16k az alap végösszeg.)
ha itt nem szerepel a tétel, és papírja sincs róla, akkor nem fogja tudni érvényesíteni a biztosítást, hacsak méltányosan nem jár el a vodafone.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest