- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
-
MichaelKiske
csendes tag
Köszi szépen, Te voltál az egyetlen, aki rátalált a VGA kártyámra valóban passzoló jó hatásfokú, csendes hűtőre. Így már rákerestem és olvastam bővebben róla, csak sokan meg azt mondják, hogy mivel kb. 1 hónapos garis, küldjem vissza a PCX-be megvizsgálni, cserélni, mert ha ráteszem az új hűtőt, a garancia azzal el is veszne és mi van, ha utána 2 éven belül befosik a kártya is? Meg ugye a garanciába küldés-vizsgálat-visszaküldés az min. 1 hét lenne, mire visszaér, a gép meg kell. Tehát lehet keresek 1 keveset fogyasztó DDR5-ös kártyát, visszaküldöm, a kicseréltet meg eladom.
-
oOLeviOo
csendes tag
Hali. A szívem szerint a twin prot tenném rá, attól függetlenül hogy lelóg róla. Csak az ára is kezdett érdekelni miután felhívtad rá a figyelmem, mert ha a twin pro árát plusz a GT240 árát összeadom és egy keveset belepótolok akkor már egészen jó vidi kari lesz az eredmény igaz? Csak hogy egy lapát letört a ventiről ezért nem hiszem hogy ha el is tudom adni, bár az ára felét meg kapnám. Nagyon agyalok, hogy mi lenne a jó döntés. Annyira hangos hogy ma reggel amikor bekapcsoltam, a kislányom azonnal fölébredt....
. Azt hiszem hogy most egy videó kártya keresgélés veszi kezdetét, majd újra visszatérek a hűtéshez. Meg akarom nézni hogy milyen árak vannak. Köszike a választ!!!
Ui: Nagyon szépen köszönöm a linkelt képet, ez nagyon de nagyon sokat segít
!!!!
-
oOLeviOo
csendes tag
Hali. A válaszod tejesen megáltat a helyét, és leteszek a twin turbo pro vásárlásáról. Nem a GT240-van kitalálva, inkább választom Accelero L2 Pro, ezt már biztos hogy a GT240-re jó. Nagyon örülök hogy nem döntöttem a megkérdezésetek nélkül, mert nagyon hasznos volt az ittlétem!!! Esetleg ha tudsz "tudtok" ennél is keményebbet , halkabbat nem hiszem hogy találunk
, de nem is kell
akkor föltétlen adjatok hírt. Az ára másodlagos ha meg is éri,de ezzel szerintem mindenki így van
-
oOLeviOo
csendes tag
Köszi a gyors és kielégítő választ, de adott egy kérdés újra csak. Mennyire lóg le és szerinted ez nagyon csúnya lesz? Tudod nagyon tetszik és feldobná a gépemet is, a pénz már meg van rá. Nagyon szeretném már a vidin tudni, csak tudnám hogy rá lehet-e rakni, nincs-e valami akadályozó tényező.
Ui: szeretném tuningolni még a pc-t és biztosra akarok menni a hűtéssel ezért tettem rá a voksomat. Ha szerintetek jó rá, csak egy kicsit lelóg, akkor meg is rendeltem!!! ) "A köv. a cpu cooler lessz!!! "
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az én karimra kellene, ezekkel az a baj, hogy a memóriákat semmi nem fogja hűteni.. Pontosabban az a néhány süti nem ér semmit.
Eddig Vapor-X-es hűtés volt rajta, játék közben 100 fok fölé merészkedtek a memóriák, elég forrófejű a kártyám.. ehhez passzoló hűtő esetleg?
Sima Twin Turbo-m van egyébként itthon, bnőm gépébe a 4850-esre tettem rá, ismerem, tudom ez csak a GPU-t hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest