- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
válasz
MichaelKiske #7730 üzenetére
próbáld ki az én módszerem ilyen proglémákra kiváló! bár nem örök megoldás, csak pár hónapra javítja a dolgott!!
Hobby modell boltba! meny és vegyél egy pici harmonikás flakonba lesz! teflonos zsírt! a vasúth modellezők szeretettel használják ahogy én is! olcsó nagyon! és a lényege h ha melegszik a tengely a ventinél akkor teflon réteget képez rajta, és így elvileg meg szünik a proglémád! de ehez a ventitt szét kell szedd! a fenti hátúlján ahol a kábel van vedd le óvatosan a matricát, alatta lesz egy kupak, tűvel szedd ki, és ott a tengely!
a tengely végén vagy egy zéger gyűrű szerűség, általában müanyag! azt szedd le rolla! majd húzd ki a tengelyt a tokból,persze másik irányba! a persely házat nyomd fél-ig meg a zsírral! és tedd össze az egésszet! aztán próba. ha 5 perc után nem jelentkezik a probléma újra, akkor pár hónapot nyertél a hűtéssel! Remélem tudtam segíteni!
-
Szlovi
senior tag
válasz
MichaelKiske #7730 üzenetére
Ez biztos jó lesz,csendes,jó hatásfokú hűtő
. Esetleg a hardveraprón olcsóbban is kaphatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged