- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem a kártya fos, hanem a Scythe hűtő, amit vettél rá. Ez speciel user error, egyáltalán nem a kártya hibája, meg a gyártóé. Te basztad el, már bocs. Számolni kellett volna azzal a 4890 nem egy alacsony fogyasztású kártya, erős hűtést igényel.
(#3372) papi20: GPU, Mem hőfokok jók, a VRM túlmelegszik, ezért hibázgat.
csatter: Vagy Twin Turbo, vagy S1 + 12cm-es venti.
-
-
törölt tag
A Setsugen nem éppen erős hűtő, nagy kártyákra, SPCR teszt.
Ebből a tesztből azt látom, hogy hiába jó hűtő a Setsugen és megy fel sok karira, alapból, alacsonyabb fordulaton kevés a 4890-hez. Sajnos nem volt túl jó választás ez a hűtő, de ezen lehetne segíteni, hogy ha veszel egy jobb 12cm-es ventit (mert ami benne van nem valami erős), azt rákötözöd és teszteled. Gyenge a hűtő, ezért szerepel ilyen rosszul. Sokkal jobb és olcsóbb megoldás lett volna egy AC S1 rev2 + 1-2 12cm-es venti. Asszem AC S1 alatt is használható lenne a gyári fémlemezes RAM, VRM hűtés, ez:A tápod valóban jó, de VX550W (CWT belső) más belsőre épül, mint a kistesó VX450 (Seasonic), és a VX450 jóval halkabb típus, más ventije van (VX450-nek ADDA) és kicsit alulvezérelt a venti benne, mindig halk marad.
-
Viper26
nagyúr
A Twin Turbo nagyon jó, csak ajánlani tudom, kb egy hónapja van meg, nagyon csendes.Egy 9800GT-n használom, a gyári zalman hűtéstől a hangomat sem hallottam már
Amit viszont észrevettem, hogy pár napja ez egyik venti - bár halkan - kicsit zörög.Lehet hogy csak össze kell kopnia még a dolgoknak, legalábbis remélem.
Összességében jó vétel. -
Gerisz
addikt
Havernak is az van 4850-en. Én azt ajánlom, hogy mikor megérkezik fordítsd meg benne a ventit, hogy a kártya felé fűjjon. Minden alkatrésznek a hőmérséklete jelentősen csökken. Nem csak a mi méréseink alapján hanem a tesztoldalak mérése alapján is. Egyébként jócskán magasabb (vagy szélesebb) mint a kártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest