- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
BigEEboy #7710 üzenetére
"a ledobom tálcára 1-2 mp alatt vissza megy 40-50c, ha nem feküdne a gpu-n akkor nem hűlne vissza, főleg nem 1-2 mp alatt (szerintem)."
Gondold át mégegyszer: Szóval játék alatt felmegy 90-100 fokra, ha ledobod tálcára (megszűnik a terhelés) akkor pedig 1-2 másodperc alatt 40-50 fokra lehül --> nincs hőtehetetlensége --> rosszul fekszik fel a hűtő talpa, nem adja át a hőt a bordának, légrés, stb miatt.
Mérd le infrás hőmérővel a GPU hátoldalán a nyákon, ha ott is ugyanezt méred -tehát nem a szenzor mér félre- akkor pasztázd újra a bordát. Nézd meg a felületén egyenletesen oszlik-e el a paszta, nincsenek-e vastagabb foltok ami egyenetlen felületre utalna.Amúgy milyen VGA és milyen hűtőbordát használsz?
-
Vigneau
félisten
válasz
BigEEboy #7701 üzenetére
Ha igen, szinte egykutya az én korábbi Sparkle GTX 460-am PCB-jével. Arra simán ráment az AC TT Pro.
Az AC TT Pro alulról így nézett ki. Az AC TT II alja pedig igen hasonló. A rézmag és a keret között van kb. 0.25-0.5mm eltérés mindkét hűtésnél, így nem értem, mi lehet a gondod... De tovább nem ragozom a témát, előtted a hűtő, jobban rálátsz, mint én.
-
Vigneau
félisten
válasz
BigEEboy #7699 üzenetére
Mi miatt nem tudod felrakni? Akad valamibe a hőcső, vagy a borda? Esetleg nem stimmel a lyukkiosztás? Mert ha csak a talp lefedettséggel van gondod, akkor azzal nem kell foglalkozni, mivel a borda a GPU kupakjának zömével érintkezik, két oldalt kb. 2-3mm maradhat ki, mint ahogy nálam is volt - láthattad a cikkemben is a tapasztalatom. Viszont ez nem ment a hűtés minőségének a rovására.
-
Vigneau
félisten
válasz
BigEEboy #7692 üzenetére
Nekem az elődje került fel egy GTX 460-ra és ott is igen szépen helytállt. Szóval használd nyugodtan a TT II-t, ha már úgyis kéznél van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest