- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Jack Oneill #9244 üzenetére
Szia!
Az első kérdésedre a választ először ebben a topikban láttam. Ami engem illet, a hiszterézissel együtt sosem piszkáltam, ment szépen így is a ventiduó.
A Temp Limit elvileg szabadon választható, inkább a ventik alsó fordulatszámának belövése okozhat némi fejvakarást, ami szokás kérdése. Más és más fordulatszám jön ki a user és a firmware beállításoknál, ha a %-os arányokat vesszük alapul. Én megmaradtam a user-nél.
Vigi
-
csiby222
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9232 üzenetére
Inkább bízd hozzáértőkre a dolgot. Igen tudsz ártani a kártyádnak észre sem veszed de pár konditól ellenállástól meglehet szabadítani a kártyát. "tappancsok" gondolom a thermalpadra gondolsz ha kivannak száradva akkor kb semmit nem érsz a pasztázással ha nem cseréled azokat is. Ha rossz vastagságú thermalpadot raksz rá vagy meghajlik a kártya (ha vastagabb), vagy nem fog érintkezni a hűtő felülettel (vékonyabb). Én azt javaslom vidd el egy környékbeli boltba ahol foglalkoznak ilyennel.
-
Panthera
őstag
válasz
Jack Oneill #9234 üzenetére
Hővezető ragasztóval lehet a pici bordákat feltenni vagy kétoldalas gap pad kell.
-
Panthera
őstag
válasz
Jack Oneill #9232 üzenetére
Ha azokra a szürke lapokra gondolsz, az hővezető lehet, elvileg olyan könnyen nem szabadna leesnie.
-
Panthera
őstag
válasz
Jack Oneill #9229 üzenetére
Szia.
Processzort sem pasztáztál még újra? Kis kézügyesség nem árt hozzá.
Csak annyi anyagot tegyél rá, hogy ne follyon le a chipről (nagyon picit ráteszel, rá nyomod a bordát, megnézed az eredményt, ha nem terült el szépen az egész felületen akkor még teszel rá ).
A vissza helyezéskor ügyelni kell, nehogy a borda kárt tegyen a chipben. Ezt elkerülendő, bár magától értetődő dolog, hogy fokozatosan egymás után húzd meg a rögzítő csavarokat. És ne izomból!
Utána programból figyeld a hőmérsékletet, idle és terhelt módban, hogyan sikerült. -
Vigneau
félisten
válasz
Jack Oneill #9187 üzenetére
Nekem is a halkság a fontosabb. A lényeg, tetszés szerint tudsz variálni a ventiprofillal, már ha van kedved kísérletezni. Így megtalálhatod a Számodra legoptimálisabb beállítást.
-
Vigneau
félisten
válasz
Jack Oneill #9184 üzenetére
Szerintem nem lesz semmi különösebb baja. Azt kevésbé tolerálják, mikor 0-ról fel-le ugrálnak a terhelés függvényében.
MoonST:
Nagyon szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged