- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
-
Szia!
Számomra az NV Silencer mindig is egy halk hűtő volt, és a gépemben lévő 2 db 12cm Silentblade meg lelassított AC Freezer 64 Pro mellett ezt egyáltalán nem lehet hallani. Van, akinek hangos, de az vagy túlérzékeny, vagy passzív hűtésű gépben használja, és akkor a környezethez képest biztosan van hangja.
A hűtő bőven elbírja a tuningot, de majd letesztelem alaposabban. Eddig azt tudom mondani, hogy RTHDRIBL futtatás mellett max 54 fok volt a GPU, az a program pedig igencsak megizzasztja a GPU-t. Csak most arra nem emlékszem, hogy ez alapban vagy tuningolva volt.
Mindenesetre a gyári hűtős 560 MHz helyett most 570 MHz feletti órajelet detektál a Coolbits. -
Paqito
senior tag
Szia!
Én csak a Zalman szendvicsről tudok Neked nyilatkozni. Az adataimnál szereplő VGA-t hűti. Játék alatt max 75-78 fok, de nálam nincs rajta plusz venti! Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Alapon maximum 50 fok /csak az összehasonlítás végett: a sima Eagle 6600-ost egy Zalman vf 700-as 5V-on tartott alapon 50-52 fokon/
Legjobbakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged