- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
válasz
flexomaci #9017 üzenetére
Szia! A 1080-as topicban pont írtam (szerintem neked egy választ/tapasztalatot). Bemásolom:
Ha belefér a gépébe, (kb 200x ellenőrizzétek le!!! Nekem először a CPU hűtő volt útban, utána az I/O panel/vrm hűtés, legvégén meg a RAM-ok) akkor mehet a 4-es. 5 ezer forint a különbség, de szerintem semmivel sem lehet jobb, vagy rosszabb. Annyi, hogy ha elfér a 4-es akkor sokkal egyszerűbb a szerelése. A 3-as verziónál ram süniket kell ragasztgatni (a legtöbb ember a 4-es mellett is megcsinálja, csak azt ugye külön kell venned) a 4-es meg tényleg annyi, hogy teszel rá pasztát, meg thermal padot és összecuppantod az alját meg a tetejét.
Esetleg még annyi, amit nekem is javasoltak, csak hülye voltam és nem fogadtam meg, hogy ha eladná a 1070-et meg mellé rakná az accelero árát, lehet, hogy kapna egy 1080-at jobb hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged