Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Letiltás - hogy is van ez?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bertalanimre
tag
Ha azt hiszed, hogy a ventije hangos, nagyon nagyon tévedsz. Nulla a hangja. Amikor beüzemeltem, odahajolva se hallottam semmit ( 100%-on pörgetve ) az ujjam kellett bedugni a lapátok közé, hogy tényleg forog-e. És forgott.
Az amerikaiak 51 százaléka szerint az informatikai felhő működését a rossz időjárás is befolyásolhatja.
-
Lupi00
tag
Akkor engedj meg még egy buta kérdést. Honnan lehet ilyen oc biost szerezni? Vagy lehet, hogy csinálok. Az alaplapom támogatja a CF-et, úgyhogy ha kell kölcsönkérek egy karit visszaállítani. tehát itt is lehet több áramot adni a procinak, hogy ne hibázzon meg a memóknak? Az mennyit számíthat, hogy nem Samsung memók vannak rajta? Azt mondta valaki, hogy a jobbakon az van.
Milyen progival lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
Gelesztaember
-
Lupi00
tag
Így már átláthatóbb. Azért megvárom vele a Pétert mert ez hűtés nélkül még veszélyes is lehet. Hétfőn adják fel két 12cm-es ventivel, kedd vagy szerdáig már kibírom. Azzal viszont megcibálom a bajuszát! Csak igazából az is problem, hogy egy Q 8200 hajtja és szerintem így is ritkán van VGA limit. Bár a procin elég kemény 40% a tuning 3,25 GHz-en megy. Az FSB 465 MHz a 333 helyett. De hőcső ide hőcső oda tovább nem tudtam húzni, valami bebutul vagy a lap, vagy a proci. Most azon gondolkodom, hogy veszek hozzá egy 9650-et lehetőleg QX-et. Az a HT-n kívül még ma is megy a hetesekkel.
Gelesztaember
-
Lupi00
tag
Kétségtelen, hogy erős proci a 8200, hisz eddig minden játékkal úgy indítottam, hogy kicsavartam maxra 1600x1200-ban és volt bőven fps. Most egy dx9 alatt futó rettenetes grafikájú Sony freetoplay mégis megfogja. Idiótán van kitalálva, hogy tömegjeleneteknél minden kilőtt golyó fizikáját ki kell számolni, de ez van, Nem bír vele, néha 20 alá megy az FPS. Viszont szeretnék vele játszani, mert nagyon jó közösség és irtóra nagy a játékélmény! Tényleg már meg akartam kérdezni! Ezen nem segít a physx?
Gelesztaember
-
Lupi00
tag
Mért gondoltad, hogy a CPU-val? Nem tettem hozzá a kártyacserét, de nV-re gondoltam. Pontosan, hogy ha veszek bele egy nV-t azzal többet menne e tömegjeleneteknél. Egyszerű helyzetekben most is van 100-110 FPS, de tömegjeleneteknél visszaesik, ami biztos,hogy CPU limit. Segítene e ilyenkor a PhysX? Egyébként meg nehezen hiszem, hogy egy kétmagost kéne hasonlítani egy négymagoshoz. Vesztene. A tuning-potenciálról meg annyit, hogy 40% van a 8200-n.
Gelesztaember
-
Lupi00
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gaming notebook topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest