- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz
bebe159 #8744 üzenetére
Szia!
Grar a hűtőhöz
A memóriákra ajánlott rátenni a hűtőket de ha gyárilag sem volt hűtve akkor nem lehet baj (én rátenném ha már van).
Jól gondolod hogy nehezebb lesz és kellene valami "alátámasztás-felfogatás" hogy ne lógjon a kártya. Ezt viszont csak házilag tudod megoldani (fantázia-kreativitás).
Illetve kaptál a kártyához olyan műanyag összekötőt ami a hűtőt és a vga-t köti össze? Lehet a Accelero s1 plus-hoz már nem volt.erre gondolok.
Én a hűtő végét felkötném a gépház tetejéhez rögzítve úgy hogy a vga pont vízszintesen álljon (most is így van a gtx 970 G1-es vga-m). Igaz hogy látszik amivel felkötöttem de legalább nem lóg és amúgy sem a gépházamat nézegetem hanem a monitort -
dewil666
őstag
válasz
bebe159 #8740 üzenetére
Szia!
A rev1 és rev2 között szerintem nincs semmi különbség teljesítmény terén. Ha megméred a hűtő felfogatási lyukak távolságát a kártyádon illetve az interneten megtalálod a hűtő felfogatásának lyuktávolságát. De szerintem simán rá lehet tenni
.
Használt hűtő vásárláskor a sérülésmentesség nagyon fontos, illetve ne legyen elhajtva/eldeformálódva a hűtő. Fontos hogy a felfogatáshoz szükséges alkatrészek meglegyenek és a hűtő talpán a 4db csavar menet jól rögzítsen (ne legyen tönkretéve a menet). Ha esetleg néhány ramsüni hiányzik az nem nagy katasztrófa főleg ha annyi esetleg meg van amennyi Neked kell. Ehhez érdemes kétoldali hővezető ragasztót venni (itt Hardveraprón is árulnak japán minőségűt nem drága és jó is).
Az mx4 paszta tökéletes lesz és ne keverd semmivel. Arra kell figyelni hogy nagyon-nagyon vékonyan (írólap vastagságban legyen a gpu-n elkenve.
A ház kérdésedre nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest