- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Annak magas az a hőfok...Az Unigine is valóban 100%-on járatja, de nem folyamatosan, ahogy a kolléga előttem is megfogalmazta.
Mondjuk pár dolgot nem értek, mint pl, hogy miért cserélted le a DCii-es hűtést a vga-n? Nekem ugyanilyen hűtéssel szerelt 7850-em van és az 2. olyan VGA-m, amin nem cseréltem hűtést, mert halk és hűvös...Nagyon meg vagyok vele elégedve. A 7850-en nálam 1050/1300Mhz-en jár alapfesz mellett és még semmi nem tudta 60 fok fölé vinni a hőmérsékletét.Azt tudom javasolni, ha már ragaszkodsz az ac twin turbo ii-höz, hogy vedd le és rakd fel megint. Nálam egy 6870-en volt ilyen és először nekem sem sikerült rendesen felrakni, szemre nem látszott semmi hézag, de a gpu hőmérséklete felment 90 fokig. Levettem, visszaraktam (látszatra ugyanúgy) és rögtön realizálódtak a hőfokok.
-
-
patex1983
őstag
Itt a két komponens zacsiban, jól emlékeztem
Egyébként a hűtőborda talpán lenni kell pasztának gyárilag, szóval oda felesleges lenne másikat kenni.
-
patex1983
őstag
Ha emlékezetem nem csal, akkor 2 zacsiban lévő trutyit kell összekeverni, abból alakul ki egy hővezető-ragasztó paszta keverék, így maradnak fenn a sünik a ram-okon és fet-eken.
Ha külön meg tudod állapítani, hogy melyik a ragacs és melyik a paszta, akkor a pasztát magában kenheted a gpu-ra, a ragaccsal keverve én nem tenném rá.(#6526) RootRulez: Mintha nekem is lett volna egy ilyen gondolatom a másik topikban
-
törölt tag
175W a karid, az a hűtő pedig 250Wra van papíron. De a ventilátorai ugyan akkorák, bár a nagyobb és jobb hűtő miatt kevesebb levegő/kisebb fordulat is elég neki, de nekem kétségeim vannak, főleg ha tuningolsz is. A 75 fok még elmegy. Szerintem mást is meg kéne nézni, ezt csak akkor ha nincs semmi helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest