Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
atti1848 #4710 üzenetére
Remélem nem rám céloztál.
---
Szerintetek melyiket szeressem?
CoolerMaster CoolVIVA Pro SE
A hirdető szerint jó 3870-hez is, de itt nem látom.
HIS 3870 hűtés
Igaz dupla slotos, de legalább kifújná a levegőt a házból. -
raus
aktív tag
válasz
atti1848 #4703 üzenetére
Szia en tennek ra egy darab 12centis ventit, mondjuk 18db-s 1500-ast barmilyet. Siman rögzitenem a bordara csavarokkal ahol lehet es meg kabelkötegelövel ugy hogy atfogja a kartyat es az AGP csatolo szabadon maradjon. Lefedne mindent es a levegö utjat ugyis a borda hatarozza meg mert ket oldalra eloszlana a kartyan es szerintem eleg volna hütese. A bordat azert levennem es megtakaritanam a magot meg a bordat mert alatta biztos hogy valami irtozatos trutyi lehet. Ahol a mag es a borda talalkozik ott finom csiszolopapirral sima felületet kepeznek, mivel csak egyszerü es durva szalcsiszolt felületet csinalnak az ilyen olcso bordaknak aminek nem valami jo a kontaktusa. Aztan ujrapasztazni valami jo fajtaval. Azzal is nyersz par fokot. Ezeket egy passziv 7600GS kartyan pontosan igy megcsinaltam es tökeletesen elegendö lett a hütese. Azt hiszem egy olcso Chieftec 12centis hazventit vettem hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged