Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
De mondom, hogy van mellette kozvetlenul egy venti, szoval nem hutenem passzivan, csak sajat ventije nem lenne. Egyebkent egy msi 8600 gts hutojet raaplikaltam, es ugy mar majdnem jo, csak annak nem megfelelo helyen vannak a csavarjai.
Ezt a hutot egyebkent en is megtalaltam, csak azt nem, hogy hol lehet kapni. Hol lehetne venni ilyet?
-
zsoleszka17
tag
igen ezzel tisztaba vagyok de engem bossaznt mert igy nagy a gomerseklet es fanatikus vagyok alap homerseklet 33 fok kornyeken legyen..
D ha a gtx 285 ot tudtam ennyire vinni ugyan ezzel a hutesel akkor ezt is kene lazan. foleg hogy agyon huztam azt a gtx 285 ot meg az fsp tapom is meghalt miatta.
-
zsoleszka17
tag
játék igen de most beszéltem egyik ismerősmmel neki is 6870 van és érdekes neki az alap gpu 100mhz memory 150 mhz szóval nekem érdekes mi a .....ért van ez nagyon idegesít ... 500mhz az alap gpu clockom memo meg 800 mit tudok tenni ez esetben? ja és érdekes win7 élményindxnél néha gondol egyet és tényleg leugrik 100-00mhz re is de üresjáraton meg futtatja magát.
-
Henk
veterán
Nem bonyolult, meg túl is van árazva. De gondolják ha valaki arra adja a fejét, hogy felbarkácsol egy kompaktot egy vga-ra az nem fog 1-2 ezer forinton variálni. Főleg ha nem egy barkács hajlamú az illető aki nekiáll lefogatót gyártani otthon. Hozzáteszem nem vagyok híve ennek a gpu vízhűtés dolognak, nehéz megoldani a többi alkatrész normális hűtését. Sokat gondolkodtam egy ilyen kompakt megoldáson anno, de vízhűtés lett a vége meg fc blokk. Nyilván többe került, de nem bántam meg.
-
Anfänger
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged