Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Letiltás - hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok
nvidia 9500GT-re van olyan hűtő ami úgy néz ki mint az AC NV Silencer?
vagy egy másik kérdés, vmelyik AC NV Silencert fel lehetne rá szerkeszteni?Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Estét!
Ezek az értékek rendben vannak? a VRM nem magas egy kicsit? [link] 5870 + Arctic Accelero Xtreme és egy kis BF3
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz scarbantia #7262 üzenetére
"A VGA hűtőknek mennyire szabványos a csatlakozásuk?"
Ez [link] kb lefedi a mostani egymagos csúcs kártyák teljes palettáját [link] (kivéve 79xx, de arra is van megoldás csak nem túl hatékony)
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz scarbantia #7266 üzenetére
Nem passzív üzemre van tervezve, de alapjáraton félelmetesen halk.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Sztem is felesleg a 120P, 2db 800rpm-es (Swif2-1200) is bőven elég, lehet még leszabályozva is.
szente: Havernak 560Ti Direct CUII, nekem meg 5870 Accelero Xtreme III van, én azt mondom nincs értelme lecserélni, jó hűtés a Direct CUII
Lenry: ilyen hűtőt használtan is érdemes venni, nincs mi elromoljon, max esztétikai problémák lehetnek vele.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
válasz teratti #7326 üzenetére
Egyáltalán nem kókányolás a hővezető ragasztó Simán el lehet távolítani a bordákat, de kell hozzá pl egy jégkrém pálcika (amúgy az ujjadat felsértenék a sünik éles sarkai)
Egyébként nyugodtan használhatsz kétoldalas ragszallagot, de az nem rögzíti olyan erősen a bordákat mint a ragasztó.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz bélanéni #7363 üzenetére
Ez egy vörösréz lemez, kiküszöböli azt a problémát hogy a 79xx széria GPU-ja alacsonyabban van mint a (lesarkazás?)védő keret. Sztem bármelyik nagyobb webáruház be tudja szerezni. A kompromisszum a hőmérsékleteknél mutatkozik meg igazából [link]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz bélanéni #7389 üzenetére
"olyan 15-16dB zajszintet jelent, elvileg ez szinte néma üzemet jelent."
Ez attól is függ hogy milyen más zajforrás van a gépben, és milyen messze ülsz tőle, mert 16dB minden csak nem néma. De persze lehet tovább is (le)szabályozni azokat a ventiket.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Egy havernak mondjuk nem jött össze ez a gyártatunk magunknak egy kábelt a ventikhez hogy a VGA-ról vezéreljük, kráter keletkezett a 7950 nyákon
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
"Minden esetre én tuti hogy gpura álíltanám a beállításokat"
Ez mondjuk az alaplapoknál nem választható opció, hogy mi alapján szabályoz Bár lehet kijött már olyan hc gémer lap amin mindent lehet állítani, csak még nem tudok róla.
Mondjuk haverék i7 gépei (egyik 2600k, másik 4770) bf3 multi alatt úgy fűtenek mint a barom, szal ott a gpu-nak sem lenne melege
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Nekem eddig 6féle arctic ventim volt ha nem veszem bele a mostani Accelero Xtreme III gyári ventijeit, semmi ilyet nem tapasztaltam, természetesen alacsony fordulaton használtam mindet csak terhelésnél pörögtek fel, így sokkal hosszabb az élettartamuk mintha folyamatosan maxon pörögnének.
Amúgy régen verhetetlen volt az arctic ventik ár/érték aránya, csak tavaly vagy mikor eléggé megdrágultak mifelénk...
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Nem kísérem figyelemmel az új kártyákat, de ezt találtam a hűtőm (Accelero Xtreme III) hivatalos oldalán, érdekes.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz MPowerPH #7605 üzenetére
Bejelöltem a képen hogy mennyit foglal. [3slot]
"mennyire örül majd a felső VGA"
Az SLI/CF már csak ilyen.
"sem tud elég friss levegőt beszívni azon a kis résen..."
Ennek a ventilátor kialakításnak ez az egyik trükkje [link] lerakod a földre és akkor is tud elegendő levegőt oldalról szívni.
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
válasz fbeni91 #7663 üzenetére
"Ha csak a gpu-ra teszek vizes blokk-ot és a memóriákra meg ramsün-t az úgy elegendő lenne?"
A GPU-ra és a memóriákra igen
"esetleg a VMR-re kéne valamit tenni?"
A probléma itt kezdődig, a GPU-t rendesen fogja hűteni a blokk, a memóriák meg nem melegednek annyira. De a VRM, ide rendes bordák kellenek és egy kis légáramlat.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz oravecz56 #7862 üzenetére
Elég sok hely van a peter lamellái és a nyák között, rakj a vrm-re rendes bordákat. Nekem a 5870-en ezek vannak (a felső négyből 2db) és egy 92mm-es slim venti elég neki 1400rpm-el.
szerk.: #7863 itt azért már nagyobbnak tűnik az a borda. Rendesen érintkezik, tehát a borda is forró?
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Okos Otthon / Smart Home
- Videó stream letöltése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók