Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
BullKoxa #6809 üzenetére
Háát... igazából szerintem nagyjából mindegy. De ha tutibiztosra akarsz menni, akkor szedd le a mostanit és mérd le a vastagságát tolómérővel.
Egyébként kábé mindegy, és minél vékonyabb annál jobban vezeti át a hőt.
Ja, és ha vettél a sráctól és fel is raktad, akkor számolj majd be lécci, hogy hogyan teljesít. Nem tudom lesz-e időd xarakodni, de egy olyan összehasonlítás érdekelne, hogy az eredeti bordával és eredeti hővezető szalaggal, majd az eredeti bordával de az új szalaggal. (csak hogy a gyári szalagot össze lehessen hasonlítani a srác által árulttal)@Anaren91: Hát ha a hang nem zavar, akkor oké. Egyébként tényleg jók ezek a PowerColor-ok, régebben nem voltak annyira megbízhatóak, de most már nagyon jó radeonokat gyártanak, sokak használják itt a PH-fórumon is nagy megelégedéssel őket (7950-esekből is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest