Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Átvettem ma a használt Sp-t . Nos telefonon fólia ami karcos ..alatta makulátlan kijelző , füles bontatlan . Egyébként valami emós csitrié lehetett , mert sms-ek meg néhány kép benne volt a telefonba . Egyébként a telefonon nincs semmi karc vagy külsérelmi nyom . ( holnap letesztelem aztán megy a HA ra )
-
troland26
őstag
válasz Blackmirror #53484 üzenetére
Csaj volt legalább ? Kompromittáló képek ?
-
-
troland26
őstag
Kérdésem a következő lenne az előfizetési díjamat és a telefon törlesztőrészletét fizethetem elektronikusan összeadva ? Pl az előfizum 7990 a telefon törlesztője pl 5000 én meg átutalok 13k-t ? ( mert tranzakció után fizetek a bankomnak...)
-
troland26
őstag
No itt a legutóbbi akció "kicsi" átgyúrva [link] Ha olvassa netán egy kompetens T-s Akkor egy Move díjcsomagokat is érintő akciót , ha lehetne..( amiben benne van a Z3C is )
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
Uraim
Elhoztam ma a Z1C-t a Pólusban lévő T pontból . Külső akkumulátorról szót sem ejtett . Azt mondta , hogy a szerződést garipapírt le tudom tölteni az online felületről . Megtaláltam természetesen , viszont az lenne a kérdésem , hogy ez a garanciapapír mitől lesz hivatalos ? Nem kell lepecsételtetni vagy hasonló ? Az ajándékba kapott fülesnek hogyan tudom érvényesíteni a garanciáját ? ( mondjuk arról nem találtam nyomtatványt )
-
troland26
őstag
urak
Nem akar bekapcsolni a régi telefonom . Vettem egy újat néhány napja és a régit most akartam lepucolni ..mondom csinálok egy gyári visszaállítást . Rányomtam , kikapcsolt a készülék majd újraindult és kb 2 órája figyelem azt a színes csíkokat amik bejelentkezés előtt szoktam futni a telefonon ( sony ) . Próbáltam resetelni , nem reagált . Mivel nem kivehető az aksija ez a megoldás sem jöhet szóba . Nem akarom buzerálni , mert a készülék februárig garanciás még . Itt jönne a kérdésem . Hová kell vinnem a telefont garanciáztatni ? Már nem a T a kompetens , ha jól tudom . ( számla , garijegy , doboz , tartozékok ..minden megvan ) Egyébként eddig semmi gond nem volt a készülékkel ...
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz ForRedGlory #54110 üzenetére
Lehet tudni a sony-nak ki a gyártói szervize ? Persze címmel és elérhetőséggel ..
-
troland26
őstag
Pénteken vettem a telefont online rendelés és személyes átvétel Pólus . Ma meg hozta a futár a töltőt ...szóval ilyen is van
-
troland26
őstag
válasz ForRedGlory #54599 üzenetére
Bár nem akarok készüléket venni , de kíváncsi vagyok , milyen "rejtett" akció van Iphonra ?
-
troland26
őstag
válasz ForRedGlory #54614 üzenetére
Elvettél 15 percet az életemből , ..a T lapját meg a google-t bújtam , hogy megtaláljam a "titkos" akciót . Bár gyanús volt , mert Vangelis sem tudott róla . Ja remélem ma ismét wc-zni kell hajnali 1 kor ..csak ne érj el odáig ...
BÚÉK
-
troland26
őstag
Na sikeresen átvettem ma az S advance készülékemet ..természetesen új a telefon .
-
troland26
őstag
válasz ANDROID??? #56029 üzenetére
aha .... bocs
-
troland26
őstag
Srácok
Van egy Move M előfizum . Elvileg a teljes havidíjat leforgalmazhatom , ebbe beletartozik az mms is ? -
troland26
őstag
válasz Ateszpapa #67356 üzenetére
Konkrétan nem fontos , csak mivel nem tudtam , hogy nem leforgalmazható a díja ( és pláne nem ennyiért ) ezért jó néhányat elküldtem az elmúlt hónapban , most meg pislogok , hogy miért lett annyi a számlám amennyi . kicsit unfairnek érzem a dolgot ...persze ez elsősorban az én tájékozatlanságomnak köszönhető
-
troland26
őstag
Srácok láma kérdés következik . ha én itthon felhívok egy tmobilos számot aki éppen külföldön van milyen díjat fogok fizetni ? Sima hálózaton belüli beszélgetést ? És mi van , ha a külföldön lévő szám hív engem ?
-
troland26
őstag
Srácok!
Régebben beírtam a T keresőjébe a "használt" szót és kidobta az aktuális használt készülékek listáját ( már , ha épp volt valami ) :most beírtam és egy csomó oldalt bedob csak épp készülékeket nem ( vagyis nincs kedvem/időm 1250 oldalt végig pörgetni ) Van valami aktuális "varázsszó" amivel úgy működne a kereső mint régen ?
-
troland26
őstag
Sziasztok!
10 nap múlva vásárolhatok az előfizetésemre új készüléket ( S7 ) Az lenne a a kérdésem , hogy esetleges külföldi munkavégzés miatt időnként szeretném más kártyával is használni a készüléket akkor kérhetem a telefon függetlenítését a vásárlás után azonnal ? -
-
troland26
őstag
Tök érdekes , nem is tudtam ,hogy tartozékokat is lehet részletre venni . Tegnap átvettem az S7 et a Westenbe és miközben a srác csinálta a papírmunkát megakadt a szemem egy Flip3 on meg hogy elhozható 10 havi részletre .. Kérdeztem is az értékesítőt , hogy ez csak otthoni szolgáltatás mellé vásárolható ? Azt mondta nem , mivel aranykártyás vagyok elhozhatom 10 havi kamatmentes részletre ...akár házimozit is.. . Szóval tegnap óta van egy S7 em ill egy JBL Flip3 is
-
troland26
őstag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség . Pár hete meghosszabbítottam az előfizetésemet és az elektronikus befizetést választottam a számlám rendezésére a következő hónaptól . Banki átutalással tudom rendezni a számlám ? Mit írok a címzetthez ? Milyen számlaszámot írok be ? Megjegyzés rovatba valamilyen azonosítót kell beírnom ? Bocs , ha láma kérdések ,de közüzemi számlát nem fizettem még banki utalással ( távszámlát , díjlehívást kihagynám )
-
troland26
őstag
Másnak is problémás a számlabefizetés webes felületen ? Nekem 2 napja 404 hibát dob fel ...
-
troland26
őstag
Van infó róla , hogy mikor kezdődik az "arany hét " ?
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Aranykártyás előfizetésem van . Az az infóm , hogy tudok eszközöket venni 10 havi kamatmentes részletre . A bt hangszórómat is így vettem tavaly . Viszont azt akkor vásároltam amikor bementem a T üzletbe átvenni a telefonomat . Online nem tudok eszközt vásárolni ugyanilyen konstrukcióval ?
-
troland26
őstag
Sziasztok
Van köztetek olyan aki tartozékot vett 10 havi kamatmentes részletre mostanában? (bt hangszóró , kamera ..ilyesmi ) . Én már vettem így bt hangszórót kb 1,5 éve és azon gondolkodtam , hogy lehet megint igénybe venném ezt a lehetőséget . A webes chaten viszont az ügyintéző azt mondta , hogy ez a dolog megszűnt és már szaküzletben sem tudom elintézni ..hajlamos vagyok fenntartással kezelni azt amit mondott ...van infója valakinek ?[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Sziasztok
Február 1 től átváltottam mobi L díjcsomagra Az lenne a kérdése , hogy a 150 perc nemzetközi hívás mit is takar pontosan ? Leforgalmazható pl úgy , hogy itthonról hívok német számot ? -
troland26
őstag
A Telekom mobilapp csak nekem nem működik vagy tényleg kb 1 hete le van lőve ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÚJ MSI Cyborg 14 A13VF - 14" WUXGA - i7-13620H - 144Hz - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2+év garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE85Q70T 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE65S95BATXXN) 165CM 4K OLED SMART ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen