Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Hirdetés
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz blackmajesty #113696 üzenetére
Érdekes. Nekem pl. a 24 hónap hűségemet módosították most 15 hónapra. Bár ez még a márciusi számlán nem tűnt fel, de valóban eltűnt a hűségidő vége. Ügyfélszolgálaton sem tudták megmondani, miért, de valóban lejárt előző hónapban a hűségem, így módosítottam is egy kedvezőbbre.
Otthoni szolgáltatásoknál is már enged készüléket vásárolni 1 év után úgy, hogy 2 évre kötöttünk tavaly, mikor a TV-t vásároltuk.[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Készülék nélkül nem lehet hűséget vállalni az előfizetésre kedvezőbb havidíjért? Mobil + 3GB-ra szeretnék kötni, ha lehet. Bár így is elég olcsó az 1.800 Ft-os havidíjával, de ha lehetne ennél is olcsóbb, miért ne.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mobil S + 3GB csomagom van jelenleg Magenta1 csoportban. Ha ezt váltom csak 3GB mobilinternetre hangelőfizetés nélkül, akkor bukok valamit, ami a Magenta1-hez köthető? Gondolok itt a a családi opcióra, stb.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Domino kartyan be lehet kapcsolni a WLAN Call-t?
-
Aaron14
őstag
Telekomnál még komolyan mindig nem kapható az új iPhone?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telekomnál mi a tapasztalat, hogy ha egy újonnan megjelent iPhone elfogy, mennyi idő alatt töltik fel újra a készleteket? Előrendelni nem lehet és értesítőt se küldenek, ha újabb szállítmány érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni új előfizetéshez TV-t. Jelenleg 6 szolgáltatás van a nevemen és ehhez kapcsolnám Magenta1-be ezt a hetediket. A problémám az, hogy 140.000 Ft mobilelőleget kér tőlem a rendszer, ami az előfizetés díjából kerül levonásra. 6GB-os díjcsomaggal, aminek kb. 1.400 Ft-t a havidíja ez kb. 8-9 év lenne, mire leforgalmaznám.
Lehetséges esetleg, hogy az összes szolgáltatás havidíjából vonja le vagy a készülék törlesztőjét ne kelljen fizetni? Esetleg mérsékelni a mobilelőleget?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Köszi!
Közben találtam olyan megoldást, ha családtag vesz egy Domino kártyát és azt váltjuk át előfizetésre, akkor 60.000 csak az előleg, illetve a készülék kedvezmény is dupla annyi. Ha egyenest az előfizetéssel rendelné, feleannyi a kedvezmény.
Nincs benne logika, de valószínűleg ez lesz.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Tv-t szeretnék vásárolni a Telekomtól mobil előfizetéssel, de látom, hogy ha Domino-ról váltok előfizetésre, akkor kedvezőbb feltételekkel juthatok a készülékhez. Ha most vásárolok a Tesco-ban egy Domino kártyát és azt váltom át előfizetésre, a kedvezmény akkor is él?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Pick Pack Pontra rendeltem egy Domino SIM kártyát. Nyomonkövetési rendszer semmi infot nem dob ki róla, Telekom szerint a futárszolgálat raktárában van. Mivel elég valószínű, hogy belátható időn belül nem érkezik meg, a rendelés törlését hogyan tudom elindítani?
-
Aaron14
őstag
válasz Dayerdroid #115622 üzenetére
Esetleg azt tudod, hogy Pick Pack Pontra reggel szoktak szállítani vagy van mikor este?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
990 Ft-os Domino SIM személyesen vásárolható valahol?
-
Aaron14
őstag
válasz st3v3np3t3r #115633 üzenetére
Koszi! Es akkor erre is vonatkozik az, ha webes feluleten elofizetesre valtom, akkor jar a valtasert a nagyobb kedvezmeny? Mert ha igen, nem varnam meg a Pick Pack Pontra erkezo csomagom, mert konkretan azt se tudjak hol van. 😀
-
Aaron14
őstag
válasz blackmajesty #115638 üzenetére
Esetleg azt meg tudod mondani kérlek, hogy ha TV-t rendelünk, akkor azt csak és kizárólag az előfizető veheti át vagy meg lehet adni mást is, aki átveszi?
-
Aaron14
őstag
Vásároltam egy Domino kártyát, amit sikerült is beregisztrálnom. Szerettem volna előfizetésre váltással készüléket rendelni, azonban ezt a hibaüzenetet dobja a rendszer:
Kérjük, ellenőrizd, hogy pontosan – a lakcímkártyán szereplő adatokkal megegyező módon – adtad-e meg a címed adatait!
Regisztrációkor a tartózkodási helyet adtam meg az előfizetéshez, mivel azt olvastam, csak arra a címre szállítanak ki. Lehet ez a probléma? Hogyan lehetne ezt orvosolni? Átadategyeztettem az állandó lakcímemre, de sajnos ígyis ezt a hibaüzenetet dobja.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz st3v3np3t3r #115670 üzenetére
Rendben és akkor mi a megoldás?
-
Aaron14
őstag
Holnap jon a TV-m, a HDT hozza. Van valakinek tapasztalata veluk? Mobil elofizetesem melle rendeltem, igy remelem nem off topik. 😅
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
TV-t boltban is le lehet adni elállás esetén?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Keszuleket vasaroltam mobil eloleggel. Visszakuldes eseten mi a gyakorlat, mennyi idot kell varni a penzre?
Illetve masik szamlaszamra kertem a visszautalast, telefonon diktaltam be az ugyintezonek. Esetleg van valami mod arra, hogy visszautalas elott valahol elluldjek nekem, pontosan milyen szamlaszamra inditjak a visszautalast? Nem igazan szeretnem, ha felremenne a penzem.
-
Aaron14
őstag
Koszonom szepen! Meg egy kerdesem lenne. Nagyon alaposan becsomagoltam a TV-t, fotot is keszitettem rola, de persze azert bennem van a felsz, megkapjak-e epsegben. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat? Kell aggodnom, hogy epsegben odaer-e a TV?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mobil szolgáltatáshoz rendeltem TV-t, amit visszaküldtem és 29-én meg is kapta a Telekom. 14 napjuk van arra, hogy visszafizessék a pénzt. Persze nincsenek illúzióim, biztos vagyok benne, hogy nem fogják betartani a határidőt.
Kérdésem az lenne, hol és mivel tudnék rájuk nyomást gyakorolni?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Új iPhone-t szeretnék vásárolni. Szerintetek várható esetleg karácsony előtt valami akció vagy ne is reménykedjek?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
válasz blackmajesty #118755 üzenetére
Bocsanat, felreerthetoen irtam. 12-ot szeretnek es valoszinuleg azert nem engedi a magentas kedvezmennyel megrendelni, mert meg csak elorendelheto.
-
-
Aaron14
őstag
Két éve vásároltam egy iPhone XR-t. Akkor volt valami csoportos magenta kedvezmény, több, mint 60.000 Ft. Most van valami hasonló?
-
Aaron14
őstag
Kedden adtam le elorendelest iPhone 12-re. Most latom van extra keszulek kedvezmeny online matol. Le kell mondanom a keddi elorendelest, ha igenyt tartok az extra kedvezmenyre vagy van ugyintezo, aki tudja ezt nekem modositani?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy rendelésem a Telekomnál. Módosítottam a kézbesítés helyszínét és a "Készletre vár" állapotból "Sales supportra vár tartozással" állapotra változott a rendelés. Találkozott valaki ilyennel? Nincs semmi tartozásunk a Telekomnál.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Felhívtam a 1414-et, elvileg ők azt látják, hogy “Készletre vár”. Nem szeretném, ha ezért csúszna a szállítás. Megpróbálom visszaállítani az eredeti szállítási címet. Az nem gond, ha túl sokszor változtatgatom?
-
Aaron14
őstag
Aki mai vagy holnapi kiszallitassal kerte az iPhone 12-ot, annak egy kis info:
”Sajnos nem tudunk időpontot mondani. A gyártó beszállítására várunk. Ha változik a státusza, akkor e-mailben értesítést küldünk. Türelmedet szeretnénk kérni. ^Judit”
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen