- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Múlt hónapban már aktiválva volt a NetPlusz L. Ha most aktiválom, ígyis érvényes lesz az adatkeret négyszerezése?
Ha ki/be kapcsolom a szolgáltatást, akkor az adott hónapban nem tehetem meg ezt kétszer aktiválási díj nélkül vagy 30 napon belül? Pl. ha ebben a hónapban bekapcsolom, hónap végén kikapcsolom, majd a következő hónapban újra aktiválom, akkor kell fizetnem aktiválási díjat?
-
Aaron14
őstag
válasz
Beca1990 #71324 üzenetére
"Csak mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek a részletfizetést arany illetve platina szint megléte esetén vehetik igénybe."
Mi rendelkezunk egy Magenta1, egy Music S és egy Move XS előfizetéssel ugyanazon néven. Így sem vehető igénybe, csak új előfizetőknek? Ez így eléggé érthetetlen.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetséges az, hogy a még Westel korszakos hívószámunkhoz, ami ugyan Move XS díjcsomagban van jelenleg, de ugyanazon néven van még két aranykártyás csomag és így sem ajánlja fel hozzá az iPhone 6S készüléket részletfizetéssel. Ezzel ellentétben, ha új előfizetéssel vásárolnék, akkor már felajánlja a részletfizetési lehetőséget:
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Magenta1 előfizetéssel, ami magában tartalmaz egy Next S Integrált Arany Társkártyát, melyhez május 13-án tudok legközelebb készüléket vásárolni kedvezményes áron.
Kérdésem az lenne, hogy 21 hónap letelte után milyen kostrukciókkal van lehetőségem megvásárolni egy iPhone 6S készüléket, melynek az ára ezzel a díjcsomaggal 219.800 Ft? Lesz lehetőségem részletfizetésre?
Emellett még van 2 arany szintű előfizetés ugyanazon a néven, ha ez számít valamit.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
EU100 és egy roaming adatcsomagot aktiváltam még ennek a hónapnak az elején. Kérdésem az lenne, hogy ezeket nekem ki kell kapcsolnom vagy automatikusan kikapcsolnak a szolgáltatás időtartamának végén?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aug 1-jén aktiváltam egy NetPluszM díjcsomagot, ami két hónapig 190Ft (pontosan szeptember végéig él az akció). Ez akkor azt jelenti, hogy nekem elég szeptember utolsó napján lemondanom a kiegészítő csomagot vagy a fordulónapkor kell ezt megtennem, hogy ne fizessem a drágább kb. 1000 Ft-os díjat érte?! A fordulónapom 16-án van.
Másik kérdésem az lenne, hogy most felajánlottak nekünk kedvezményes tablet vásárlást az egyik előfizetésünk mellé. Ez befolyásolhatja a meglévő hűségidőmet, amit februárban vállaltam egy mobiltelefon megvásárlásakor? 3 mobil és egy komplex otthoni előfizetésünk van ugyanazon a néven.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kapcsolat Prémium Kártyánkon van 2521 pont, amit szeretnénk egy Domino kártyánk feltöltésére fordítani. Elektronikus úton meg tudjuk ezt tenni, akár ráfizetéssel (ha 3.000 az alsó limit)?
-
Aaron14
őstag
válasz
br4adam #64305 üzenetére
Köszönöm, aktiváltam!
Közben a Telekom applikációban lett egy kisebb fajta katyvasz. Felhasználható adatforgalmam eddig 1 GB volt, ami ugye teljesen elfogyott, most azonban összesen 2,49 GB-ot ír, melyből 1 GB hiányzik, miközben én egy 500 MB-os csomagot aktiváltam...
A Spotify adatforgalmam soha nem volt 3 GB, de az alap 1 GB-omat ide is beszámítja. Ez még valahogy ki is jön egy kis matekozással, na de a NetPlusz M aktiválása utáni szabadon felhasználható adatforgalom hogyan lett összesen 1,5 GB helyett 2,49(???) GB?
Azt már meg sem említem, hogy az akcióban úgy hirdetik, hogy az 500 MB-ot az aktiválás hónapjára, valamint a következő hónapra kapom meg, de SMS-ben 17-ei fordulónapot említenek.
Az alap csomagom Music S.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném igénybe venni a NetPlusz M szolgáltatást meglévő havidíjas előfizetésemhez, mely ha jól értelmeztem az első két hónapban 190 Ft, amennyiben nem volt még aktiválva a NetPlusz M szolgáltatás.
Kérdésem az lenne, ha nem vagyok benne biztos, hogy nem volt még aktiválva egyszer sem, akkor azt hol tudnám ellenőrizni, valamint (ha jól értelmeztem) ez nem a csomagomban foglalt adatmennyiséget váltja le, hanem ahhoz adódik hozzá?
-
Aaron14
őstag
válasz
Beca1990 #64182 üzenetére
Sziasztok!
Net Plusz M csomagot szeretnék aktiválni a Music S díjcsomagomhoz. Kérdésem az lenne, ha tavaly egyszer már volt aktiválva ez a Net Plusz M (akkor még Paletta L 200 díjcsomagban voltam), akkor most az új díjcsomagban (Music S) ugyanúgy érvényesül a kedvezmény?
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen."
-
Aaron14
őstag
válasz
Teko001 #64147 üzenetére
Csak mobilneten voltam abban a másfél napban, mikor hipp-hopp lefogyott 1 GB adatforgalmam, de csak a Spotify volt, ami nagyobb adatforgalmat generálhatott volna, azonban arra van külön keretem. A System Services kb. 800 MB.
Én még esetleg arra gondoltam, hogy a Spotify bekavar, hiszen a szabadon felhasználható adatforgalmam a Spotify almenünél is látszik Telekom alkalmazásban.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy indokolatlanul fogyott le az adatforgalma egyik napról a másikra? Semmilyen nagyobb adatforgalmat igénylő tevékenységet nem folytattam a telefonomon, csak a Spotify-t használtam, de arra van külön adatforgalmam. Ami furcsa számomra, hogy a Telekom alkalmazáson belül 4GB adatforgalmat látok, miközben csak 3GB-ot tartalmaz az előfizetésem (1GB szabadon felhasználható és 2GB Spotify-ra fordítható). Elképzelhető, hogy a szabadon felhasználhatót is Spotify-ra számolta fel a Telekom?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sajnos ellopták nővérem telefonját, melyhez egy beváltható pontokkal rendelkező előfizetés kapcsolódik. A szolgáltatás szüneteltetése előtt szeretném ezeket beváltani. Domino egyenleg feltöltésre be tudom telefonon vagy interneten váltani a kapcsolat pontjainkat?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a "nem fogadom el az egyoldalú szerződésmódosítást" csak a hűségidős csomagokra vonatkozik? Vagy vonatkozik a domino-ra, valamint a ügyfélszolgálati eseménydíjakra is?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A mai napon egy Telekom üzletben le akartam adni a hibás JBL Charge készülékemet javításra, de nem vették át, mondván, nem kötelesek továbbítani a szerviz felé.
A hatályos jogszabályok azonban mást mondanak:
A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:
1. §1 (1) A Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott, az 1. mellékletben felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
(2) A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül.Az indokuk az volt, hogy ez csak tartozék, de a jogszabály tartós fogyasztási cikkre tér ki. A hangfal 10.000 Ft feletti árú.
Véleményetek szerint jogosan jártak el?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Következőben szeretném a segítségeteket kérni. A barátom nem rég vett egy iPhone 6 készüléket a Telekomtól, melyre biztosítás is van. Tegnap este sajnos összetörte a kijelző egyik sarkát.
Aki jártas biztosítási dologban, az kérem válaszoljon nekem, hogy ilyenkor a biztosító állja-e a javítást vagy a "nem akadályozza a rendeltetés szerű használatot" dologra hivatkozva nem fog semmi történni.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Garanciában cseréltettem készülékem, melyre biztosítás is volt. Ebben az esetben a biztosítást csak személyesen lehet átiratni az új készülékre vagy ezt meg lehet tenni telefonon keresztül is?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Biztosítást szeretnék lemondani. Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha egy számlát a Telekom alkalmazásban is látok és csekken is megkaptuk, akkor nyugodtan befizethetem elektronikusan vagy inkább ezt még csekken fizessük (Távszámlában még nem jelent meg.)?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes ellenőrizni, hogy van-e az adott T-Pontban a készülékből, amit szeretnénk megvásárolni?
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Egy Next S Aranytárskártyás díjcsomaghoz szeretnénk iPhone 6 16 GB-os készüléket rendelni online.
Kérdésem az lenne, hogy ha az előfizetés megtartásával/kedvezményes készülékcserével vásárolok, akkor miért 209.990 Ft a telefon ára és miért nincs részletfizetési opció? Új előfizetésként csak 182.750 Ft és lehet részletre is venni.
A Next S ATK havidíja emelkedik készülékvásárlás esetén?
-
Aaron14
őstag
Telekom alkalmazást használok iPhone 5S készülékkel, és valamiért nem a valós adatokat írja a "Más mobil hívások" menüpont alatt. Ez miért lehet? Ma pl. beszéltem 30 percet egy telenorossal és még mindig csak 3 percet mutat.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
1-jén lett kiállitva a számlám, de még mindig nem tudok részletezést megtekinteni a telekom.hu weboldalon. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
-
Aaron14
őstag
válasz
ForRedGlory #57804 üzenetére
Igen, ez számomra teljesen egyértelmű, de nekem már ez is fura volt. Egyébként ez hanghívásokra, SMS-ekre és vásárlásokra is érvényes ez a kedvezmény?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megérkezett az elektronikus számlám pár napja, amit kissé sokallok. A telekom.hu weboldalon be tudok lépni folyószámlaszintű jelszavammal, azonban részletezést nem látok. Miért lehet ez? Melyik menüpontban kellene keresnem a részletezést? Lehet én vagyok a béna.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Készülékbiztosítás lemondása esetén is részarányosan számláznak vagy kiszámlázzák az egész hónapot?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nem tudom befizetni Telekom (mobil) számlám, mivel nincs folyószámlaszintű belépésre jogosító jelszavam.
Hogy tudok ilyet létrehozni, igényelni?3 otthoni és 3 mobil (egyik ATK) szolgáltatás van nálunk ugyanazon személy nevén.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ma leadom az iPhone 5S készülékem az Almáriumban. Van rá készülékbiztosítás a Telekomnál. A csere előtt vagy után jeleznem kell a szolgáltató felé, hogy kicserélték a készüléket, így már egy másik készülékre szól a biztosítás vagy elég a munkalap?
-
Aaron14
őstag
Apple honlapján találtam a következő a 2 év vagy nem 2 évvel kapcsolatban:
Fogyasztók magyarországi vásárlásaira jogszabályon alapuló kötelező jótállás vonatkozik, időtartama a garanciális igény esetén a garanciális időszak a leszállítás időpontjától számított 1 év, a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Az ilyen igényekre a helyi jogszabályok által meghatározott feltételek és követelmények vonatkoznak.A témához még annyit, hogy én egyszer körbe jártam a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál a refurbished vagy új témát. Az ő álláspontjuk a következő:
A refurbished, vagyis felújított termékek szavatosság keretében történő, cserekészülékként való biztosítása – álláspontunk szerint - nem felel meg a jogszabályi feltételeknek. Ekkor ugyanis a vásárló nem kerül azonos jogi helyzetbe, mint a vásárláskor; a kereskedő hibás teljesítése folytán a reparációval ugyanis olyan helyzetbe kell hozni, mintha most vásárolta volna a terméket. Jótállási időszak alatt a vonatkozó rendelkezések szerint a kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre. A felújított készülék átadása tehát nem minősül javításnak, cserének meg álláspontunk szerint azért nem felel meg, mert nem új készüléket, hanem egy felújítottat adnak át.
A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk) 6:159.§ (2) bekezdése szerint kellékszavatossági igénye alapján a jogosult választása szerint
a) kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet; vagy
b) az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének a (4) bekezdés szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.
A fentiek alapján ha sem a javításra, sem a cserére nincs lehetőség, úgy a kereskedő - az Ön kérésére - köteles a termék vételárát visszafizetni. Jelen esetben tehát azt tanácsoljuk, hogy forduljon ismét a kereskedőhöz és kérje a termék újra való kicserélését. Ha erre nincs mód, akkor a vételárat kérheti vissza a termék visszaadása mellett.
Álláspontunk szerint, mivel a kötelező jótállásról szóló jogszabály úgy fogalmaz, hogy „A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez.”, a kereskedő a szavatossági igények teljesítését nem kötheti más gazdálkodó feltételeinek teljesítéséhez.
Ha a szavatossági igény rendezése tekintetében a fentiek ellenére nem tudnak megegyezésre jutni, úgy javasoljuk békéltető testületi eljárás kezdeményezését. Erről bővebben itt olvashat: www.bekeltet.hu
Érdemes lenne továbbá egy civil fogyasztóvédelmi szervezet felé (pl. OFE) jeleznie ezt a problémát, mivel ez általános forgalmazói politikának tűnik, mellyel kapcsolatban érdemes megvizsgálni a közérdekű keresetindítás lehetőségét. -
Aaron14
őstag
válasz
Onderon #57087 üzenetére
Akkor ez remek hír! A következőt fogom csinálni. Holnap úgyis be kell mennünk a helyi Telekom üzletbe, ahol majd rákérdezek, hogy van-e olyan készülék, amilyet én szeretnék. Ha van, akkor szépen hazajövök, megrendelem online és utána újra bemegyek átvenni a készüléket. Ezt egyébként sokáig én sem tudtam, de online rendelés esetén a 14 napos elállási jog akkor is megilleti a vásárlót, ha a megrendelt terméket személyesen veszi át.
Ráadásul pont olyat szeretnék, ami a weboldal szerint a legkevésbé keresett, szóval elég valószínű, hogy lesz. :-)
-
Aaron14
őstag
pietrasko/
Látom szakértő vagy a témában, ezért tőled kérdezném a következőt. Holnapi nap folyamán szeretnék vásárolni vagy T-Partner üzletben vagy online/telefonos rendeléssel egy iPhone 5S készüléket.
Mivel egy kolléga belefutott olyan sajnálatos dologba, hogy az újonnan, Telekom üzletben vásárolt iPhone 5S készülékében kotyogott az akkumulátor, mivel nem volt megfelelően rögzítve (gyártási hiba) és nem cserélték ki neki a telefont egy vadiúj dobozosra, csak a javítást ajánlották fel neki, ezért kérdezném: Érdemesebb online rendelni a készüléket, ha esetleg én is belefutok hasonló hibába, akkor a 14 napos elállási jogommal élhessek?
Új előfizetéssel, részletre vásárolnánk a telefont, így nem tudom, ha esetleg visszaküldésre kerülne a telefon, akkor mennyi idő múlva rendelhetek ugyanilyen feltételekkel, ugyanilyen típust.
Esetleg az üzletben megtehetem azt, hogy kibontatom a készüléket, leellenőrzöm, hogy minden okés-e vele és csak utána írom alá a papírokat?
-
Aaron14
őstag
válasz
ForRedGlory #57031 üzenetére
Köszi a választ!
Díjcsomagot is szeretnénk váltani Domino-ról előfizetésesre. Ezt teljesen mindegy, hogy az üzletben vagy online, a készülék megrendelésével egyidejűleg tesszük meg?
-
-
Aaron14
őstag
válasz
dptrsk #57027 üzenetére
Akkor inkább megrendelem online, mert ez így nagyon macerásnak hangzik.
Ha jól értelmezem, akkor átiratáskor is be kell mennünk és utána a SIM kártya cseréjekor is, azt nem küldik ki az online rendelt készülékkel együtt? T-Partner üzletben az átiratás rögtön megtörténik?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hétfőn szeretnénk átiratni egy telefonszámot édesanyám nevére, majd az iPhone 4S készülékünket lecserélni egy iPhone 5S-re. Szerdán járok Budapesten, ahol át is venném a készüléket. Kérdésem az lenne, hogy én is átvehetem-e, ha nem az én nevemen van? Nano SIM kártyát a készülék átvételekor adnak a telefonhoz?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Jövő hét hétfőn szeretnénk átiratni egy telefonszámot a Telekomnál és díjcsomagot váltani, majd egy iPhone 5S készüléket vásárolni az előfizetés mellé. Kérdésem az lenne, hogy ha az üzletben iratjuk át a telefonszámot, onnantól kezdve a díjcsomagváltást és a készülék megrendelését meg tudom tenni online? Ha nem rendelkezem a megfelelő SIM kártyával a készülékhez, azt kérhetem, hogy postázzák vagy mindenféleképpen üzletben kell intéznem?
-
Aaron14
őstag
Köszönöm válaszod! Olyanra esetleg van lehetőség, hogy a hűségidő lejárta (2015.07.19.) előtt 3 hónappal kilépjünk a Palettából, (persze minden szolgáltatást megtartva, TV, vezetékes telefon, internet) és egy másik díjcsomaggal (Next S Aranytárskártya) vásárolhassak magamnak egy új mobilkészüléket?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A Telekomnál újra elérhető az a Hoppá díjcsomag, ami mind Telekom vezetékes, mind Telekom mobil irányba 5000 percet biztosít havonta. Nekünk egy Paletta L200-as díjcsomagunk van, amiben a Hoppá díjcsomag bennefoglaltatik. Kérdésem az lenne, ha még hűségünk van a Palettára, attól függetlenül átválthatunk erre az "új" Hoppá díjcsomagra?
-
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #49426 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
ha valaki a befizetési határidő után 2 héttel fizeti a számláit, tehát állandóan tartozása van, akkor a hűségidő lejárta után felmondhatja az előfizetését vagy csak szüneteltetésre van lehetőség addig, ameddig nem rendezi tartozását?!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
van egy 2014.11.08-ig kötött hűségszerződésünk (mobil) a Telekomnál. Ezt mikor tudjuk leghamarabb lemondani kötbér megfizetése nélkül és milyen formában?
Egyébként elképesztő, hogy a telekom.hu weboldalon hónapok óta nem lehet belépni az otthoni előfizetésemhez tartozó fiókba.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném bekapcsolni a Music opciót Paletta mobilcsomagomhoz, de a 1430-as számra elküldött +MUSIC kulcsszóra olyan válasz sms érkezik, hogy a kulcsszó hibás, interneten rendelés esetén pedig "Az ön díjcsomagjához nem előrendelhető!" vagy valami hasonló válaszüzenetet kapok.
Havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag a Paletta 200 (mobil), ezért nem értem, miért ne vehetném igénybe. Van valakinek ötlete?
-
Aaron14
őstag
Paletta 200-as mobilcsomaggal igénybe tudom venni a Spotifyt?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett az e-packkel kötött Next S Aranytárskártya díjcsomagom számlája. Kérdésem az lenne, hogy az elektronikus fizetés esetén felmerülő 600ft kedvezményt mikor írják jóvá?
Emellé vásároltunk egy tartozékot részletre. Ezt csak személyesen és banki átutalással tudom kifizetni?
-
Aaron14
őstag
Kinéztem magamnak a Telekomnál egy vezetéknélküli hangszórót. Szeretném megrendelni, de az internetes önkiszolgáló ügyfélszolgálatba nem tudok belépni és tegnap a 1412-es telefonszámon az operátor is azt mondta, nem tudja nekem megrendelni.
Ez lehetséges, hogy telefonon sem tudok rendelni, miközben az internetes felület oda irányított?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aki használja a távszámla szolgáltatást, attól kérdezném, hogy a személyesen befizetett számlák ugyanúgy befizetettként jelennek meg a tavszamla.hu weboldalon is?
-
-
Aaron14
őstag
Aranytárskártyás számlát tudok különállóan fizetni tavszamla.hu-n, vagy mivel társkártya, így egyben kell az otthonivel fizetnem?
-
Aaron14
őstag
Most a biztonság kedvéért felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy elég valószínűtlen ez a dolog, ahogy leírták. Legalább, ha mégis igaz a dolog, akkor majd lesz indokom arra, hogy jóváírassam a különbözetet.
-
Aaron14
őstag
Én inkább annak tudom be, hogy a Next S díjcsomag 5.490 Ft, de ha készüléket veszel mellé, akkor már 7.990 Ft, kivéve ha aranytárskártyás, de akkor meg maga a készülék drágább. Itt lehet a bibi, szerintem ezt nézték be sokan, az ügyintézők meg kihasználták az ügyfelek tájékozatlanságát.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S, Next S Aranytárskártyás díjcsomag mellé, 2 év hűséggel 45.550 Ft a telekom.hu weboldalon. Azonban volt, akitől olyan információt kaptam, hogy T-Pontban 28.990 Ft-ért adták oda, ugyanezzel a díjcsomaggal. Ez lehetséges?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kedd délután hívtam fel a Telekom ügyfélszolgálatát érdeklődés szintjén, hogy szeretne Édesanyám egy iPhone 4S készüléket vásárolni új, Aranytárskártyás előfizetéssel, Platina kiemeltségű otthon előfizetés mellé. A kezelő akkor azt említette, ha szerda reggel megrendeljük a telefont, akkor péntekre biztosan megérkezik a csomag.
Tegnap este hívtak a csomagküldő szolgálattól, de a kapcsolat rögtön megszakadt. Édesanyám visszahívta a számot és ígérték, 5 perc múlva visszahívják (akkor nem tudták kapcsolni az illetékest). Persze nem hívták. Még aznap megint visszatelefonált, akkor kérték, hívja másnap reggel ugyanezt a számot, már nincs bent a kolléga.
Ma reggel hívta a csomagküldő szolgálattól egy nő, hogy hétfőn fogják kiszállítani a csomagot. Legszívesebben megkérdeztem volna a hölgytől, honnan jön a telefon, Csodaországból? Megkértük, hogy sürgesse meg a dolgot, mivel nem a mi hibánkból csúszott az egyeztetés időpontja.
Ilyen esetben, ha a házhozszállítási csoport nem hívta vissza az ígért időben és emiatt esetleg csúszik a kiszállítás, akkor hol tudok panaszt tenni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi eséllyel kapható még 2 hónap múlva is iPhone 4S a Telekomnál?
-
Aaron14
őstag
Van egy itthoni internet és telefon kombónk a Telekomtól, ehhez szeretnénk Next M Aranytárskártyát igényelni. Kérdésem az lenne, ha elköltözünk és ott nem elérhető a Telekom ezen otthoni szolgáltatásai, akkor felbonthatom az ezen szolgáltatásokra kötött hűségszerződést és a Next M automatikusan átkerül az alap konstrukcióba, tehát 9.990 Ft helyett 10.990 Ft lesz?
-
Aaron14
őstag
Next S díjcsomagról érdeklődnék, hogy a benne foglalt 160 lebeszélhető perc csak a Telekomon kívüli hálózatokra érvényes?
-
Aaron14
őstag
Párom szeretne Média Mánia L díjcsomagról Next M díjcsomagra váltani. Ha most köt 2 év hűséget a Next M díjcsomagra, akkor előfordulhat mondjuk, hogy egy fél év múlva esedékes készülékvásárlásnál bizonyos kedvezményeket nem tud majd igénybe venni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S készülékemet szeretném kicseréltetni bizonyos hibák miatt. Melyik üzletbe érdemes vinni, ahol jófejek és nem hajtanak el, hogy ilyen drága készüléket nem cserélnek csak azért, mert recseg a hangszóró, kattog a home gomb és el van csúszva a némító kapcsoló?!
Mivel nem én vagyok az első tulajdonos, így szerintetek egy adás-vételi+garanciajegy elég a garancia érvényesítéséhez?
Egyáltalán lehet még nekik 16GB-os iPhone 4S?
-
Aaron14
őstag
Elfogyott a Paletta L200-ban foglalt 500 MB adatforgalmam, ezért rendeltem egy 5GB-os Netplusz XXL-t. Ezt is felhasználtam és a 30 napos fordulónap 27-én lesz. Kérdésem az lenne, ha visszaállíttatom a Palettában foglalt 500MB-os internetcsomagomat (melynek fordulónapja a hónap elején volt) a Netplusz XXL-ről, akkor megkapom azt az 500MB adatforgalmat?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Paletta L 200 díjcsomaggal használom a mobiltelefonom és kb. 2 hete vásároltam 5GB adatforgalmat, melyből 71MB maradt. A 30 nap lejárta előtt vásárolhatok még magamnak adatforgalmat vagy meg kell várnom a 30 nap lejártát?
-
Aaron14
őstag
Szia!
Paletta L 200-as díjcsomagban vagyok. A benne foglalt 500 Mb-ot bővítettem egyszer Go! Net XL-re, majd vissza a Palettában foglalt 500 Mb-ra és ekkor jelentkezett a probléma, onnantól már nem láttam az adategyenlegem a Telekom alkalmazáson belül. Felhívtam a 1435-öt, de nem tudtak megoldást a problémámra. :-(
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek! Telekom alkalmazás eddig nekem kiírta a még felhasználható adatforgalmamat, de egy ideje ez megszűnt, és azt írja, nem érhető el információ. Mit tehetek, hogy újra lássam az aktuális adategyenlegemet?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Paletta L200-as díjcsomagom van, és ehhez szeretnék plusz adatforgalmat vásárolni. 1GB-nál többet szeretnék. Sajnos nem tudom, mit lehet Paletta mellé rendelni és mihez kell különálló sim kártya. Milyen lehetőségeim vannak? Max. 4500 Ft-ért.
-
Aaron14
őstag
Telekomnál milyen fetételekkel vásárolhatok új készüléket hűségidőn belül? Az mennyit ront a helyzeten, hogy egyszer már kikapcsoták a kimenőmet?
-
Aaron14
őstag
Céges telefonszámhoz tartozó sim kártyát milyen árban lehet cseréltetni elvesztés esetén?
-
Aaron14
őstag
A szeptember 1-jén életbe lépő taxirendelet miként befolyásolja a Kapcsolat Program kedvezményt a Rádió Tele 5 taxinál? Erről tud valaki, valamit? :-)
-
Aaron14
őstag
Két dologban kellene nekem segítség.
Elfelejtett előfizetői jelszavam megváltoztathatja általam meghatalmazott személy?
Rögzített beszélgetést csak a 1430-on tudok kikérni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Több, mint 2 éve vásároltam egy iPhone 4-et MédiaMánia L díjcsomaggal. Most átváltottunk Paletta L200-ra, és dominos lettem. Kérdésem a következő lenne. A telefon vásárlásakor kötött teljeskörű biztosítás továbbra is él?
-
Aaron14
őstag
Ha hiszed, ha nem, hogyha szóbakerül az NMHH, akkor igenis kinyalják a picsád, természetesen csak abban az esetben, hogyha a tények a Te állításaid igazolják.
Nem szolgáltatással kapcsolatban, de például szervízzel kapcsolatban sajnos akkor is pofátlanul a szemembe hazudtak, mikor mindenben nekem volt igazam. Tehát mikor kiröhögnek, hogy én egy 1 napos 200.000 Ft-os telefont azért akarok kicseréltetni, mert van 1 porszem a kijelző és a plexi között... Na ez azért súlyos! A MOM Parkban kicserélték, milyen érdekes. Ja és ráadásul ez már eleve egy cserélt készülék volt, és westendben, mammutban is kinevettek, hogy ez nem jogosít fel engem semmire, és mégis hogyan is képzelem én ezt....
Tehát hiába van igazad, amit mindketten tudtok, olykor jól jöhet valamilyen szintű "fenyegetőzés".
A kérdésemre megkaptam a választ. Köszönöm! :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Biztosan sokan használtok Média Mánia csomagot.
Szerintetek, amikor felemelték a percdíjakat, amit én a szerződés kötéskor nem tudtam, hogy így lesz, és így havi 50 percet vesztek, az nem minősül egyoldalú szerződésmódosításnak? Esetleg ha megemlítem Nekik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot jóváírják? :-)))
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nos a helyzet az, hogy februárban vettem egy iPhone 4-et és konkrétan elhagytam a hozzá tartozó számlát, garanciajegyet, biztosítási papírokat....
Ahol utoljára nálam voltak a papírok T-ben, ott azt mondták, hogyha akarom, akkor kinyomtatják az összes papírt újra nekem ingyen, és egyáltalán nem gond, hogy ezek elvesztek.Következő a kérdésem: papír nélkül menjek cseréltetni a telefont, vagy inkább nyomtattassam ki, és úgy? A csávesz azt mondta elvileg, hogy papír nélkül is megteszik náluk a Mammutban, viszont Europarkban mennék cseréltetni (1 porszem miatt...., 2. készülék...)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok! Előfizetéses vagyok a T-Mobilenál, és eddig nem jöttem rá, hogyan is tudnám lekérni az eddig felhasznált perceimet, adatforgalmamat, és smseim számát. Tudja valaki? :$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest