-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Davidevics #1424 üzenetére
finoman közölték T-Pontban hogy van, de nincs más csomaggal. Papíron van, de nem adják, mert drága a készülék (asszem 89 K olyankor a készülék plusz az előfizu) mert volt rá példa hogy netre is alkalmas telefonnal illető 200 ezres számlát szedett össze és ez így nem kifizetődő senkinek.
Közben most mást agyaltam ki, költségcsökkentő lévén valszeg egy i900ast fogok venni mert állítolag olcsó lesz, de a közeljövőben váltok Eco csomagra. Igaz hogy ahhoz msot adnak valami ajándák perceket, 600 percet félévre ? vagy ismerős rossz reklámra emlékezett ? Jah lehet benézte, msot csak a 2 hónapig dupla lebeszélhetőséget látom
-
blueye
veterán
válasz
Davidevics #1424 üzenetére
t-nél általában kamatmentes a részlet és (ha úgyis aláírsz hűséget) így csak nyersz rajta.
-
Kobe
veterán
válasz
Davidevics #1430 üzenetére
nem vagyok márkaváltogató, egy teló nekem évekre szóló "befektetés", így ha T normálisan kihozná, jobban emgérné náluk emgvennem, 120 K t nem adok ki független mobilra, havi 4-5 K t viszont így is ugyis eltelefonálok
-
Davidevics
csendes tag
válasz
Davidevics #1427 üzenetére
Megtudod venni részletre a meglévő csomagodhoz... Írja a regisztrációnál! De akkor a kolléga felhív és közli a feltételeket... De gondolom akkor nem olcsón adják.
Mert ha az ikonnal számolom a 990Ft-os kezdéssel és 24hónapig fizeted a 16990Ft-ot, akkor az 407.760Ft. Jó ebbe havi díj is benne van, de akkor is!! ebből nem egy iphone 3g jönne ki... -
Kobe
veterán
válasz
Davidevics #1427 üzenetére
tudom, csak igazából a samsung omnia is játszik mint lehetséges telefon. Ezt szeretném pl Eco csomaggal + valami részlettel elvinni ha megjelenik, várhatóan ez nem fog külön csomagba kerülni
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest