Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jksx

senior tag

válasz dptrsk #75139 üzenetére

Online rendelni nem tudtam, mert a szerződés kötéskor a cal centeres azt mondta, hogy a kártya átvételéig és annak aktiválásáig ne is lépjek be. Utólag belegondolva be sem tudtam volna lépni, hiszen a Next S kártyához az ügyfélazonosítót sem kaptam meg. A jelszó, mint utólag kiderült az meg hibás volt. Most az egészet "visszatörlik", de előtte ülnek még egy kicsit (72óra) rajta, hogy aztán előröl kezdődjön az egész mizéria. Mult héten szerdán indult a regisztráció, gondolom jövő héten talán kapok új kártyát (mert a jelszót nem tudják megváltoztatni 2016-ban).
    Ez az egész szerintem arra jó, hogy közben az azonnal megszüntetett kedvezményes díjcsomag, most hűség nélkül ketyeg, emelt áron. A lehúzáson kívül mást én nem látok benne.
    Azt, hogy a cal centeres miért nem volt hajlandó a számlázási és szállítási címet szétválasztani arról megvan a véleményem.
    Minden esetre a következő kártya kiszállításkor majd a futár kénytelen lesz a munkahelyi címemre áthozni a csomagot, mert nem fogok még egyszer otthon dekkolni a színvonalas szolgáltatás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák