- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem volt egy Domino NET simkártyám, aminek a hívószáma könnyű volt, ezért akartam azt átrakatni előfizetésesre (hagyományosra, nem NET előfizetésre), a kártyát anno még 08.12.26-án aktiváltam, az előfizetésesre átírás 09.09.15-én történt, semmiféle hűséget nem kellett aláírnom, sem fizetnem semennyit, és hitelképességi vizsgálat sem történt. Most lehet h az adott T viszonteladó cseszte el, mert az általad leírt lett volna a követendő eljárás, de szerencsére minden hasonló macerát megúsztam.
-
Fulmi
senior tag
Koszi a valaszt. Eleg erdekes azonban, tobb dolgot is mashogy tudtam, mashogy tortent.
Az alap cel az volt, hogy anyukam neverol az en nevemre keruljon at a telefonszam, mert at szerettem volna hordozni a szamot vodafone flottaba valo belepes miatt. Namarmost a kiemelt ugyfeles flottaba nem lephet be barki, csak az aki jogosult ra. Anyukam nem az, en igen. Ha jol tudom, a szamhordozasnal ugyebar a fogado telefonos tarsasag csak arra a nevre kotheti meg az uj elofizetest, amilyen nevhez tartozik a szam. Ergo valamit kell csinalni, hogy az en nevemen legyen es ne anyukamen.
Az ugyfelszolgalaton az emberunk azt mondta, hogy 6 000 + afa, akkor egy szepet hazudott vagy csak nem tudta, ebben az esetben meg huzzon el egy T-s tanfolyamra, ahol megtanitjatok neki...
A Dominorol havidijasra valtast epp szeptember elejen csinaltuk meg. ECO dijcsomagba leptunk be, ami husegmentes es belepesi dijat sem kellett fizetni, ugyhogy ezt a reszet az irasodnak egyaltalan nem ertem. Aztan persze lehet, hogy azota valtozott sok minden.
Ugyhogy nem tudom mi lesz a megoldas, de hogy en nem fogok 6 000 Ft-ot fizetni egy nev es szig szam atirasa miatt az is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest