- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
& Robi_73
Mobiltéren én is 30-as maradtam még mindig. Más kérdés, hogy egyre inkább a nem előfizetős irány tűnik jobbnak, az én igényeimnek legalábbis.
Kábelen már leszakadtam róluk, az akkoriban negyedáron beérkező Digi miatt.
Az ügyintézés meg megint csak általános, bár a T nálam még vezet ebben. Végelszámolást csináltunk a vonalas telefonra+adsl-re anno, mindent kifizettem. A papír alján még ott volt, hogy ha felmerül valami költség, amit fizetnem kell, arról email-ben értesítenek.
Mire hazaértem, már nem élt az email címem, el is feledkeztem a dologról, majd kb 4-5 év múlva jött a közkedvelt követelésbehajtó cég sms és hívás, később levéláradata.
2003
magyar forint tartozásom volt a T felé. Persze nem a náluk lévő előfizetésemen értesítenek, hanem eladják a 2003 ft.- követelést! A követeléskezelő kb 2 évig fárasztott....(ha erről valaki azt gondolja, hogy a két cég részéről ez idiotizmus, akkor jól gondolja)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged