- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #107725 üzenetére
Az aktiválás időpontjától számított 24 órán belül aktív, illetve használható fel.
-
válasz
MaxxDamage #107723 üzenetére
24 órára szól.
-
válasz
Vangelis #107713 üzenetére
A jótállási jegy nem az előfizető nevére...stb., hanem a készülék adataira van kiállítva, így annak birtokában bárki intézheti a jótállásos ügyet.
A Telekomos ügyintézőnek nem tisztje különösebben vizsgálni a készüléket a kérdéses hiba/meghibásodás tekintetében, hanem csak továbbítsa a megfelelő helyre, ahol arra meghatározott jogosultsággal rendelkező szakemberek vannak.makoss: Megnéztem azért akkor az aktuális verziójú Telekom alkalmazásban, felkínálja a Most opció aktiválását: [kép]
-
válasz
Oliverda #107651 üzenetére
Szia,
Az iPhone ilyen sajnos, nem jelzi és kezeli külön menüből a különböző átirányítási almódozatokat, kóddal lehet csak megoldani.
Más rendszeren egyszerűen orvosolható a szolgáltató által okozott átirányítási probléma is: [kép]Más: 9 óra körül akartam volna bekapcsolni a Domino Day opciókat, de nem működött a Telekom alkalmazás, technikai hibát dobott, bő egy óra múlva néztem rá ismét, akkor már nem volt gond.
-
válasz
WonderCSabo #107619 üzenetére
Szia,
Nem elérhető már egy ideje.
Igaz, én soha nem is írtam alá hűséget készülék nélkül, de egy ideje nem is érte volna már meg azért az első hónapban adott minimális kedvezményért. -
válasz
SenorGrande #107607 üzenetére
Szia,
Nem, annak akkor kell(ene) úgy történnie, ha a Domino SIM rendelkezésre állási ideje - addig használható fel a Maraton - korábbra datálódik, mint a bónusz net felhasználhatósága, de a feltöltés miatt ez nem lehetséges.
Érdemes elvégezni az előttem írt folyamatot, vagy telefon újraindítása, illetve ahol nézed a mérést (fiók vagy alkalmazás), ki- és bejelentkezés. -
válasz
anglergab #107593 üzenetére
Szia,
450 Mbps a maximum 4G+ háló, ami 3CA, Gödöllőn volt először (2.5 éve, ha jól emlékszem), aztán később más városokban is, én a fővárosban a Keleti pályaudvarnál mértem többször is 300 Mbps feletti értékeket - ráadásul csúcsidőben -, tettem is be róla ide (is) képeket.
A vidéki (nagy)városokban ahol nincs 3CA 450 Mbps, ott 2CA 300 Mbps háló van, a fővárosban pedig sok helyen 2CA 225 Mbps, csak kevés helyen gyorsabb.
A havi díjas (publikus) konstrukciókban nincs korlátozás egyik csomagban sem. -
válasz
#08205312 #107583 üzenetére
Nem, van itt még valaki más, akit bár tényleges Telekomossal eszközölt vitája miatt tiltottak ki, de engem is megtalál még néha ezzel a már későbbi regisztrációival, bár az utóbbi időben csak privátban, noha azt is tilthatom.
Mondjuk a két rossz közül még mindig jobb a privát, nem pedig a fórumot terhelni a butaságokat, alaptalan rágalmakkal...stb.
Az ilyen hozzászólásokat nem találtad meg amúgy a sokaknak tévesen jelzett Dolgozói NET kapcsán: [link], [link], [link], hanem csak a velem kapcsolatosat? -
válasz
#08205312 #107579 üzenetére
Hiába töltenél fel bármit is, akkor sincs igazad velem kapcsolatban!
A hozzászólásodból is látszik, hogy nem olvasod el minden hozzászólásom, vagy egyszerűen csak ignorálod azokat, amikben problémát fogalmazok meg a Telekommal kapcsolatban - pedig találnál olyat, ahol a panaszom kapcsán anyagilag is kártalanítottak, meg ügyintézési gondok miatt hagytam ott a Telekom vezetékes szolgáltatását...stb., szerinted lennének ilyenek, ha a dolgozójuk lennék bármilyen formában? - és minden áron csak az ellenkezőjébe kapaszkodsz, de legyen a te problémád, én nem folytatom ezt tovább, a korábban leírtak szerint fogom eztán kezelni. -
válasz
#08205312 #107576 üzenetére
Akkoriban sok embernek kiírta, hogy dolgozói csomag, akiknek szintén semmi közük munkáltatás szintjén a szolgáltatóhoz, másik topikban is volt erről szó, mások is igazolták, de ne foglalkozz vele, hogy a rendszer működött problémásan, ahogy sokszor máskor is.
Ez a hozzászólásom egy valóban a telekomnál dolgozó személynek lett címezve: [link]
Nem töröltem azt a képet, mert nem volt miért, ahogy mások sem a kapcsolódó írásukat, most is elérhető.4Grider: Nem vagyok pedig elfogult, mindig csak a véleményemet írom le, legyen az jó vagy rossz, arról nem tehetek, ha néhányan csak az egyik oldalt jegyzik meg, holott van bőven a másikon is,
Nem nézem már más szolgáltatók kínálatát, mert a másodlagosnak használt, eltérő szolgáltatós SIM kártyámat eldobtam.
Azonos kínálatban nyilván egyre olcsóbbnak kell lennie, ahogy nő az adatkeret, de nem azt hasonlítottam össze, hanem két eltérőt, amiből az egyik meg fog szűnni.
Az szomorú, ha néhányan (tényleg kevesen, bár valaki már a sokadik regisztrációjával) már csak azzal tudnak vagdalózni, hogy biztos Telekomos dolgozó valaki, ha valamikor jót is ír arról.
Nem szoktam kétszínűsködni, akkor is leírom a véleményemet, ha az nem mindenkinek tetszik, így nem lenne miért titkolnom, ha úgy lenne, de nincs úgy -
válasz
#08205312 #107573 üzenetére
Nem félrevezető, ha úgy számolom, hogy a réginél a 200 MB 533 Ft, az újnál a duplája, azaz 400 MB viszont kevesebb a kétszeres ártól, hiszen 1000 Ft, valamint a régi 500 MB 1060 Ft, az új 1 GB pedig 1640 Ft.
Én pont annyit tudok a Telekom kínálatáról, amit bárki más is tudhat, hiszen én is csak előfizetője vagyok, semmi több, ezért nem, nem érted, de utoljára kérlek, fejezd be a sejtelmes gyanúsítgatást!
Elég sokan ismernek itt a fórumon személyesen is, ők tudják, hogy munka szintjén soha nem volt közöm a Telekomhoz semmilyen formában, de ha ez neked nem elég, akkor a következő ilyen személyeskedő megnyilvánulásodnál teszek egyéb lépéseket az ügyben! -
válasz
MaxxDamage #107555 üzenetére
Otthoni előfizetésem nincs, így azt passzolom, de arra talán nem is lehet, csak kapcsolódó havi díjas mobil előfizetésre.
-
válasz
MaxxDamage #107549 üzenetére
Ha van megfelelő havi díjas előfizetés, akkor működhet, ha nem, akkor a fiókban van kapcsolódó engedélyezhető szolgáltatás, bár ott SMS-t ír, amit korlátoztak a sok csalás miatt, de megpróbálhatod engedélyezni kísérleti jelleggel egy alkalomra, hátha van köze hozzá, mert az alkalmazás is mehet azon a nyomvonalon: [kép]
-
Csak nem akar szinkronban lenni a fiókban és az alkalmazásban a számláló, utóbbi jól mutatja a telefonálási perceket és az elküldött SMS-eket, de a fiók nem, viszont az aktuális egyenleg stimmel mind a kettőben - ami meg 0 Ft lesz végül a kedvezmények jóváírása után.
-
válasz
V.Stryker #107494 üzenetére
Szia,
A két legkisebb csomagból álló kombó a Mobil S (Telekom mobil és vezetékes alapdíjas irányba belföldön korlátlan hívás és SMS, minden más fizetős) 2500 Ft + Net Alap (1 GB) 1090 Ft = 3590 Ft (e-pack árak)
Ha a te folyószámládra kerül, akkor lejön belőle kedvezmény, ami annak a függvénye, hogy neked milyen díjcsomagod van (akár több is), például mindegyikőtökéből 15 - 15%, vagy a legdrágábbat, azonos díjcsomag esetén a legrégebbit kivéve, a többire 20%. -
válasz
bopeti98 #107472 üzenetére
Jöhetne lassan, még ha nálam csak nagyon ritkán lenne haszna, akkor is.
Jó jelnek gondolom, hogy egyre több típusú készülékbe kerül be, eleinte csak a Telekomosoknál volt adott.GSPLR: Szia, SMS-t küldtek már a duplázásról?
Lehet, hogy ki-és bejelentkezés kell a fiókban és az alkalmazásban is, hogy az új felállást megjelenítse. -
válasz
dragon1993 #107470 üzenetére
30 naponta megújuló csomag, kivéve persze, ha lemondod. (2019. május 31-ig vásárolható meg.)
-
A Note9 a Telekomos (TMH) firmware után, a nem szolgáltatós hazaiban (XEH) is megkapta a Wi-Fi-hívás funkciót, remélem, ez jó jel, indulhatna már a szolgáltatás.
sundayrobi: Kivárni érdemes lehet, hátha kihatással lesz az árakra a Telekom és más szolgáltatók kapcsán is a DIGI indulása, de sebességben nem lehetnek kimondottan jók, ez sajnos garantált a rendelkezésre álló szűkös készletük miatt, abból fakadó egyszerű matematika és fizika.
-
válasz
anonymus89 #107442 üzenetére
Amikor ő kérdezte, akkor már jó ideje nem volt készleten sehol, ha sikerült úgy venni valakinek, az még előtte lehetett megrendelve.
A hirdetésekből nem derül ki, hogy amelyik lehet nem szolgáltatós is, az honnan származik, illetve ha szolgáltatótól lett vásárolva, akkor melyiktől - a korrektség kedvéért illene beleírni a hirdetésbe, de lehet, csak én gondolom és szoktam így csinálni...
Amit visszaküldenek (elállás keretében), az már jellemzően belső körben talál új gazdára, az úgy visszamondott, hogy át sem vett és/vagy ki sem bontott meg erősen kérdéses, biztosra nem igazán mondhatja egyik ügyintéző sem, miszerint lesz olyan. -
válasz
AxBattler #107388 üzenetére
Nézelődj a készülékek között, akkor hamar felugrik általában.
Reklámblokkoló megfoghatja esetleg, ha használsz olyat, illetve a felugró ablak tiltása is befolyásolhatja.
Inkognitóban biztosítottam a feltételeket és 10 másodperc múlva felugrott a chat: [kép]rasotamas: Nem számlázhat ki kötbért a rendszer.
-
válasz
T0mBd1gg3R #107383 üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R #107381 üzenetére
Itt az ászf, ebben a listaár a mérvadó, mindenféle kedvezmény nélkül, még az e-pack sem jön le belőle, tehát a legfelső ár számít a táblázatokban, a Díjcsomag havidíja (e-pack
nélkül): [link]
Amit te nézel a fiókban, ott már levonva az e-pack (600 Ft) - de azt írja is: A megjelenített díjak e-Pack kedvezménnyel csökkentett havi díjak -, azért nem stimmel. -
válasz
T0mBd1gg3R #107378 üzenetére
Szia,
Semmi köze a kedvezménynek a vállalt költési szinthez/havi díjhoz, mert azt a kedvezmények nélkül, listaáron kell nézni.
Mobil S (2017) 2300 Ft + Net Alap (1 GB) 1090 Ft = 3390 Ft
Mobil S (új) 3100 Ft + Net Alap (1 GB) 1090 Ft = 4190 Ft
Nem kell szétválasztanod emiatt az előfizetéseket, nem lesz kötbér kiszámlázva, hiszen bőven felette vagy a vállalat minimumnak. -
Érdekes ez a Telekom fiók, az utolsó karbantartás óta fordított sorrendben kell berendeznem az előfizetéseimet, ha azt szeretném, hogy megfelelően jelenjenek meg.
-
válasz
MaxxDamage #107315 üzenetére
Mindig is az utolsó 6 hónap átlaga számított, így a változás lehetősége adott, nekem is van olyan előfizetésem, ami platina volt, de lejjebb lett váltva a díjcsomag és nem is történt olyan sok forgalmazás, mint korábban, így arany lett.
-
válasz
MaxxDamage #107313 üzenetére
Mióta nincs a beváltható/levásárolható pontok gyűjtése, azóta nem jegyzik sehol.
-
válasz
FLD1987 #107305 üzenetére
Nem egyszerű már kideríteni az aktuális állapotot - ami akár havonta is változhat -, legbiztosabban csak az elmúlt, meghatározott intervallum számlái alapján lehet kiszámolni, a havi előfizetési és forgalmi díjak nettó összegének minden 500 Ft-ja után havonta 8 pont jár és úgy kell 6 hónap átlagában összegyűjteni az aranyhoz 150, a platinához pedig 760 pontot.
Az ügyfélszolgálat biztos tud persze kapcsolódó tájékoztatást nyújtani az aktuális állapotról. -
válasz
karl_fischer #107302 üzenetére
Szia,
Készülék részletre történő vásárlásakor nem kérnek mobil előleget - ha több előfizetés van, akkor úgy sem, hogy fut már másik részlet.
A kártyát (a platinát fizikálisan is megkaptam, de az alkalmazásban is jó) szoktam még kedvezményekre használni moziban...stb. ([link]) -
válasz
storm3 #107269 üzenetére
Szia,
Tudnád pontosítani - név szerint lenne a legjobb -, hogy milyen 2 GB-os előfizetésről, vagy opcióról van szó?
Úgy is jó, ha teszel be képet arról, amit az alkalmazásban vagy a fiókban látsz.
Mert így zavaros kicsit a leírás alapján.
Ha opció, akkor SMS-ben is kikapcsolható elvileg (-csomagneve a 1414-re), ha viszont havi díjas, akkor a díjcsomagok váltási részében csak módosítani lehet, úgy/ott lemondani nem, ahhoz személyes vagy telefonos ügyfészolgálat kell. -
válasz
KubanitoS #107265 üzenetére
Szia,
Nem érdemes ilyenkor foglalkozni vele, minden fittyfenét felszámol az aktuális összeg tekintetében a hónap során, a kedvezmények, jóváírások pedig csak a számla hónap végi zárásakor kerülnek jóváírásra, akkor lesz majd rendben a tényleges egyenleged.
kalanchoe: Nekem kevesebb rémlik alapban, az extra kedvezménnyel gondolom többnek.
-
-
válasz
ubyegon2 #107232 üzenetére
Általánosságban írtam, hogy készülék nélkül nem lehet 2 év hűség, csak 1 év.
Régebben adott a szolgáltató az első néhány (legutóbb 3) hónapra kedvezményt a díjcsomag árából, még korábban meg végig a hűség alatt, ha készülék nélkül történt a hűség aláírása, de ilyen konstrukciókra sosem írtam alá én sem. -
válasz
lubrinczerik #107229 üzenetére
Szia,
Készülék nélkül nincs 2 év hűség, csak 1 év lehet.
A díjcsomag módosításához nem kell hűséget vállalni, illetve hűség alatt is módosítható, de akkor persze a vállalt feltételek alapján, például figyelembe kell venni, hogy mennyi a vállalt minimum havi díj.zala005: Szia, A hiba jellegétől is függ gondolom, így általánosságban nehéz bármit is írni.
-
válasz
kalanchoe #107224 üzenetére
Egy hónap sem kell és kiderül.
A szolgáltató biztos rendelkezik megfelelő kimutatással, hogy a Maraton bevezetése óta az vagy a NET csomagok voltak kelendőbbek, utóbbit mennyire és milyen szinten érdemes tovább vinni.
Az SMS biztos nem annyira népszerű már, hogy Domino szintjén külön foglalkozzanak azzal. -
válasz
anglergab #107194 üzenetére
Szia,
Még ha a maximális 60 + 60 perccel is számolunk, Domino Fix és Most opcióval 1680 Ft, mellé pedig az előttem is írt 4 GB, vagy később 3.5 GB Maraton (mert jobb ár-érték arányú, mint a kisebb opció), így ha azt lebontjuk négy részre, akkor havi szűk 900 Ft a fenti hang mellé, így összesen 2500 - 2600 Ft-ból kihozható havonta.
Annyi, hogy a Most opciót minden hónapban muszáj manuálisan bekapcsolni az alkalmazásban.
Annak éri meg inkább a havi díjas előfizetés, aki kellően kihasználja a mobil és/vagy otthoni (vezetékes) hálózaton belüli korlátlanságot és/vagy a jobb percdíjú EU alapdíjas irányba indított hívást belföldről vagy roaming helyzetből. -
válasz
-secret- #107172 üzenetére
Sokban eltér a kettő, a régi 80 egységesnél nincs mellé hálózaton belüli korlátlanság és úgy 2000 Ft (e-pack kedvezmény nélkül 2300 Ft).
Az is változott, hogy az új díjcsomagoknál már nem csak mobilos hálózaton belül korlátlan, hanem otthoni alapdíjas irányba is, továbbá az M-nél a 90 egység EU irányba is belföldről és EU roaming helyzetből is.
Gyakorlatilag elcsúszott egy kategóriát minden, a korábbi legolcsóbb nincs már, a második olcsóbb lett most az első legolcsóbb, de az ár és benne foglalt szolgáltatások is változtak persze. -
válasz
#08205312 #107165 üzenetére
Ellenkezőleg, mind a két említett községben többen laknak már - sőt, a közeliekben is -, mert az utóbbi időben Szlovákiából rengetegen költöztek át és tart is még a tendencia.
A határhoz közeli Szlovák falvakban és kisvárosokban egyre több az olyan személy, akikkel nem akarnak ott élni az említett családok, így adott Magyarországi - határhoz közeli - falvakban vesznek házakat, akár mér régebbieket is, amiket teljesen felújítanak és ott laknak, aztán max csak dolgozni járnak át/vissza Szlovákiába, akik még aktívak a családban.
Ezeket persze nem kell tudnod, ha nem vagy arra kellően ismerős, de akkor ne ítélkezz, pláne ne így próbáld negatívan felvázolni az ottani lakossági viszonyokat és kicsinyíteni általa a Vodafone hálózati problémáját.
Budapesten sem mindenhol az a helyzet, amit te szemléltetsz, helyszíne válogatja, hogy a Vodafone, Telekom vagy épp a Telenor jobb.
A WhatsApp passz, sosem használtam ilyen és hasonló alkalmazásokat hanghívásra (sem), ha telefonálok, akkor azt hagyományos módon teszem, jó ideje VoLTE útján persze. -
válasz
#08205312 #107162 üzenetére
Írtam kapcsolódó infókat, abból láthatnád, hogy nem csak pár száz fővel rendelkező, hanem ezres nagyságrendű településről is szó van - egyet nevesítettem is -, sőt, mivel nagyobb területről van szó (több 10 km), több ezresről is, nem is csak egyről.
Én tapasztalatból írtam a készülékek közötti térerős eltérést, amit sokan mások is tapasztaltak már és írtak le a fórumon - direkt linkeltem olyat is, aki amúgy nem foglalkozott eddig ezzel, csak feltűnt neki egy adott szolgáltatón belül, azonos helyen -, aki ezt nem próbálja ki, annak nincs értelme ellenkezni és a szolgáltatóval dobálózni.Lidl Jacob: A Note9 (Exynos) az első Samsung, ahol látok és tapasztalok javulást, de még ez is elmarad valamennyivel a korábban használt Mate 10 Pro-m mellett. (Direkt hasonlítgattam különböző helyeken Telekom és Vodafone hálózaton is korábban, amíg párhuzamosan nálam volt a kettő.)
-
válasz
#08205312 #107158 üzenetére
Ha már annyira erőlteted a Telekom kontra Vodafone irányt, az írt helyen és környékén (nem csak néhány km-es körzet, hanem nagyobb) továbbra is ez a helyzet, jó a Telekom, gyenge és más tekintetben is problémás a Vodafone: [link] (Az elmúlt hónapban is voltunk ott néhány napot, de én azóta már nem is használok Vodafone-os SIM kártayát, csak a feleségem cégesén néztem legutóbb, mert ő nem dobhatja el.)
Igen, a telefon típusán is sok múlik, a Samsung S széria nem a legjobb ebben, amit sokan megtapasztalnak, mert feltűnik, ha jobbra cserélnek, csak egy példa, de lehetne linkelni többet is: [link] (A második, gyengébb frekvenciát már nem is látja az S9, ellentétben a P30-cal.) -
válasz
Ringman #107153 üzenetére
Aztán veszel egy adott tekintetben jobb készüléket, ami térerőben erősebb, mint az S szériás Samsungok, akár már a Note9 is előnyösebb, de pláne az utóbbi évek csúcs Huawei készülékei és akkor is megdöbbensz, hogy mégsem olyan problémás az a hálózat és mennyi múlik a telefon típusán.
-
válasz
South Velen #107129 üzenetére
Ja, telefonon is mennie kell.
-
válasz
South Velen #107123 üzenetére
Szia,
Van rá lehetőség, de online már nem tudsz úgy váltani, hogy a hang maradjon és a net változzon csak, mivel a fiókban már csak az új hang alapú csomagok érhetők el.
Üzletben viszont meg kell, hogy oldják neked, mivel a régi hang díjcsomagok csak június 1-jével kerülnek lezárásra, ezért határozottan kérd úgy, hogy neked a meglévő, immár Mobil S 2017 elnevezésű hang mellé kell több adatmennyiséget tartalmazó csomag, például Net 3 GB. -
Domino Day 1 GB 1 napra
-
válasz
kovacsmi_74 #107096 üzenetére
Fent van már.
-
válasz
MaxxDamage #107094 üzenetére
A novemberinél 6 hónap: [link]
-
válasz
MaxxDamage #107088 üzenetére
A telefonszámod rendelkezésre állási idejéig felhasználható, ez korábban is így volt, ha az épp egy év, akkor arra is annyi, de ha feltöltéssel meghosszabbítod, akkor a Maraton felhasználhatósági intervalluma is meghosszabbodik.
Le is írták közben előttem. -
válasz
gzbotii #107080 üzenetére
Az alkalmazásban, a második piktogramra (két eltolt négyzetben egy + jel) rányomsz, ahol hozzáadni/bekapcsolni lehet szolgáltatásokat, ott ezek lesznek:
Aktív szolgáltatások
-
Bekapcsolható adat-szolgáltatások
-
Bekapcsolható üzenet-szolgáltatások
-
Bekapcsolható hangszolgáltatások
-
Bekapcsolható roaming-szolgáltatások
-
Bekapcsolható egyéb szolgáltatásokAz utolsóban vannak a régebbi Maraton opciók.
-
válasz
thomas77 #107072 üzenetére
Ha indul és ha reagálni is akarnak majd rá érdemben a meglévő szolgáltatók - ez is kérdéses lehet az elején a DIGI gyenge lefedettsége, kis kapacitása...stb. miatt, ráadásul olyat is hallani, hogy egy ideig csak a már meglévő DIGI előfizetők vehetik igénybe a vezetékes szolgáltatásuk mellé a mobilost -, akkor is úgy gondolom, nem a feltöltős (itt a Domino) lesz az első, hanem a havi díjas előfizetés, ahol lépnek majd.
-
válasz
#04441088 #107055 üzenetére
Szia,
A telefonon az átirányítási menüben.
Jellemzően: Tárcsázó -> Opciók -> Beállítások...stb.
Ha esetleg iPhone a delikvens, akkor annak nincs részletes átirányítási menüje, de kódokkal ott is megoldható.gzbotii: Van már helyette egy ideje, párhuzamosan futnak, az alkalmazásban a bekapcsolható adat-szolgáltatásoknál vannak új opciók, az egyéb kategóriában pedig a régiek.
gyuromoj: Általában olyanokon szokott elcsúszni a dolog, hogy az okmányban szerepel a születési helynél az ország is (zárójelben), vagy a kerület...stb., de az nem kerül megadásra az adategyeztetési kísérletnél.
-
válasz
Onderon #107038 üzenetére
Nem csak a lefedettség miatt, bár nekem az is közrejátszott, amikor a másodlagosnak használt Vodafone-os SIM kártyámat dobtam.
Sok összetevője van ennek, azokat pedig mindenki úgy rangsorolja magának, ahogy csak akarja és aszerint választ szolgáltatót és szolgáltatást.lugosi: Nekem inkább a PAPné, de ha jól emlékszem, akkor: Password Authentication Protocol
-
válasz
janakbacsi #107029 üzenetére
Próbáld meg a SIM kártyákat felcserélve, illetve a céges SIM kártyát másik készülékben is, hogy ott mi a helyzet, így lehet szűkíteni a hibalehetőségek körét.
-
válasz
janakbacsi #107019 üzenetére
Az azonosítás típusát állítsd be erre: PAP, illetve a barangolásinál csak IPv4 és próbál rá úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest