Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
malnabokor #115260 üzenetére
Az ingyenes extra 10GB esetleg nem opció, vagy fel lett használva? 31-ig aktiválható.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Winne #115221 üzenetére
Az EU-s roaming szabályozás azt jelenti, hogy a tagországokban is a hazai feltételekkel telefonálhatsz, mint idehaza (hazafelé vagy másik tagországba) a méltányos használat szabályainak figyelembevételével.
Az itthonról indított nemzetközi hívást ez viszont nem szabályozza, így az EU másik tagországába indított hívást sem (csak itthonról).
Mindkét tarifacsomaggal, amit csatoltál, azzal viszont itthonról is korlátlanul telefonálhatsz EU-s irányba ("itthonról az EU-ba"). -
kovacsmi_74
senior tag
Igen, fiókban viszont ott van.
(Gyanítom a mai Domino Day menüpontok aktíválása során tűnhetett el véletlenül.)Apropó!!!
Domino Dupláról jut eszembe (csak ez a menüpont van most ott), valaki kb. 2 hónapja kínlódott ennek a lemondásával, azt hiszem anyósának volt bekapcsolva. Úgy volt megosztja majd az infót, sikerült-e kikapcsolni a tippek segítségével.
Ha olvassa, ne kíméljen bennünket!
-
kovacsmi_74
senior tag
A 30 napos megújuló Domino korlátlan net csak véletlenül tűnt el az app-ból?
Múltkor még épp ajánlottam valakinek.
Honlap még írja. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #115093 üzenetére
A honlapon a Maraton csomagoknál ír 30 Mbps-ot, de a Domino korlátlan internetnél már max. 300 Mbps van.
-
kovacsmi_74
senior tag
Az új app-ban szerintem nem logikus a Kiegészítő szolgáltatásoknál a sorrend: roaming, net, hívás. Korábban pont fordítva volt, ami életszerűbb is szerintem. Egyszeri hívásszolgáltatást inkább kapcsolok (Domino), mint roaming-ot.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114909 üzenetére
Honor 8X
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114905 üzenetére
Én meg a telefonomon nem is találok a sötét témára vonatkozó általános rendszerbeállítást.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114899 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
bopeti98 #114884 üzenetére
Nekem most nemrég már az új felülettel nyílt meg androidon az app, de frissítést nem láttam lefutni, nem is jelezte, és az áruház is csak márciusi állapotot mutat.
Amúgy a sötét téma kikapcsolható, ha valaki nem szereti.Már május 5 van a Play áruházban, de tényleg nem jelezte, hogy lenne újabb verzió, egyszer csak új felületet láttam.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
gyuromoj #114703 üzenetére
Utoljára 4 számra végeztem adategyeztetést, abból egyet leválasztott a fiókról. Mondjuk arra az előző egyeztetést nem én csináltam, de az előfizető nem változott. A személyit nem láttam, de én a születési helyhez a biztonság kedvéért oda írtam zárójelben Mo-ot. Elvileg régi típusú személyi volt. (Az adatokat ezen kívül megadták.)
A másik három saját nevemre ment. -
kovacsmi_74
senior tag
Domino Day 100 perc kontra Domino 70 perc csomag:
Úgy tűnik, javították a korábbi hibát, miszerint a korábban megvásárolt 70 perc fogyott hálózaton belüli hívás esetén is, nem pedig a Domino Day 100 perc.
Köszönet az illetékes kollégának! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Bibby #114275 üzenetére
Ja, hogy az első mondat kijelentés volt nálad, nem kérdés...
Ha elfogy, akkor se a normál tarifával számolj (25), hanem a díjmentes Most opció perc/sms díjaival (9/19).
Amúgy nagyon sokféle opció van már a Dominohoz.
Akár 30 napos korlátlanok is.
A feltöltés is egyszerű alkalmazásból, és feltöltési bónusszal is számolhatsz (perc+net).
Igen, és a Domino Day se rossz. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #113952 üzenetére
pedig vót...
Nem rossz a telefonszám.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
btudos #113797 üzenetére
Az nem feltöltési bónusz net lesz, az 500 MB. Valami megújuló net csomag lehet.
Én is a technikai net hiányra tippelnék, de a Fix-nél az alapból ott kellene, hogy legyen.Jómúltkor is valakinek nem volt ez bekapcsolva, ő kérte a bekapcsolást, nem is igazán értették miről van szó, majd mikor a megfelelő emberrel beszélt, ő meg kérdezte, honnét tud ilyeneket?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
bexinho23 #113430 üzenetére
Szia!
Az nem lehet, hogy ez egy speciális tarifacsomag? Tudom, elvileg csak a Fix van jelenleg. Mit ír fent az appban a tarifacsomagra. Domino Fix?
Én először a postán találkoztam a Domino Duplával, eleve ilyen sim kártyával.
Egy ideje az appban is bekapcsolható, de szerintem csak itt, mintha olvastam is volna korábban ezt. Az előbb beléptem a fiókba, de nem látok ilyet.
A tarifacsomag gyanúmat a fiók ezen része is erősíti.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Laca19 (a) #113425 üzenetére
Beléptem az app-ba.
Ha most tölteném fel 15.000-el, akkor 2021.06.29.Biztosan 07.06.?
488 nap lenne, rákerestem, az appban van ezek szerint rosszul.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Laca19 (a) #113417 üzenetére
.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
viktorhu #113103 üzenetére
A "visszasírjuk" királyi többes akart lenni, az általános közvélekedés miatt.
Amennyit én hívom őket...Tavaly havidíjas-->domino váltásnál fiók probléma miatt kerestem őket, egyébként nem szokott gondom lenni a szolgáltatással.
Ekkor viszont hallgattam, lehet most is kellett volna?
Hiszek neked, legközelebb kipróbálom a módszered, remélem nem mostanában lesz. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Enigma1945 #112899 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a telekom honlapon és az app-on keresztüli feltöltés esetén nem szükséges az sms regisztrálás a bónuszhoz, csak az egyéb elektronikus feltöltésekhez kell.
Nem találtam meg ezt leírva, de úgy rémlik, korábban írta ezt a honlap. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Black_Raven #112710 üzenetére
Ok, akkor nem teljesen jól érzékeltem...
Kell is az a 30 nap a semmitmondó válaszok megírásához. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
adolfo01 #112689 üzenetére
"Első megrendelés esetén - abban az esetben, ha a Maraton 400 MB-os csomagot még egyszer sem vetted igénybe - a Maraton 400 MB csomag díja 500 Ft."
Esetleg ez is bekavarhat. Nálam 1000Ft-ot ír az app hozzá, de eddig még nem használtam a 400-ast.
(Már régebb óta van ez a kedvezmény egyébként.)Lehet valóban ki kell futnia a régi Maratonnak, nekem sincs vegyesen a régi és az új, csak régi van. Amúgy látom az újakat, de a régi mellé még nem vettem belőlük.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
adolfo01 #112657 üzenetére
Szia!
Bár tegnap elhajtottál engem...
Neked csak az a 4GB-os Maratonod van, vagy esetleg más neted is van? Régebbi megújuló net vagy Domino Dupla pl.?
Mert én a múlt héten használtam pl. a 70 perc hangopciót, és amíg ez aktív volt, addig nem látszódott a Domino Mobil L opció csak az S. A lejárat után másnap visszajött.
Lehet nálad is aktív valami és amiatt nem látod őket? Bár az én esetemben sem volt ez szerintem normális jelenség, nálad sem lenne az.
Visszolvastam, nincs egyéb neted.
Passz. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #112577 üzenetére
Ha bekapcsolja 2x a 70 percet, akkor inkább kevesebb lesz az a 13700.
Ha mind a 4 hétre (majdnem az egész hónap) mindig bekapcsolja, 280 percet kap bármilyen irányba.
9900+4x450=11700 Ft (+a 70 perc feletti plusz percek díja esetleg)App-ból kényelmesen fel is tölthető az egyenleg, kapcsolhatóak az opciók. Ha meg nem kell annyi beszéd éppen, lehet húzni a bekapcsolást, úgy még kevesebb lesz.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #112572 üzenetére
Ugyanezt akartam írni...
+Feltöltési bónusz percek+net
+Domino Day ingyenes opciók,
de a heti 70 perc bármilyen irányba 450Ft-ért is szóba jöhet.Így tovább gondolva, a bónusz net felesleges...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Remekelek28 #112026 üzenetére
00
Az fontos dolog!
A végén mindig szükség van rá... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111667 üzenetére
Így került be a topikba...
(amire válaszoltam)Keresgéltem mi van erről, csak az ÁSZF 9-es melléklet (Akciók) utolsó pontja említi.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Annyival még kiegészíteném a fiókos bejegyzést, hogy legutóbb (kb. 1 hónapja) a fiókon belül végeztem egy adategyeztetést, az a szám nem tűnt el. Korábban volt, hogy egy rokon számát újra fel kellett vennem, valószínüleg személyesen egyeztetett akkor.
És a fiókban lehet a számok sorrendjét is változtatni, azt hiszem ezt tőled olvastam épp korábban. Mondjuk kellett egy kicsit foglalkozni vele, mire rájöttem. Most így fejből nem is tudnám elmondani.
Valaki pedig korábban törölni szeretett volna számot az appból, az is csak fiókból megy. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ElektrikusDE #111707 üzenetére
Szia! Most be tudod kapcsolni.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Mikulásbá #111642 üzenetére
Kedves Mikulásbá!
Látom tartod a szavadat, meg is kaptam a virgácsot, amit igértél.
Kérlek ne haragudj rám, jövőre másképp lesz, ígérem...Csak tegnap reggel kapcsoltam be a szerdai 300 MB+30 percet, és nekem ezt még aktívnak jelzi valamiért, pedig már 24 órán túl van (de amúgy vont is le összeget az előbbi hívásnál). A mai 3 lehetőség pedig emiatt nem is jelent meg.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #111565 üzenetére
Lehet csak holnap kerül be, hétvége van. A Dominos 70 perces opciónál is ez volt a múltkor. Holnap du. keressétek szerintem.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
BornToBePuli #111514 üzenetére
Nálam korábban olyan eset volt, hogy a feltöltési bónusz percek helyett a 300 perces opcióból mentek a percek hálózaton belüli hívásoknál is, pedig az opció valamivel később is lett bekapcsolva a bónuszok megkapása után.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #111415 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy roamingban is lehet Eu-t hívni, az korábban sem volt kivétel. Eu-ban nem csak belföldi számot lehetett hívni eddig sem, hanem más Eu-s számot is, gondolom a szabályozások miatt. Itthonról pedig nemzetközi hívás maradt. A 3 napos és a 30 napos is ilyen lett úgy látom.
Akciók mindig az ÁSZF 9-es melléklet.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#40993792 #111381 üzenetére
A *102# nyomógombos telefonokon továbbra is működik (tegnap volt szerencsém kipróbálni), csak okostelefonon nem használható már. Korábban olvastam erről a Telekom FB oldalán is, igaz elsőre alapból cáfolták, hogy megszűnne, amíg valaki be nem tette róla az sms-t. Az USSD menüvel az univerzális egyenleg lekérdezhető.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#40993792 #111246 üzenetére
Itt tudtommal csak az app-os feltöltések látszanak. Kezelek még pár számot pluszban rokonoknak (Most opció), de azon számok feltöltéseit nem látom a naplóban, sőt mikor nem lehetett az app-ban egy jó darabig feltölteni, később azokat a feltöltéseket sem mutatta nekem, amiket azon idő alatt máshol töltöttem.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111102 üzenetére
Már lehet hetvenkedni...
Kora du. megjelent az appban, de sms-ben is bekapcsolható. (A napi díj elírás.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel