- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #103848 üzenetére
Olvasd vissza, par napja volt bajom ezzel, vegul megoldottam. A rendszer disznolkodott, es atiranyitast nelkulem bekapcsolt...
-
törölt tag
válasz 4Grider #103838 üzenetére
Hogy érted?
Az infótűntek közül az egyik ezeréves kártya, a másik új csak, de régebben MINDEN kártyánál látszott a felhasználhatóság. Aminél látszik, az a másik régi. Az egyetlen különbség a 3 kártya között ilyen felosztásban, h a 3., amelyiknél látszik, az anno személyesen lett egyeztetve, a 2 eltűnt meg neten. De mint mondtam, korábban mind a 3nál ott voltak az infók.
-
törölt tag
Na, ezt magyarázza meg vki: hova tűnt 2 kártyáról az infó???
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #103772 üzenetére
Fogalmam sincs, de ez a tapasztalat.
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #103769 üzenetére
Mert ha személyesen egyeztettél volna, nem választja le.
-
törölt tag
válasz kovy79 #103614 üzenetére
Ezek szt kerekítésről se hallottál még... Én legalább tudom, miről beszélek, mert hallottam eleget: a domino7esek mindig is 90ft-ról beszéltek...
Mi van, tükörbe néztél, kákáncsomóka? Ehhh...
Újabb tréség volt tegnap: ott áll ugye appban, h az adategyenleg "ma éjfélig" felhasználható. Na, ehhez képest vmikor már kb délben kikapcsolt. Nem sok vizet zavar az a pár mega, de mégis, micsoda elvek megint...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovy79 #103599 üzenetére
Domino 7-re keress rá:
A Domino 7 díjcsomag szerződéskötéskor hatályos Díjszabás szerinti díjai belföldről belföldre indított hívások esetén a következők:
Hálózaton belüli hívások percdíjak:
Csúcsidőben: 88 Ft
Kedvezményes időszakban és hétvégén és éjszaka: 33 Ft
Vezetékes hálózatba irányuló hívások percdíjai:
Csúcsidőben: 98 Ft
Kedvezményes időszakban és hétvégén és éjszaka: 33 Ft
Más mobil hálózatba irányuló hívások percdíjai:
Csúcsidőben: 98 Ft
Kedvezményes időszakban és hétvégén és éjszaka: 44 Ft
SMS küldés díjai:
Telekom mobil előfizetőknek: 33 Ft
Más mobilhálózatba: 44 Ft
Külföldi számra küldött SMS: 63 Ft
Az idő alapú forgalom mérése 60 másodperces egységekben történik.German_TD: Deviszontellenben a júzer viszont ezek szt szted is megfelelő szó a telefonálóra...
(Az meg evidens, h a júzer mindig hülye )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovy79 #103578 üzenetére
Mar hogyne letezne 90...
Es megvan a domino 7, ha ahulyejuzer nem valtott at vmi ertelmesebbre. Mert aki este meg hetvegen hasznalta, annak a 7 erte meg anno. Es ez meg nem is olyan regen is igy volt. Csak a fix ota van havaj. Addig 7 meg nap volt a legtobb ismerosomnek is.Punky10: kihagytad az 50 megat, van meg az is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Újabb TRÉség...
Hívásértesítő a dominón: ezeréve beállítva: csak foglaltság és elérhetetlenség esetén. 2-3 napja feltűnt, h mki röviden csönget, de galibát nem okozott, rá se jövök, mi van, ha ma vki végre nem szól, h miért nyomom ki folyton.
H ki nyúlt bele, mibe és hogyan, rendszerhiba, v mi a ..., tököm tudja, de tudtom nélkül be lett kapcsolva foglaltság esetére is, ami ráadásul alapból tré, h 2 csengetés után már küldi az értesítőt, de jelen esetben még értesítőt sem kaptam, h rájöjjek, mit machináltak, de a szolgáltatás a mai ellenőrzésnél aktívnak bizonyult...Mindezt a régi nokián, ahol azért ezt még csak nem is lehet elrontani és véletlenül bekapcsolni...Úh érdekelne, h mit csesztek el már megint.
Mert folyik itt a tréség rendesen... -
-
törölt tag
Úgy látom, megint programoztak vmit, és megint tré... Pedig ha igaz lenne De elvileg már órában sem az...
8 GB-ból 7,93 GB maradt, felhasználható 6 hónapig
Részletek
4 GB - a digitális világ felfedezéséhez
felhasználható 6 hónapig
3,99 GB
Domino SIM ajándék 1 GB
970,16 MB
Díjmentes 3 GB
felhasználható 168 napig
3 GB
EU-s egyenlegek
970,16 MB Felhasználható[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
App... megint...
Eltunt az elofizetesek sorrendbe allitasa es az alapertelmezett kivalasztasa...
Vki tudja, h teljesen kigyalultak, v hova dugtak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fox Mulder #103078 üzenetére
Ha nem akarod, h megszűnjön, fel kell tölteni, ezek szt nov21-ig. 1500Ft > fél évig él, 2500 > egy évig.
Elkölteni az univerzális egyenleget lehet lottóra, parkolásra, autópályamatricára, stb.
A nem univerzálist telefonálásra, sms-re, adatra. A mostot érdemes akkor bekapcsolni rajta.Ha mégis mindegy, h megszűnik-e, hagyod békén, nem töltöd fel, és a rendelkezésreállási idő után visszaigényelheted a pénzt: 1800.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ArNick #102942 üzenetére
Arra a kártyára is jött, amelyiken most is volt net Meg anyámnak, aki még véletlenül sem használ netet
Sms viszont egyikre sem jött erről tudtommal.Mostanában egész szimpatikus húzásai vannak a Tének, ezek tényleg r-mentes ügyködések.
Hónapok óta ingyen netezem a telón, sokszor még ki sem tudom használni a sok ajándék gigámat. Eddig mindössze egyszer futtattam nullára az egyik kártyát: mikor youtube-ra táncoltunk a Városligetben
Azok az ügyfeleink, akik már rendelkeznek mobilinternet díjcsomaggal, csak az abban foglalat adatmennyiség felhasználása után tudják a 4 GB adatot igénybe venni.Az új fix-kártyák 1gigája hova számít?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Szokenesz #102647 üzenetére
Számhordozni -asszem, csak személyesen lehet.
De hoppá, itt az előbb azt láttam, h már online is indíthatod. Bár ez mintha csak az időpontfoglalást jelentené...
És még egy hoppá: "Feltöltőkártyás kártyák esetén a fel nem használt összeg a számod átadásakor elvész, nem áthozható, azonban korábbi szolgáltatódtól visszaigényelheted azt." Ezt mióta? Nem arról volt szó, h csak a feltöltetlenséges megszűnő kártyákét lehet visszaigényelni???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most... Újra rejtély... Tegnapelőtt nem érkezett sms, h kikapcsolták volna. A 2 napja lejárt opció is aktív. Legalábbis a web szt. Az app szt meg nem... de sms mégsm volt...
Uakkor az uakkor bekapcsolt másik most -ugyancsak sms nélkül- viszont vban kikapcsolt...
Mi van ilyenkor? Mármint azon túl, h megint totális káosz...
Domino Most
Díjmentes
Az adatok betöltése hosszabb időt vesz igénybe, türelmedet kérjük!Ha percek múlva sem jelenik meg az általad kért tartalom, frissítsd az oldalt!
Aktiválás időpontja: 2018.10.04.
Lejárat időpontja: 2018.11.04.
Kapcsold be és mobilhálózaton belül 9 Ft-ért, más hálózatba 19 Ft-ért telefonálhatsz vagy küldhetsz SMS-t, belföldi alapdíjas irányokba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #102582 üzenetére
Ott a pont!
Félve mondom, nehogy ezt is elrontsák, de 1vmiben sokkal normálisabban kezelik itt a feltöltős kártyákat (mármint a percdíjakon kívül): bmikor lehet adategyeztetni, így az embernek nem kell összevissza dátumokat figyelni, hanem a többhónapos különbségeket is ki lehet közös nevezőre hozni. Csak az a furcsa, h a bluemobilnál már nem bírták ezt produkálni, legalábbis erre gyanakszom. A másik t legalább kiírja, h korán van, és még dátumot is ad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tizenkettő #101949 üzenetére
Nekem már telepítés előtt megkérdezte. És smilyen engedélyre nincs szüksége a működéshez
-
törölt tag
válasz tizenkettő #101945 üzenetére
Én a beállításokban szépen kilőttem, mert egy frászt, és mégis megy. Nem fér hozzá smihez. (S A5)
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #101733 üzenetére
Digitális diszkrimináció...
-
törölt tag
válasz Kam1kaze #101612 üzenetére
Ja, igen, ezt elfelejtettem írni, h azért ennyi gond van vele. Csak akkor már nem nyomkodtam végig a billentyűzetet, De jó, h most emlékeztettél
Viszont rossz hírem van: végigpróbáltam az egész klavitaúrát, shifttel, controllal, alttal, de smi. Csak kopipészttel megy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vban megjelent a webes felületen is egy megújítom-gomb.
Ami érdekes, h az appban bekapcsolt kártyáknál is megjelent a gomb. Kiírta, h mikor lett aktiválva, és mikor jár le.
Kíváncsiságból rányomtam. Megjelent, h sikeres. A fordulónap nem változott, csak a gomb átváltott arra, h "lemondom", és eltűnt az infó, h melyik nap jár le.
Szokásos tréminőség már megint. De legalább méltóztattak vmit a netre is tenni. Okt. 5-én... Úgy látszik, mindennap bütykölnek vmit, de azért ez még mindig csak béta...
Donki Hóte: Milyen oprendszer, milyen böngésző? Win10+firefox viszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TREEEEEEEE!!!!!!!
2 hettel a fordulonap elott kikapcsoltak a mostot... De nem hozzam fut be az osszes sms, a tobbi szamot csak a fiokban lattam, h ott is. Akkor mi a francnak volt fordulonap???? Idiotak, de komolyan... Hogy lehet ilyen rovid ido alatt ennyi balfaszsagot elkovetni?!???
-
törölt tag
Jelentem, vmit megint buheraltak, mert a 7.8 frissult a 9.24.1-re. S G A5.
Eloszor csak az tunt fel, h eltunt az ikon. Aztan meg be kellett jelentkeznem. Es most nezem, h megjelent egy 200kB-os telekomhu 6.0.1 alkalmazas is... Na, ez mi???
Maradekpercek, maradeksms-ek tovabbra se sehol, 1 giga alatt is kerek 1 gigat mutat, szoval akkor cserelhetem a memut a 7.8-ra...
Amugy apkpure-on ugye fenn van a 24.1, de a 25 felkerult mar vhova?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TA-TA-TA-TAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelentem, sikerült a memut telepítenem, működésre bírnom, a trékom appot beletennem, és minden működik
És igen, a frisset, amiben már benne vannak a szuperpercek
De a pontos verziószámot még nem tudtam kivarázsolni belőle.A gratulációkat és rózsacsokrokat, esetleg oldalszalonnákat kéretik privátban küldeni
Letöltés itt.
Fontos infó!!!!
És innentől kezdve már nagyon egyszerű: a play store ott virít a kezdőoldalon. Bejelentkezés, majd a telekom hungary-ra kidobja az appot, és telepítés. Ott bejelentkezés, és íme:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #101453 üzenetére
Ergó: ha nem sikerül elsőre, hívd újra (meg újra), jó eséllyel más veszi fel, és előbb-utóbb vmelyik érteni fogja, meg kezelni tudja a helyzetet.
Legalábbis ez az optimista verzió(#101416) csicso82:
Mi a helyzet a bluestack körül?
Én próbáltam addig a memut, de először nem volt hajlandó települni, 97%-nál teljesen elakadt, beragadt.
Utána most újra futtattam, és kiírta, h nem, mert csak adminként tehetem meg, ami eleve úgy van beállítva... Aztán az adminos hibaüzenet alatt a memu maga azt mondta, h készen van, indítom-e. És nem mükszik mégsem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cs1csó #101416 üzenetére
Na, én teljesen elakadtam a noxxal, mivel a billentyűzetet nem érzékeli, de az érintőképernyőt is csak részben... Szal nem tok neki linket betenni pl.
A firefox meg kiírja ugyan, h telepítve az app, de közben nem is töltött le smit...
SOS! (Ha másokat nem érdekel a nox, akkor inkább priviben.)
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #101391 üzenetére
Helyesen: trekom. Ilyenkor plane nagyon...
Nox alatt megy a legujabb is?
Jol ertem, nem? Akkor azt mivel lehet gepre varazsolni? Mert a telon csak 7.8 megy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kam1kaze #101318 üzenetére
Teljesen okénak tartom a netet a telón. Megosztani még nem próbáltam, h a laptopon mit produkál, de majd megcsinálom, és beszámolok. Érdekes lesz visszanézni az anno kapott egynapos hipernethez képest.
(#101325) kali: Most már nyugodtan bevallhatod, h titkosügynök vagy...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy látom, a 7.8 is változott.
Ahol eddig nem volt, ott be tudtam kapcsolni a mostot, megjelent az aktiválás-gomb.
Viszont eltűnt az 50MB bekapcsolása.
-
törölt tag
Maximálisan egyetértek.
Egyébként nemrég volt egy álláshirdetés, amiben vmi pr-ost v kit kerestek, aki arculatot formál kifelé, meg kommunikál kifelé... Csak most nem bírom megtalálni a hirdetést. Na, akkor nekem is eszembe jutott, h a mostaninál jobban tudnám csinálni, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz csako #101027 üzenetére
Jé, tényleg, most már nekem is új szöveg van: ha elég az egyenleg, megújítják. Hm...
Ps: Azért a "meg kell újítani"-t nehéz másképp értelmezni, mint h az ügyfélnek kell ezt megtennie. Úh nem rémhírt kell kiáltani, hanem bevallani, h a tré megint bénázott, még ha közben át is írta a szöveget, és most már ügyfélbarátibb lehetőségeket is felvet a tájékoztatás, másrészt miféle tájékoztatás ez??? Tré, de nagyon. Smibe nem telt volna nekik egy mondatban épeszűen megfogalmazni, h mit kell majd csinálni. Kivéve persze, ha megint balfaszkodnak, és még maguk sem tudják, h mit is akarnak, csak h a mostot mielőbb kivenni az emberek kezéből...
Egyébként sztem alapvetően balfasz húzás, mert emiatt sokan el fognak hordozni, pláne ha megjön végre a DIGI.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ujsag a nagyon tree mostos sms kapcsan:
az appban ( 7.8) megjelent, h a most okt.17-ig el, es aznap aktivalhatom, de ha lemondom, a fordulonapig meg elni fog.
Szoval vigyazzatok, mert nem mkinek okt1!
Kepet sajna nem tudok mellekelni. Aki tud, esetleg...
Meg h nem trekom...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi ez a szarság, ami most sms jött???
Okt1-től minden hónapban meg kell újítani a mostot?
Viszont ez azt jelenti, h az újak is bekapcsolhatják, akiknek nem volt eddig?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz South Velen #100908 üzenetére
Visszamondani részlegesen vszleg nem, de tényleg hívd fel őket, van, ahol megoldják.
Viszont 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatod, ha neten rendelted. És azt már részlegesen is lehet tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki még nem hallotta volna a telekomos csalót a youtube-on
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Adott egy domino. Van neki telekomfiókja, önállóan is a számmal belépve (de ez most lényegtelen), és persze egy másik fiók is -egy bizonyos emailcímmel.
Szeretném, ha egy másik emailcímes telekomfiókból is elérhető lenne.
Pár napja el is jutottam oda, ahol ezt meg lehetett volna csinálni, csak rossz emailcímet írtam be.
Most viszont nem találom azt az oldalt, h ezt a számot másik fiókból is szeretném elérni, és küldjenek oda ellenőrző emailt. Most ezt is eltüntették, v hova lett? -
törölt tag
válasz punky10 #100627 üzenetére
Simán kukázhatod, a régi kártyát nem szabad ennek befolyásolnia.
Viszont ha egy dominót kaptál volna (ha a régi számhoz kaptál új simet, akkor ez persze lényegtelen), lehet, h van az új kártyán 1GB v 11GB ajándékba, akkor megnézném egy aktiválással, utána még mindig ott a kuka
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vban megy újra. Egész gyorsan magához tért.
És itt pontosabban látszik az adat. Viszont itt is csak az derült ki, h újabban a 50MB helyett az alap 1GB-t eszi... Első nap még mintha használta volna az 50-et, mikor ellenőriztem, de azóta is csak az a 0,16MB hiányzik belőle, miközben az 1GB továbbcsökkent 0,5-1MB-tal...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
App... tré megint...
Laptopon a weboldal nem megy. "technikai hiba"....
Telón megy, de ott meg kiderült, h mit sem ér az ingyenes 50MB, az alapból vonja, az 50-ből egy szemet sem...
A 3GB-t még rendesen számolta, először eltűnt, most meg újra van üres csúszka...Viccesek ezek a programozók, nagyon trék...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fox Mulder #100605 üzenetére
-
törölt tag
Ki jön rá, ezúttal mi a hiba itt?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #100503 üzenetére
Ez ugyan nem ászf, de köszi
(A legutóbbi problémám abból adódott velük, h több helyen írtak vmit, és mindenütt másképp, a vita kezdete után át is írták a szöveget, aztán elkezdtek szemétkedni. Ezért érdekelne, h az ászf-ben hogy van.
Meg az, h pontosan mennyibe kerül az elveszett sim pótlása. Anno párezret fizettem érte.
Pár hónap múlva elő is került egy cd-tokból, így legalább a számok is meglettek******************************************
És még egy kérdés: Ha 90 napra futott az illető, mert nem töltötte fel, de akkor esedékes az adategyeztetés, már a feltöltés előtt is egyeztethet, amikor még alszik a kártya, v csak az új feltöltést követően?
Na, ez meglett az egyéb díjak alatt, most 4500, de a másikat még mindig nem látom benne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #100500 üzenetére
Mert ha nem a telefonotársaságnak adod a pénzt direktbe, akkor bmikor leléphetnek vele...
Tehát, ha a domino lejár, mert nem töltötték fel időben, akkor a 90 nap alatt vban CSAK 300Ft az újraaktiválási díj, amit majd az új feltöltésből levonnak?
Hol található ez az ászf-ben?
Nem több volt ez régen, vmi 3-5000 rémlik az egyenlegvesztésen túl, de az már sok éve.
-
törölt tag
Határozott idejű röghözkötés... Különben jön a bünti.
Újabb finomságai az appnak:
Telón az 50 mega 7 napra érvényes, gépen 29-re.
Telón létezik a 3 giga, gépen nem.
Telón átállítom a sorrendet, gépen nemcsak, h nem lehet, de már nem is áll át a teló után sem.És még rengeteg egyéb bug az elmúlt percekben...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qnadam #100194 üzenetére
Ó, azt nekem is behazudták anno, h az átadó cég szúrta el, csak éppen felhívtam őket is, és ők elmondtak minden részletet, időponttal, adatokkal, tokkal-vonónal, és abból egyértelműen kiderült, ki a ludas...
Most meg a webes üfsz akasztott ki megint...
Anyám fixmostos másodkártyájáról tűnt el az emeltdíjas mms-fogadás tiltása nemcsak nyom nélkül, de még csak aktiválni sem engedi: mindig kiírja, h sikeresen aktiválva, aztán uúgy nincs.
Nem sok vizet zavar, mert anno megvette (ma sem értem, miért ), mindjárt lejár, 0 egyenlege van, és nem is akarja feltölteni, úh megy aludni a kártya, és édesmindegy.
De ezek után ellenőriztem a többi kártyát is, és a felénél random eltűntette ezt a beállítást... -
törölt tag
válasz draco31 #100039 üzenetére
Annyit még hozzá, h figyeld meg, mi a beállítás a neten, és h pont úgy működik-e v forítva, és akkor kiderül a telefon alapbeállítása, ami vszleg a küldje-el.
lugosi: Hát ja, pontosan erről a hozzáállásról beszéltem alant... ami miatt rám támadtak egyesek...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Láttátok a változásokban?
Érintett szolgáltatás: Mobil hang, mobil internet
Módosítás lényegének rövid leírása: Kiegészítésre kerülnek az Előfizetői (SIM)kártya feltöltésére vonatkozó rendelkezések: a havidíjas előfizetés terhére indított univerzális egyenleg és Domino
egyenleg 4 900,- Ft összeget meghaladó feltöltése előzetes regisztrációhoz kötötté válik.
Amódosítással érintett dokumentumok, fejezetek éspontok: Lakossági ÁSZF
2/a melléklet 1.9. és3.1.2.10. pontok
5/a havidíjas- értékesíthető- melléklet 4.4.1. pontEgyrészt nem értem, milyen regisztrációra gondol, másrészt vhol elég vicces az egyre növekvő paranoia főleg a párhuzamosan létező ellenőrzési hiányok fényében.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100031 üzenetére
Ja, és mikor szokták azt mondani? Továbbá konkrétan "elhangzott" a csúsztatás szó. Az eufémizmusok nem teszik szebbé a valóságot és a rosszindulatot.
Ja, az ügyintézés kb uígy zajlik nálam is... Smi érdemi válasz, csak elkenés, sablonlevelek, stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM