- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz szabogabor10 #49646 üzenetére
Nálunk eddig meg most 3g sincs, szóval nagyon kíváncsian várom.
-
Arcképgyáros
Ez mennyire sziriusz?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Nektek írja már a havi számlát az online felület? Mindig elsején kapom de tegnap meg ma reggel sem volt még ott.
-
Arcképgyáros
válasz szili.tamas1 #47976 üzenetére
Itt van előttem egy számla, de k#rvára nem látok rajt arra utaló nyomot, esetleg nem tudnád megmutatni, hogy hol nézzem?
-
Arcképgyáros
Hol tudom megnézni, hogy kötöttem-e anno hűséget egy csomagra? Szeretnék váltani mert felesleges, csak többet fizetek, de nem tudom, van-e rá hűségem. Vagy ha neten próbálom meg akkor kiírni, hogy nem lehet váltani?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Amúgy segítsetek már, mozaik S díjcsomagom van, olyan 7500 körül fizetek rá de kurvára nincs szükségem a 90 sms-re, esetleg nem tudtok valami más csomagot? 500 mega net kell meg valamennyi hívásidő. Ezt a next s díjcsomagot nézem 2 év hűségre lenne 5800 ft azt hiszem, de nem tudom, hogy be merjem e vállalni a 2 év hűséget.
-
Arcképgyáros
Nálatok is szar a weboldal? Akarom befizetni a számlám de nem lép be.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Telefonon rámegyek, hogy hálózatválasztás, kihúzom az automatikust -ugye elkezd keresni-
de nem igazán talál semmit, nem értem...
Megvan! Köszi!Adat-Roamingot is bekapcsoltam most, múlt hónap végén kezdett el horvátosodni a telefonom, túl is mentem a csomagomat, gondolom a külföldi szerint számlázta a hívásokat stb...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
3 napja horvát hálózatban vagyok... nem tesz vissza a Telekom H-ra.. szerintetek? (innen a határ 10 km)
-
Arcképgyáros
Kaptam Telekomtol 5000 forintos kupont, 10.000 feletti termékre... Más is kapott?
Másik meg, nem találtam a topikot.. T-Home.. na szóval 3 beltéri egységes csomagban vagyunk (TV), s kellene még egy beltéri egység... sokba kerülne nekünk még egyet kunyerálni?
-
Arcképgyáros
vicc... jólvan doboz a legkevesebb most... kár, hogy maximalista vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Vangelis #36605 üzenetére
Pedig a 8 napot a törvény írja elő mindenhol, nem a 'vállalkozás'..
Ennyit írtak visszaigazoló emailben.. magyarul ki is bonthattam volna mielőtt kifizetem?
"Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel után hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!"
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Gedeon31 #36603 üzenetére
Most már teljesen mindegy alig látni csak azért zavaró hogy 250.000-res telefon és nem vesznek rá fáradtságot legalább valami bubisba tenni...Amúgy sem lehetett látni
borítékonzacskón át, meg nem azt néztem.Másik meg, hogy ma kaptam sms-t, hogy hozzák, közben pedig tegnap megkaptam a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Elég szarul csomagol a Telekom... mármint webshopról rendelt terméket.
-
Arcképgyáros
Telekom melyik futárt használja, lehet részletesebben követni mint a weboldalon?Megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ilyen kapcsolat kártyát honnan tudok szerezni? Ma kaptam volna 1415 ft kedvezményt webshopon de kért valami kódot, azt nem tudtam, azt hiszem 'Kapcsolat kedvezmény'.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Részletfizetéses vásárlásnál kapok az adott termékről számlát?
-
Arcképgyáros
T szervizben olyant lehet kérni, hogy egy másik T-pontba küldjék a cserélt avagy nem cserélt készüléket? (iPhone)
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Vangelis #34927 üzenetére
Én azon gondolkoztam, hogy részletre vegyem-e meg az új iPhone-t vagy egy összegbe, mert részletre leteszek 30.000-ret havonta meg 7et törlesztenék 2 évig, ugyan ott vagyok (240 rongy) mint ha egybe kifizetném, DE kellene váltanom 1-el drágább csomagra, mozaik XS-ről mozaik S-re.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
telekom weboldalán múltkor kreáltam jelszót írták, hogy küldenek postán egy levelet amiben bent lesz a megerősítő kód, megjött az a levél csak nem aktiváltam egyből, tegnap megint be akartam lépni nem engedett kreáltam másik jelszót, megint írták, hogy küldenek levelet... ez még nem jött ugye meg, az előzővel tudom én aktiválni a belépésemet?
-
Arcképgyáros
válasz homeless09 #34658 üzenetére
akkor úgy lehetetlen..
-
Arcképgyáros
válasz homeless09 #34646 üzenetére
Függ, hogy mennyi képet, videót nézegetsz facebookon.. de velem is meg esett már.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
itt lépegetek az oldalon kajak fél órája már, és csak nem jön fel az a chat ablak..
-
Arcképgyáros
sziasztok, Telekom oldalán nincs valami chat ahol lehet érdeklődni 1-2 infót?
vagy netes tudakozó vagy akármi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest