Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért van az, hogy ha kihangosítom a telefonon a hívást akkor szakadozik-akadozik vagy megszakad? Olyan is van, hogy ki se hangosítom csak mondjuk lerakom az asztalra, de nem beszélek bele akkor is megszakad.
Okozhatja a gyenge térerő?
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hmm, ezt jó tudni.

-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Regisztrálj Távszámlára, nekem az küld.
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nálam nem ment anno...
-
válasz
alex devil
üzenetére
Van, hívd fel Őket (1430) és kérd az ajánlatot abban az esetben ha hosszabbítod a hűségidőd.
-
Számlainformációimat nem írja a T oldala még a befizetésre váró számláknál, azt írja, hogy 15-ig megjelennek. Ha befizetem most akkor is várnom kell a számlára?
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igen.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Holnap lesz a forduló nap, szóval időben lett lemondva.
-
válasz
tsteve
üzenetére
Be tudtam kapcsolni másik előfizetéses telefonon is, viszont itt nem kért jelszót.
Ide szintén ez jött:
"Tisztelt Magenta1 ügyfelünk! Önnek mint az ajàndékkoncertre regisztràlò kiemelt ügyfelünknek 5 GB mobilinternet adatforgalmat aktivàltunk 30 napos felhasznàlàsra hogy kipròbàlhassa a gondtalan mobilinternetezés élményét. Üdvözlettel, Telekom"
-
válasz
birorichard
üzenetére
Írok pü-t, most nem tudok facebookra menni.

-
válasz
alex devil
üzenetére
Az a telefon törlesztője.
-
válasz
alexander12
üzenetére
Egy néven kell lenni.
(Magenta keretében ingyen van az átírás.)
-
válasz
Batistuta7
üzenetére
Messenger megy, Viber is tuti. Vagy mire gondolsz, hanghívásra?
-
válasz
Intel fan11
üzenetére
Napi szinten.
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Sajnos van...
-
válasz
Black_Raven
üzenetére

-
Ugye tegnap előtt lekötöttem 1 év hűséget, neten a szám mellett a sárga rublikában mégis azt írja, hogy nincs hűség. Most akkor van, vagy nincs...vagy erre kell várni még, hogy a weboldalon is írja?
-
válasz
pepe091
üzenetére
Kérdeztem is a csávót akivel beszéltem, hogy hallottam ilyenről de mondta ez kizárt. Nagyobb csomagra van több kedvezmény, de erre 500 ft vagy 20 perc ajándék, ezt a kettőt ajánlotta, meg valami olcsó mobilt tudtam volna kihozni 40 helyett 10-ért.
S most így akkor barátnőmnek 1 évig -500 ft minden hó végén.
Én kicsit ódzkodok az aláírástól pedig, így hogy tudom, hogy van lehetőség ilyen kedvezményekre kellene valamit, de 2 év sok idő. Anno volt 5000-res csomagom 2 évig de alig vártam, hogy lejárjon mert nem használtam ki.
-
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Meglett közben köszi. Move xs árából egy évig -500 ft.
-
Telekom (1430) mellékvonalairól nincs valami leírás, hogy ne kelljen végighallgatnom melyik gomb a felmondási osztály vagy ilyesmi?
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
30MB jár hozzá és van pluszba 500-am még külön.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem lejárat előtt biztos nem tudod lefele módosítani csak felfele...erősítsetek meg!
Bepróbálkoznék esetleg a 1430-on, ha már ingyen hívjuk őket.

Telefonvételt meg azért hozta fel, hogy kösd le újra 2 évre magad aztán úgy tudnád kihozni.
-
válasz
vizslakutya
üzenetére
Vanvanvan már megvan.
S erre valaki?"Partnerüzletbe voltam bekapcsoltatni a családi opciót és most nézem az átírás díját számlázták ami 4.500ft. Nem tudok reklamálni ez ügyben mert ugye Magentásoknál ingyen van minden ilyen hülyeség."Ja látom Topikgazda megválaszolta, köszönöm!

-
Jaaa megvan.
Azt írja lejárt a számla 16-án de befizettem most. Valami hátrányom származhat ebből?
Partnerüzletbe voltam bekapcsoltatni a családi opciót és most nézem az átírás díját számlázták ami 4.500ft. Nem tudok reklamálni ez ügyben mert ugye Magentásoknál ingyen van minden ilyen hülyeség.
-
válasz
4Grider
üzenetére
17.000ft lett kettőnk számlája amikor ilyen 5-5, 6-6 szokott lenni és már nagyon szeretném látni, hogy miért mert hónap felénél már családi opcióba is kerültünk ami ugye = ingyen telefonálással kettőnk között barátnőmmel...addig be se fizetem úgy döntöttem amíg meg nem jön.
-
Mikor szokták postázni a T-s csekkeket?
Várom már elseje óta, azon rajt van lebontásba a hívásidő meg minden más ha jól tudom.
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Gondolom ha kifizeted átvételkor akkor el fog tűnni a netes felületről.
-
válasz
QuadRacer
üzenetére
Én amikor neten rendeltem az iPhone 5S-emet még annó akkor kaptam mellé egy új sim kártyát ami úgy működött, hogy fel kellett hívni egy számot bediktálni neki a pin kártyán lévő számokat és aktiválódott, így lett nano sim kártyám...s persze az akkori kártya deaktiválódótt. De az újnak más volt a pin kódja.
De volt olyan, hogy személyesen mentem be lecseréltetni mert kellett normálból mikro sim, akkor ugyanez, régi kuka és a mikro élt.
-
válasz
norberto_th
üzenetére
1414-es közös lett elvileg. 1430 hívása előtt bemondja a hang.
-
Kapcsolat pontok dec 31-el nullázódnak?
-
-
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Előre lehet fizetni törlesztést? Kétlem.
-
T fejlesztett megint hálózatot? Végre van nálunk 4G.
-
Családi opcióban vagyunk barátnőmmel, telekom app mégis számlázza a hívásokhoz a közös hívásunkat pedig elvileg ingyen lenne. Ez normális?
-
-
Adatnégyszerező promóció mi után jár?
Egyszerre változtattam meg a barátnőm csomagját és az enyémet is. Ő kapott a mobilnet mellé ilyent, én nem. Ugyanazok a feltételek: Move XS + NetPlusz M.
-
Családi opción belül sms-t is ingyen küldök?
-
válasz
norberto_th
üzenetére
Miért nem APR szervizbe adod le amúgy?
-
válasz
norberto_th
üzenetére
Én mindig hét elején adtam le, most megéri vagy nem éri meg leadni...Te tudod kibírod-e +1-2 napot telefon nélkül.

Meg ha szállítási napon adod le akkor sem garantált, hogy beleférsz a dobozukba. Lehet csak a következő járattal mennél.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mindegy. Szerintem nem számlázzák ki de azért majd megkérdem ha mégis, meg le is írom itt.
-
válasz
St3ven
üzenetére
Aha. Akkor figyu:
Bementem 10-én egy kisebb T-be mondom meg szeretném kötni a családi opciót amelyik nap itt beszéltük a fórumon, azt mondták csak hétfőtől lehet. Fórumon többen írták már, hogy ők megkötötték.
Szombaton felhívtam a tudakozót azt mondta a csaj, hogy semmi probléma csak a másik számnak is fater nevén kellene lennie ezért ugye be kell menni személyesen mindenképp.
Tegnap bementünk szó nélkül meglett, és azt mondták 4.500 lesz pedig neten az van írva, hogy díjmentes az átíratás Magenta esetében.
Igazából nem szoroz az a 4.500 semmit csak kíváncsi vagyok.
-
Na megkötöttük a családi opciót, köszi mindenkinek ami segített. Azt mondták 4.500 ft lesz a díj amit számlázással együtt kell fizetni neten meg mindenhol azt írják, hogy Magenta esetében semmi ilyen díj nincs...most akkor?!
-
Ahhoz képest, hogy a telefonos ügyfélszolgálat 0-24, nekem már fél órája azt mondja, hogy szolgáltatás nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)