- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz Aaron14 #83271 üzenetére
annyira nem bonyolult a helyzet!
amikor egy teljesen új csomagot veszel 2 év hűséggel, akkor a csomag összerakása után két opció közül van lehetőséged azonnal választani:
- havidíj kedvezmény, vagy
- készülékkedvezmény.Havidíj kedvezmény esetén, a díjcsomag alapján számolódik ki a kedvezmény mértéke, valamint abban az esetben ha készüléket vásárolsz, akkor listaáron, de részletre is veheted a telefont (ez akár azonnal, vagy később is meg tudod tenni).
Készülékkedvezmény esetén, a díjcsomag költési szintje alapján lesz egy kereted, amit elhasználhatsz készülék, vagy tartozék vásárlásra, ez rajtad áll.Ezután, ha több szolgáltatásod van, annak függvényében, ha csak mobil, akkor partner kedvezmény jár, ha van otthoni, akkor Telekom kedvezmény.
-
[P]laci
senior tag
nem hülyeségek ezek, csak nem a kedvezmények nélküli árak alapján kell végkövetkeztetést levonni (mintahogy azt sokan teszik, tették).
- a régi csomagok maradnak lassítva, csak az új csomagokban van a "cut off" logika. mondjuk az érdekes kérdés, hogy ha lassít a szolgáltató, akkor jön a "köcsög szolgáltató és szar nete" szöveg, ha pedig cut off van, akkor meg "köcsög szolgáltató, miért nem lehet csak lassítania a netet"... arról nem is beszélve, hogy a többi szolgáltatóhoz képest bő egy évvel tovább maradt a Telekomnál a lassítás, érdekes most a cut off miatt csak a Telekomot szidja mindenki, amikor a V és a másik T csinálta ezt, akkor teljesen okés volt a dolog...
- ha lejár a hűség sincs gáz, mert utána is lehet a régi csomagokat hűség nélkül használni.
- az opciók mindig is olyanok voltak, hogy mivel nincs rajtuk hűség, ha akarja a szolgáltató, akkor hagyja, ha nem akarja, akkor pápá...mondjuk az opciókat nyilván azért fogjuk veszteni, mert az EU szigorított a net neutrality szabályokon, lásd ezért vizsgálódnak itthon a TV GO, Telenor MyTV, etc. miatt, szóval nem a szolgáltató elsődleges hibája ez, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #82292 üzenetére
fentebb írta egy kolléga, hogy 14 órától startol az új portfólió (a chat alapján legalábbis)!
jön a dáridó ezerrel!
(#82295) CineDOG1: nem engem kell meggyőzni, nem vagyok én #NDV!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz lugosi #82102 üzenetére
4G+ település lista -> érdemes nézegetni, bővül ez a lista is!
-
-
[P]laci
senior tag
válasz St3ven #79873 üzenetére
viccelsz? annyi időre minek váltani?! noormális?!
-
[P]laci
senior tag
Aki eddig aggódott emiatt, annak mostmár nem kell!
A Dominó Most opció igénybevételének lehetőségét 2017. február 1-jétől 2017. június 30-ig meghosszabbítják."Domino Most: a kedvezményes ajánlat 2017. június 30-ig érvényes. Az ajánlat igénybe vétele esetén egyéb Domino kedvezmények nem érvényesülnek."
[ Szerkesztve ]
-
-
[P]laci
senior tag
válasz matehajagos #78553 üzenetére
A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 14 napon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát:- termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít.
- szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.Az előző pontban foglaltakat kell megfelelően alkalmazni, ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben harmadik személy által nyújtott fogyasztási kölcsön (a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény 2. számú melléklete III. 5. pont) fedezi, feltéve, hogy a fogyasztási kölcsönszerződés a pénzügyi intézmény és a vállalkozás előzetes megállapodásán alapul. A vállalkozás köteles a fogyasztó elállásáról a pénzügyi intézményt haladéktalanul értesíteni.
röviden:
- letöltöd a fentebb linkelt papírt
- kitöltöd
- bemész egy T-Pontba és leadod.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Intel fan11 #77587 üzenetére
na erre kíváncsi vagyok, hogy, hol?
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
ez rendben van, de a flotta felelősötök bármikor kezdeményezhetett volna változást, de nem tette (nem egy olyan flotta van ahol netpluszokat lehet aktiválni a net ügyében az alapból netet nem tartalmazó flottához az olcsóbb netplusz áron, szóval a munkáltatótól is függ sok dolog*)!
múltkor egy flotta felelős úriember nagyon szépen elmesélte ezzel kapcsolatban nekem a véleményét:
hogy egyébként azt nem érti meg sok ember, hogy oké hogy átalakult a világ és már nem hang alapú a döntő kommunikáció, ellenben a munka folyamán nem arra van szükség, hogy a dolgozó 4G+ hálózaton youtube-on, etc. nézegessen dolgokat, hanem hogy hívja fel a kollégát, ha arra van szükség... ha pedig plusz szolgáltatást akar, akkor nyúljon a zsebébe és fizessen érte. és ahogy én látom, nagyon sok helyen hasonló vonalon működött és működik a dolog...*(#77182) luimapeiz: a kolléga alá is támasztotta a mondandóm 2 mp alatt!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz joefasalasso #77011 üzenetére
miért nem ugrassz be vmelyik Telekom megastore-ba, vagy akármelyik MM üzletbe kipróbálni? sokkal egyszerűbb, mint megrendelgetni telefonokat és akkor visszaküldözgetni (mondván, hogy "sry neked nem tetszik a színe")...
-
[P]laci
senior tag
válasz Merlini #76956 üzenetére
+ (#76960) Tybor66 és minden érdekelt:
már nem is emlékszem mióta, de már nagyon régóta lehet csekkolni feltöltősként is az aktuális adategyenleget.
feltöltősként ugyanúgy működik a dolog, mint előfizetéses számok esetén: telekom alkalmazás -> telefonszám + 5 számjegyű jelszó -> adatforgalom egyenleg elérhető, meg látod mennyi van még a kártyádon.
ha nincs prepaid jelszavad: 1777 -> 2 -> 3 -> 5 -> 1 -> 1 -> 1 -> XXXXX -> XXXXX#
(XXXXX -> 5 számjegyű általad választott jelszó, ami nem 5 egyforma és nem 5 egymást követő szám)[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz MaxxDamage #76697 üzenetére
a türelem nagy erény.
-
[P]laci
senior tag
Domino most, Domino S, Domino M a telekom.hu-n!
-
[P]laci
senior tag
válasz Blackmirror #76613 üzenetére
várunk vissza!
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz norberto_th #76539 üzenetére
igen, természetesen arra is:
Korlátlan böngészés és e-mail opció: 1756,06 Ft/hó
Korlátlan közösségi oldalak opció: 826,93 Ft/hó
Korlátlan éjszakai net opció: 5193,86 Ft/hó
Korlátlan navigáció opció: 455,28 Ft/hó
Korlátlan TV és film opció (havi): 9198,43 Ft/hó
Korlátlan TV és film opció (napi): 919,84 Ft/nap -
[P]laci
senior tag
válasz karl_fischer #76499 üzenetére
mindjárt jönnek a gyíkemberek is ebbe az elméletbe úgy érzem. #NDV
-
[P]laci
senior tag
ha magadtól nem fizeted be, majd behajtják jogi úton... de szerintem örülj neki, hogy részarányosan kell fizetned, mert más szolgáltatóknál nem ennyire jó arcok nagyon sok esetben rengeteg dologban, de majd úgyis megtapasztalod, hisz váltasz...
(#76248) Vangelis: mégis beütötted a számot és a kódot, akkor csak volt vmi. plusz a Telekom nem a UPC, hogy az üfsz kék szám legyen...
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz 313313 #76242 üzenetére
következő körben a postpaid változások fognak úgyis jönni és bár nem vagyok látnok, nem lepődnék meg, ha Karácsony táján jönnének ezek érthető okokból.
btw ha lejáróban a hűséged, ugorj be egy T-Pontba és kérdezz rá, hogy nincs e vmi jobb ajánlat, nem hiszem hogy csalódottan távoznál... csak foglalj előre egy időpontot Telekom alkalmazáson keresztül a kényelmed érdekében!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz radio100jozs #76240 üzenetére
édesanyám így lett előfizetéses pont ezzel a módszerrel és pont ezen az áron.
pont az ilyenek miatt nem értem, hogy miért mondja mindenki hogy nincs semmilyen akció sohasem, meg soha nem éri meg előfizus lenni... évek óta mindig van vmi bestbuy, bestoffer.
-
[P]laci
senior tag
válasz 313313 #76156 üzenetére
ha meg nincs hűsége és fel akarja mondani, a havidíj kedvezmény, vagy egyéb kedvezmény miatt úgysem fogja szvsz, szóval nincs itt akkora probléma.
ha meg jönnek az új csomagok, akkor pláne nem lesznek!amúgy meg tök mindegy mi van, mindig van valami, ami vkinek nem tetszik és ez így is fog sztem maradni, de legalább már egy lépéssel közelebb vagyunk a jobbhoz.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Beca1990 #76151 üzenetére
- percdíjak Telekom mobilhálózaton belül, alapdíjas irányba belföldön: 40 Ft
- percdíjak hálózaton kívül, alapdíjas irányba belföldön: 43 FtA havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön. Szóval 1990 Ft-ig ígyis úgyis le kellene beszélned, ha már előfizetéses vagy, szóval nincs ok az aggodalomra.
Az 1083 Ft, szvsz csak honlapon megjelenő hiba, mert 160+387 környékén jársz, ha a időtartam stimmel.
(#76154) goop: én emiatt nem aggódnék, lesz változás postpaid oldalon is. btw okkal lett gondolom ő is előfizetéses (kényelmesebb fizetési módszerek, kamatmentes készülékvásárlás, etc.)...
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz lugosi #76033 üzenetére
mindenki várja mint a messiást, de én ilyenek alapján nem látom a csoda közeledtét... ráadásul ergya Telenor hálón...
(#76030) norberto_th: hétfőn, vagy szerdán érdemes leadni.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz #45553408 #75900 üzenetére
próbáld meg a nemzetközi ingyenes számra küldeni, azaz küldj el a +36303440970 számra annyit, hogy +EUL!
ha ez nem működik, akkor ugyanerre a számra küldd el egy másik telefonról, csak akkor +EUL 3630XXXXXXX 12345 formátumban, az X helyett értelemszerűen az a telefonszám kell, amire tölteni akarod, az 12345 helyére az 5 számjegyű azonosítód.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Onderon #75884 üzenetére
elég egyértelműen fel van tüntetve, hogy mi ezzel kapcsolatban a szabályozás:
"A mobilinternet szolgáltatást vagy benne foglalt adatot tartalmazó alábbi díjcsomagok, szolgáltatások vagy opciók esetében a termékek aktiválására vagy ezekre történő váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Szolgáltató minden további váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag vagy szolgáltatás havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel. Az érintett díjcsomagok, szolgáltatások: Net&Roll díjcsomagok és NetPlusz adatdíjcsomagok."
Forrás: ÁSZF - 2.5. Mobilinternet díjcsomagok működésére vonatkozó további feltételek.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Daffni2 #75297 üzenetére
nagyon vicces vagy, csak itt az a baj, hogy a vodka logikája rossz...
normális helyen azért kötnek az emberek postpaid csomagot, hogy nyilván amennyit beszélnek utólag ki is fizetik, ha pedig prepaid csomagot használnak, akkor szépen csinálnak maguknak egy egyenleget előre, amit elhasználhatnak. ezzel szemben a vodánál, kvázi minden előfizus postpaid csomag olyan, mint egy hibrid prepaid csomag.
erről beszélnek a többiek... egyébként a problémára a megoldás, hogy nem kell vodásnak lenni ha ez valakit zavar... egyébként se nyújtanak semmivel sem jobb szolgáltatást...[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz Vangelis #74789 üzenetére
nem azért, de te nem infót adtál át, hanem kb. semmit... csak azt közölted, hogy átvágtak...
infó ebben a storyban az, hogy ilyen esetben mindig aszerint járnak el, hogy az utolsó listaár alapján +/- 10% értékben választhatsz készüléket, vagy visszavásárolják tőled!
mondjuk a dolgozót továbbra sem mentesíti semmi, hisz utána is kérdezhetett volna ennek máshol, hisz nem tud senki sem mindent... viszont kétlem hogy lehúzni akart téged, maximum szimplán ez lehet élete első ilyenje...
téged amúgy továbbra se értelek... kihaxolsz mindent, szépen meg is kapod őket, most csereutalványt is kaptál és ahelyett, hogy vártál volna egy választ a Telekomtól és kinyomtatva azt besétáltál volna, fogtad magad és tolsz 3 kört teljesen feleslegesen.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Vangelis #74784 üzenetére
nem akarok belevau-vau, de ezt miért ide írod?
ide írj inkább, nekem mindig segítettek, vállalható tempóban!btw ilyen esetben mindig aszerint járnak el. hogy az utolsó listaár alapján +/- 10% értékben választhatsz készüléket.
-
[P]laci
senior tag
válasz Frozzy #74625 üzenetére
nem szűnt meg, csak azért könyörgöm, vasárnap éjfélkor ne várd már el, hogy vki chateljen veled... csa hogy idézzelek: komolyan kész vicc, hogy vannak emberek, akiknek semmi sem jó, nem elég... gondolom telefonon nem próbáltad, vagy official store-ba sem látogattál el...
btw a chat-szolgáltatás vasár- és ünnepnapok kivételével minden nap 7-22 óráig, szabad ügyintéző mellett elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Scrake^;DD #74520 üzenetére
összegezzük: 195 Ft-ért te bemész anyázni egy teljesen random emberhez, akinek 0 köze volt a dologhoz és elküldöd a vérbe (ráadásul semmit nem tud majd érted tenni).
195 Ft miatt, te elszívtál 1100 Ft-ot, oké.
használsz egy okostelefont mobilinternet nélkül, ami konkrétan mobilinternet használatra van kihegyezve, oké.
gratulálok!
ebben a történetben egyedül a teljesen random ügyintézőt sajnálom...(#74519) Lacko84:
+KOZOSSEGI kódot kell a 1430-ra küldeni, azt ugye tudod?
amúgy fogsz kapni válasz SMS-t természetesen, hisz ha SMS-ben rendeled, SMS válasz is jár mellé.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz SUPREME7 #74473 üzenetére
figyelj a közösségi média használata ha tetszik, ha nem, akkor is az életünk része lett, sőt pár esetben már elvárás, hogy nézd az adott zárt FB csoportot, merthogy ott gyorsabb az információáramlás (ami néha igaz). hogy a többi hasznos oldalát ne is említsem (hírportálok követése, távol lévő rokonokkal kapcsolattartás, hobbyk ápolása, etc).
nyilván illene megtalálni a megfelelő egyensúlyt az életben, mondjuk nem csak ebben, de sokaknak ez nem feltétlenül megy, sokaknak van olyan életszakaszuk, amikor képesek ráfüggeni ezekre...
viszont a legnagyobb adatforgalmat ezek az alkalmazások generálják sajnos, ilyenkor pedig hasznos a korlátlanság, mert a maradék 1 GB-ot én ésszel használva elegendőnek találom. ha nem muszáj nem YT-ozok mobilneten, spotify-ban ami állandó zene le van mentve, ami éppen aktuálisan kell az pedig nem sok adat, a navigálás sem eszik annyira vészesen sokat, etc... appokat megbízható wifin frissítek, usw...a Pokémon Go-ra meg annyit mondok csak, hogy minden korszaknak, életkornak megvan a saját "hülyesége", de nincs is ezzel baj szvsz.
-
[P]laci
senior tag
válasz SUPREME7 #74467 üzenetére
sosem értem miért kell egy amerikai szolgáltatóhoz nézni a magyar szolgáltatókat (más gazdaság, más adók, más jogrendszer, etc.), mert ha még az osztrák telekomhoz hasonlítod, akkor azt mondom oké... btw a T-Mo USA-nek kb. annyi köze van a Deutsche Telekom-hoz, mint virslinek a húshoz.
(#74473) supreme7: jó dolgok vannak ott, de cserébe sok rossz is jár mellé... mindenesetre én azt mondom változtassanak itt pár dolgon még és elégedettebbek lesznek sokan.
amúgy én jelenleg is elégedett vagyok, a Next S ATK 1 GB nete korlátlan közösségi opcióval nekem maximálisan kielégíti a felhasználási szokásaimat.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Sofian #74388 üzenetére
úgy hogy bekapcsolod a NapiNet-et a számra például SMS kóddal, mert anélkül nincs a SIM-kártyán adatforgalom (így az 1 GB-t sem megy megy addig), utána nem a NapiNet-et fogja használni, hanem az 1 GB-ot!
Ha meg csekkolni akarod hol tartasz, ahhoz csinálsz 1777-en egy 5 számjegyű Domino jelszót, majd a Telekom alkalmazásban tudod követni az aktuális adategyenleged.
Ha meg elfogyott az 1 GB-t, akkor rádbízom mit csinálsz vele.(#74389) Vangelis: azt hittem Te ebben már járatos vagy, hisz minden ilyen dologra ugrani szoktál és azt hinné az ember, hogy ezeket kened-vágod!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz #71835392 #74379 üzenetére
több mint valószínű, hogy pillanatnyi hiba volt, amúgy meg ha érdekel a lefedettségi térkép, akkor kattints!
OFF topic, de részben idevág: múltkorában hallgattam egy ismerősöm barátját ócsárólni az egyik szolgáltatót (lényegtelen melyiket), hogy milyen rossz szolgáltatást nyújt ez meg az a szolgáltató, mindenhonnan folyik a csapból a 4G, de nincs is sehol sem kb. 4G neki... aztán haláli nyugalommal közöltem vele, hogy az i4 soha nem is támogatta a 4G hálózatot, szóval neki soha nem is lesz 4G-je azon a telefonon. #csakhogylegyenegyviccestörténetismára
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz #78121280 #74358 üzenetére
Rendeld elő a Samsung Galaxy Note 7-et!
van egy ilyen oldal is!
-
[P]laci
senior tag
válasz dedike #74207 üzenetére
nagyon sokat fejlődött az alkalmazás véleményem szerint! én alkalmazáson keresztül fizetek számlát, nézem hogy: családon belül az előfizuk pillanatnyilag hogy állnak, adatforgalmakkal mi a helyzet, etc.
tagadhatatlan tény, hogy vannak gyengébb pillanatai a sok háttérrendszer miatt, de amint azok is rendeződnek majd, akkor hibátlan lesz a dolog.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz vampire17 #74269 üzenetére
az amit pietrasko mondott, vagy:
ha van havi díjas csomagod a Telekomnál, akkor ott a DuoNet SIM-kártya opció, ami sztem még egy kicsit jobb megoldás is...De a legjobb megoldás, ha van okostelefonod, akkor navigálj inkább azzal, hisz rengeteg jó megoldás létezik, ami bőven kiváltja mind belföldön, mind külföldön a dedikált GPS-t (Google Maps -> van offline opció is, Waze -> közösségi navigáció, HERE WeGO / HERE Maps -> használható mind online, mind offline formában is)
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Donki Hóte #74233 üzenetére
bár nem mentesíti a dolgozót, ha ezt nem tudta, mert kérdezhetett volna mástól... de azért ő is ember, ne kívánj már random embereknek ilyeneket...
mindazonáltal örülök, hogy Te például mindent tudsz! érdekelne akkor a hosszantartó, betegségmentes, boldog élet titka! mi a recept? oszd már meg velünk, mást is biztos érdekelne...[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz dedike #74201 üzenetére
- mobil előfizu esetén 9 számjegyes formátumban a telefonszám (301234567) + 5 számjegyű előfizetői jelszó és belépsz, látsz mindent;
- adat sim esetén 9 számjegyes formátumban a telefonszám (301234567) + 5 számjegyű kód és belépsz, látsz mindent;
- otthoni előfizu esetén MT + 5 számjegyű kód és belépsz, látod a díjcsomag részleteit;
- feltöltő kártya esetén 9 számjegyes formátumban a telefonszám (301234567) + 5 számjegyű domino jelszó és belépsz, látod a rendelkezésre álló adategyenleget és a domino egyenleget.Azért "erőlteti" a T a Telekom fiókot, mert akkor ott szépen ezt az összeset akár 1 email alá összerendeled és egyszerre látsz mindig mindent (és mondjuk 3 telefon és egy otthoni esetén nem 4, hanem egy dolgot kell észben tartani). Plusz erre az emailre megy ki az online számla is, ha persze ugyanazt használod, mint amit ahoz is.
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz csabi94 #73971 üzenetére
"A Korlátlan közösségi oldalak adatopció szöveges és képi megjelenítésű tartalom használatát biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár okostelefonos alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). Nem használható korlátlanul a közösségi oldalakon megjelenített, beágyazott, de külső oldalakon lévő tartalmak forgalma, különösen hang és videó állományok letöltése vagy megtekintése."
Forrás: [link]
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz SUPREME7 #73690 üzenetére
"hivatalos" információ szerint:
Ha P9L-ra felkerül az európai szoftver, akkor működik a két SIM kártya, de mivel SL-os, ezért nyilván csak 2 Telekomos SIM-mel működik a dolog. A telefonon lévő sw cseréje egy Huawei oldalról töltött EU ROM-ra nem jár garanciavesztéssel.
(Halkan megjegyzem a startkor az első kör a P9L-ból független volt, mostmár nem az. Mondjuk a 2 IMEI szám megléte tényleg érdekes kérdés...)
(#73692) supreme7: akkor fogalmazok úgy, hogy futottam már bele SL-os P9L-ba... az első köröben érkezetten nem volt pl. bloatware, mostmár van rajta (igaz csak a Huawei-féle könnyen törölhető).
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Ferike81 #73611 üzenetére
A Telekom újabb 13 városban felkapcsolta a 300 megabites mobilinternetet 4G hálózatán
- Nyíregyháza után a Telekom most újabb 8 kelet-magyarországi megyeszékhelyen és további 5 városban elindította a 300 Mbit/sec sebességű mobilinternet szolgáltatást.
- A Telekom 4G hálózatának kültéri lefedettsége mára elérte a 97,5 százalékot, és a 4G szolgáltatást használó ügyfelek száma meghaladja az 1,1 milliót.A Telekom 8 kelet-magyarországi megyeszékhelyen és 5 további városban elérhetővé tette az akár 300 Mbit/sec névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatást. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára, azaz a jelenleg hazánkban elérhető leggyorsabb mobilinternet technológiára épülő bázisállomásainak száma 100-ra emelkedett. A fejlesztésben érintett városok: Békéscsaba, Debrecen, Eger, Kecskemét, Miskolc, Salgótarján, Szeged, Szolnok, továbbá Baja, Cegléd, Gödöllő, Gyöngyös és Karcag. A tervek szerint a Telekom az év végéig több száz újabb bázisállomáson bekapcsolja a 4G+ technológiát.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz lockdown90 #65745 üzenetére
mobilnetről küldött sms? wut?
-
[P]laci
senior tag
válasz 313313 #65726 üzenetére
"A készülékbérlet az alábbi meghatározott lakossági publikus havi díjas díjcsomagok esetén vehető igénybe: Move M és Move M Aranytárskártya, Music S és Music M, Next S, Next M, Next XL, Next S / M / XL Aranytárskártya, havi díjas üzleti díjcsomagok"
szóval azért elég sok csomaghoz igénybe lehet venni. lehet ezzel okosan sakkozni azért.
-
[P]laci
senior tag
válasz hurrikan #65655 üzenetére
szia, a kedvedért kipróbáltam a dolgot most.
eddig mindig bankkártyáról fizettem, most mikor a fizetésre böktem -> kiírta az összeget -> van egy zöld nyilacska lefelé, arra ráböktem -> fizetési módok -> Ellenérték beszedésének engedélyezése a(z) Magyar Telekom részére és kész is voltam.
Így csináltad te is? -
[P]laci
senior tag
válasz Jinxb1rd #65105 üzenetére
Vagy akár olvasd el ezt: EU Plusz és EU 100 roaming opciók
nekem az EU 100 tökéletesen megfelelt mikor szükségem volt rá.
-
[P]laci
senior tag
válasz Kolondrum #64834 üzenetére
szerintem nincs ezzel akkora probléma...
a telefon+sms kombó fix havi időponthoz kötött, viszont a net a hónap bármelyik napján bővíthető havi ciklusú bővítővel! szóval hidd el jól van ez így! ha nem ez lenne ami van, akkor pl. forgalomalapú és nem havidíj alapú netcsomagok lennének és hidd el, azzal sokkal, de sokkal rosszabbul járnánk... -
[P]laci
senior tag
Sziasztok!
Vki illetékes tudna segíteni egy kicsit azzal kapcsolatban, hogy ez a Samsung akkumulátor melyik Samsung telefonhoz való? Sajnos semmi extra információ nincs róla kiírva és engem érdekelne a dolog.
Előre is köszönöm a segítséget. -
[P]laci
senior tag
én nagyon szívesen mennék mobiltudósnak, de hát na. kíváncsi vagyok, hogy visszaírnak-e!
(#63805) szabogabor10: az osztrák T-Mobile-tól sokmindent át lehetne emelni, de én a T-Mobile USA-ból is simán át tudnék emelni pár dolgot (family plan, etc.)...
magánvélemény a Telenoros mókáról:
sztem ez 2 kategóriájú embernek éri meg, 1. annak, aki olcsón rossz készüléket vett előfizura és szeretne jobbat venni (pl. egy "középkategóriájút"), 2. annak, aki félévente-évente cserélgeti a telóját, mert pl. Next XL-es...
A középosztály meg ebből szépen kimarad, mert nem sok alternatíva van neki úgyse. (tudom, tudom telekomos példát hoztam, csak nem vagyok up-2-date a telenoros lehetőségekből)[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
ALCATEL ONETOUCH POP C7 Domino feltöltőkártyával 9990 HUF! Hajrá Vangelis!
-
[P]laci
senior tag
válasz Soulfly842 #63688 üzenetére
bárki bármit mond, nekem tetszik ez a lépés.
ha ezzel szinkronban hibamentesítenék a weblap működését, na akkor lenne még Kánaán.
-
[P]laci
senior tag
válasz E.Kaufmann #63651 üzenetére
csak mobilneten keresztül lehet.
-
[P]laci
senior tag
nem értem a problémádat több okból sem...
- ha nem elég a H+ tempó, akkor vegyél megfelelő netbővítőt és így lesz több adatkereted is és 4G is,
- ha elég a H+ tempó, akkor meg nem értem miért hiányzik a 4G felirat, ha pedig H+ hálón elhasználod a kereted, akkor akarva akaratlanul is egy bővítővel bele tudsz csúszni egy 4G csomagba,
- értem én, hogy a szolgáltató rossz meg gonosz, de ha te nem akarsz egy lezárt csomagból átállni egy épp aktuális csomagjukra, akkor ők miért legyenek pusztán jófejségből kedvesek veled? sajnos nem így működik a világ... te az ő kárukra nem váltottál, ők a te károdra nem adnak alapból 4G-t, szóval 1-1. -
[P]laci
senior tag
válasz dptrsk #63608 üzenetére
tisztelettel megjegyezném, hogy először telefonáltam és értelmes válasz hiányában mentem be az üzletbe (ismerőshöz tanácsért - nem akartam bunkó lenni, ezért vártam ki a sort is), majd újra telefonáltam és 2-3 hetet ígértek, meg hogy talán meg tudják csinálni...
btw a hozzáértőktől azt kaptam telefonban válaszként arra, hogy kinél érdeklődjek, hogy sikerült-e vmit intézni, hogy "majd nézegessem az online felületet 2-3 hét múlva"... -
[P]laci
senior tag
válasz ForRedGlory #63596 üzenetére
Magánvélemény, de tényleg le kéne szoktatni az embereket erről...
Múltkor igaz nem ASAP, de azért fontos dologgal be kellett mennem egy Telekom üzletbe. Előttem 2-en fizettek számlát, 1 tartozást egyenlített ki, 1 telefont vásárolt és csak utána jöttem én azzal a problémával, hogy az online felület összekeverte kb a két előfizetésemet teljesen. lehet hogy én vagyok teljesen haladó szellemű, de az előttem levő dolgokat én simán online intéztem volna el. Ezért vártam én egy órát az üzletben gyakorlatilag teljesen feleslegesen. -
[P]laci
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a Next S ATK mellé megrendelem az EU 100 bővítőt, akkor ha elhasználom bővítőben foglaltakat, minden visszaáll simán a Next S ATK-ra és nem kell külön majd visszakapcsoltatni semmit?
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!Illetve ha valakinek van vmilyen más és racionálisabb ötlete egy 2 napos lengyelországi látogatáshoz internet opcióra, akkor kérem ne tartsa magába! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM